Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   KATANA TEAM @ Iasi (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/121705-katana-team-iasi.html)

=Virus= 13-09-09 22:48

Re: KATANA TEAM @ Iasi

A facut un prieten de-al lui MAD niste poze. Asteptam sa le urce.

mihai85 14-09-09 21:05

Buna seara in primul rand!

@Valex: in primul rand nu tre sa te stresezi asa de tare si sa faci pe "gardianul". Ai intrebat pe cineva ce s-a intamplat? Ai vorbit cu omul sa vezi ce are? Nu!!! Stai linistit! Nu tre sa dai pe nimeni afara! Cand intri pe mess, da-mi un semn sa vorbim!

Imi pare rau ca nu am avut timp sa intru pe internet cateva saptamani si sa va spun, inainte sa vad p.s.-ul atat de acid al lui VaLeX, ca am decis ca participarea mea in acest club minunat (si cand spun minunat nu e "bascalie") pe baza unor motive personale.

Pot sa spun ca atat timp cat am facut parte din acest club m-am simit fff bine alaturi de fiecare dintre voi. Imi pare rau ca s-a intamplat asa si nu ramane decat sa va urez: Viata lunga clubului, cat si membrilor, km multi si fara evenimente si in special lui VaLeX sa ajunga unde si-a dorit cu VLX-mobile! Bafta!

P.S.: Cand ajung prin Piatra - Neamt pot sa dau o "sarma" da? :cry:

VaLeX 14-09-09 21:29

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 2639895)

@Valex: in primul rand nu tre sa te stresezi asa de tare si sa faci pe "gardianul". Ai intrebat pe cineva ce s-a intamplat? Ai vorbit cu omul sa vezi ce are? Nu!!! Stai linistit! Nu tre sa dai pe nimeni afara! Cand intri pe mess, da-mi un semn sa vorbim!

Imi pare rau ca nu am avut timp sa intru pe internet cateva saptamani si sa va spun, inainte sa vad p.s.-ul atat de acid al lui VaLeX, ca am decis ca participarea mea in acest club minunat (si cand spun minunat nu e "bascalie") pe baza unor motive personale.

Pot sa spun ca atat timp cat am facut parte din acest club m-am simit fff bine alaturi de fiecare dintre voi. Imi pare rau ca s-a intamplat asa si nu ramane decat sa va urez: Viata lunga clubului, cat si membrilor, km multi si fara evenimente si in special lui VaLeX sa ajunga unde si-a dorit cu VLX-mobile! Bafta!

Timp de o luna de zile , poate chiar mai mult , tu n-ai raspuns la tel , nici pe mess, nici la sms , nimic. Ca mai apoi sa aud ca te-ai suparat ca Virus s-a luat de Trepadush sau cum il cheama pe baiat. Adica sa inteleg ca ii tii partea unuia care nu este din club , in loc sa fii alaturi de Vlad? (chiar daca nu era Vlad, oricine altcineva ar fi fost, tu nu ar fi trebuit sa reactionezi asa) , + gandeste-te cate a facut Vlad pt tine , si nu numai ;) si cate a facut Trepadus ...

Cand vii in Piatra, astept un telefon sa discutam.

ps. Si n-am facut pe gardianu. S-au schimbat multe, si la Iasi si la Piatra. Cineva trebuie sa ia atidudine, doar pe baza de respect si corectitudine putem ajunge undeva.

=Virus= 14-09-09 22:00

Mah, trepadus , netrepadus eu unu nu stiu de ce adi nu imi raspunde la tel. Punct. S-a suparat pe mine ca ma luasem de ala cand incepuse sa vorbeasca mult prost si fara rost, asta e, da @adi, imi spui: uite, asta, asta si cu asta m-au deranjat. Discutam, ne intelegem si rezolvam. Dar tu nu imi raspunzi mie la tel, pe mess, nicaieri, ca mai tarziu sa aflu ca tu de fapt ai ceva cu mine. Dao-n pisici de treaba...
Cauta-ma, da-mi un tel, ne intalnim, si dicutam ca niste oameni maturi.

buddy_lexx 14-09-09 22:26

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 2639895)

ai numarul meu...id`ul meu..can ai drum prin piatra ... suna`ma..
eu nu te`am exclus de nicaeri...

mihai85 14-09-09 22:29

Asta e tot clubul asta. Lipsa de maturitate, vorbe pe la spate si cam atat. Mai baieti, fi-ti maturi si nu va mai mancati de fund unul pe celalalt.Pacat de unii baieti din clubul asta care sunt cu adevarat oameni. Se simt ei care sunt. M-am retras nu pt ca m-am suparat pe nu stiu cine sau pe nu stiu ce. Am vazut multe treburi care nu mi-au placut si asta e. Nu stiu ce este la Piatra, dar la Iasi nu era bine. Si VLX intai asculti parerea la ambele parti si dupa aia vorbesti. Asa ca... nu arunca cu cuvinte inainte sa stii tot.

VaLeX 14-09-09 22:47

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 2640232)
Asta e tot clubul asta. Lipsa de maturitate, vorbe pe la spate si cam atat. Mai baieti, fi-ti maturi si nu va mai mancati de fund unul pe celalalt.Pacat de unii baieti din clubul asta care sunt cu adevarat oameni. Se simt ei care sunt. M-am retras nu pt ca m-am suparat pe nu stiu cine sau pe nu stiu ce. Am vazut multe treburi care nu mi-au placut si asta e. Nu stiu ce este la Piatra, dar la Iasi nu era bine. Si VLX intai asculti parerea la ambele parti si dupa aia vorbesti. Asa ca... nu arunca cu cuvinte inainte sa stii tot.

-Care sunt acei. Ca poate sunt nesimtiti, si nu se simt. Spune, nu te rusina.
-Ce treburi ? Poate era cazu sa anunti si tu pe altcineva? (cineva de la Piatra, nu crezi, daca tot ai vazut lucuri care nu sunt "bune" ?)
-Adi , nu e vina mea ca nu a avut cine sa'mi povesteasca si punctul tau de vedere. N-am aruncat cu nimic, am doar spus ce mi s-a relatat.
-Astept punctul tau de vedere.

=Virus= 14-09-09 22:57

Tu vorbesti de maturitate, tu care te dai pierdut cand te caut? Pana sa imi zica vlx ca a aflat de la momo ca ne-am certat eu nici nu stiam ce ai, daca ai patit ceva daca etc.

Si mai zici de vorbit pe la spate, atunci explica si mie de unde stia baiatul cu peugeotul argintiu ca "ghe si cu virus s-au certat" daca tu presupun ca nu i-ai zis iar eu nici nu-l cunosc. Ai grija cum iti alegi prietenii...

mihai85 14-09-09 23:32

Nu am vorbit cu nimeni de tine. Asa ca nu vorbi fara sa stii. ok?

VaLeX 14-09-09 23:37

am vb eu cu momo la tel si mi`a zis de voi 2 ca v`ati certat.

mihai85 14-09-09 23:42

si de unde pana mea stie el ca eu mam certat cu vlad? eu nu am mai vb cu el din ianuarie.

VaLeX 14-09-09 23:47

i`a zis o pasarica, de unde vrei sa stiu eu ? El doar mi`a zis ca voi 2 v-ati certat , de tine n-am dat o luna si l-am intrebat pe vlad. De unde sa ascult si partea ta?

mihai85 14-09-09 23:52

Nu mai conteaza partea mea. Vine mea este ca nu am avut timp sa scriu mai devreme pe net. Am vrut sa ma retrag intr-un mod civilizat, dar vad ca nu se poate. Asta e. Hai sa incheiem sub asta si sa nu mai otravim topicul si forumul cu treaba asta. La revedere!

buddy_lexx 15-09-09 00:01

prea repede se i`au deciziile pe aici ..si asta nu`i bine!
din punctul meu de vedere treaba e cu 2 taisuri:
1. am auzit o varianta din intamplare cea a lu virus ; a lui mihai nu.. deci nu pot trage o concluzie !
2.ca membru mie unu mi`a placut de tine pentru ca am avut niste discutii cu tine care mi`au aratat ca te implici si mi`ai dat si niste idei bune!
3.greseala ta a fost ca nu ai mai dat niciun semn de viata si de multe ori o faza de genu nu raspunde la tel..net...mesaje...alea alea face ca o persoana sa creada ca esti vinovat,desi tu sa nu fii!
4. din decizia ca tu sa fii dat afara din club.. eu n`am nicio implicare pt ca normal e sa aud ambele parti! deci cazul pt mine nu era inchis! imi pare rau ca ai ales sa iesi!
imi pare rau ca si la iasi au inceput sa fie certuri... :( pacat tare!

succes in continuare si sper sa mai vorbim pe mess alea alea!

=Virus= 15-09-09 08:21

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2640524)
1. am auzit o varianta din intamplare cea a lu virus ; a lui mihai nu.. deci nu pot trage o concluzie !

Tu ai auzit o varianta, care si eu am auzit-o de la altii. Mie, nici pana azi adi nu mi-a spus cu ce l-am suparat asa de tare de nu merit sa imi raspuna la telefon, pe mess imi da invizibile/ignore si tot asa. Daca am zis ca eu am aflat de la valex care a aflat de la momo ca "ghe si virus s-au certat" lucru de care eu nu aveam habar ce mai vrei?
Si eu sunt curios care e varianta lui!

Magnito 15-09-09 17:31

buna seara baieti... vad k multe sa mai vorbit pe aici... imi pare rau de Adi... el intradevar nu a mai dat nici un semn de viata si chestia de ce sa suparat pe virus este k virus sa luat de un prieten de a lui asa i-a spus adi lui frate-miu saptamana trecuta.k el are ce are cu virus nu cu noi.

mihai85 15-09-09 20:01

E clar. @Magnito eu nu am vb cu fratele tau nimic ce tine de Virus sau mine. Asa ca m-am lamurit.

volidu 16-09-09 10:52

Quote:

Originally Posted by mihai85 (Post 2642592)
E clar. @Magnito eu nu am vb cu fratele tau nimic ce tine de Virus sau mine. Asa ca m-am lamurit.

Sal baieti! Vad ca spiritele s-au cam incins pe aicea si discutia asta se transforma intr-o telenovela din care nimeni nu mai intelege nimic.
Pai ma adi, eu n-am nimic cu nimeni, dar din ce am citit eu mai sus pe aici reise ca noi suntem niste mincinosi, ca ne mancam de fund unu pe celalalt, "Nu stiu ce este la Piatra, dar la Iasi nu era bine". Deci sunt cam bulversat....asa ca parerea mea ar fi sa vii si tu la urmatoarea intalnire care va fi la iasi si sa vb acolo ca niste oameni maturi cum zici tu...politicos fara vorbe pe la spate si altele. Cred ca asta ar fi cea mai ortodoaxa solutie care sa elucideze telenovik asta. :)

VaLeX 16-09-09 12:17

Sper sa va rezolvati problemele cat de curand. Nu promit, dar am sa incerc sa trag o fuga pana la Iasi intr-o zi alaturi de ceva membri din Piatra.

=Virus= 16-09-09 13:54

Hai ca devine din ce in ce mai interesant ce se scrie pe aici. Bagati o pauza de publicitate sa imi aduc popcorn si suc!

mihai85 16-09-09 17:35

Sa lamurim niste chestii si sa incheiem subiectul asta.
1. Nu tre sa ma explic in fata nimanui. Nu ma simt vinovat cu nimic si nu tre sa ma prezint la urmatoarea intalnire exact ca in fata unui pluton de executie sa dau socoteala in fata nimanui.
2. "Telenoveaua" asta nu a plecat de la nimeni altul decat Virus. Ati auzit voi de la mine ceva despre ca m-am certat sau ca s-a intamplat ceva? M-am plans eu cuiva? Cred ca nu. Daca el a considerat ca asa e corect sa duca vorba pana la Paris, asta e.
3. Imi cer scuze pt tot ce am gresit si nu vreau sa mai vad nimic scris aici pe forum. Infectam topicul asta cu o mare prostie.

Km multi si fara evenimente
Adi.

=Virus= 16-09-09 18:04

Saracutul, presupun ca tu esti victima masinatiunii malefice puse la cale de catre mine in care am atras toti membrii din iasi contra ta.
Adi, invarte cercul daca nu ai alta treaba in afara de ne acuza pe noi de tot felul de chestii! Gata! nu se mai poate asa ceva! Esti un om lipsit de caracter care in momentul in care a vazut ca i s-a luat jucaria a inceput sa arunce cu acuze in stanga si in dreapta poate poate l-o crede cineva.
Acum ca am vazut ce iti poate pielea nu ma mir ca nu te mai intelegi cu baiatul care are peugeotul argintiu. Cine stie ce i-ai facut si lui si m-ai gasit pe mine sa te cred ca el are ceva cu tine. De fapt nu! TOATA LUMEA ARE CEVA CU TINE! Tu esti victima societatii. Stii ceva? lasa-te de sportul asta, nu ti se potriveste!

mihai85 16-09-09 20:53

@Virus: eu lipsit de caracter? Bine. Atunci sa ma las de caracter cu adevarat si sa spunem lucrurilor pe fata. Cat l-ai mancat de fund pe la spate pe VLX? Ca nu are sistem de deschis portbagajul? Ca are un bat in loc de telescoape? Ca s-a zgarcit cu suspensia si acum ii sar flansele prin capota. Etc etc etc... Si eu tre sa te ascult si sa tac ca sa nu stric prietenia si cercul de prieteni pe care incercam sa il fac cu ajutorul clubului. Acum imi pare rau ca am tacut pana acum si nu am spus la momentul potrivit ce era de spus. Iar despre mine si baiatul cu Pejo-ul... ti-am spus doar ca nu mai vorbesc cu el. Ti-am spus ca ar avea el ceva cu mine? Iar tu atat stii. Sa porti vorba de colo colo. Apropo...pe saracul Nania l-ai batut la cap cu poveste ta? S-au ai uitat sa te plangi si la el? Stii de ce zic asta? Pt ca in postul lui 06XPT in care ii adreseaza lui Vali acele jigniri se regasesc toate cuvintele urate care le spuneai si tu despre el.
Dak aveai caracter, nu te duceai si te plangeai la toata tara ca noi ne-am certat si nu faceai din tantar armasar. Si nu am spus ca cineva din baietii din Iasi ar avea ceva cu mine. Era vorba de TINE!!!
Si inca ceva: crezi ca meriti sa faci parte din Katana dak tie iti este rusine sa porti un parasolar si un sticker cu numele clubului? Mai tii minte? "Litere japoneze pe masina nemteasca?" Nu te mai ascunde dupa masca asta falsa pe care o afisezi. Mai sunt multe de spus, dar am obosit.

E atat de greu de inteles ce s-a intamplat? M-am certat cu tine. Asta e. De ce? Pt ca nu ai stiut sa te abtii si m-ai facut de rusine in fata lumii? Am hotarat sa ma retrag din Katana. Asta e. Vina mea a fost ca nu am scris o luna de zile, pt ca am avut de organizat o nunta. Nu se poate intelege ca eu nu am avut nimic cu nimeni? Ne-am certat, m-am retras cu un mare gol in suflet si un regret enorm din K.T. si gata. Asta e. Sincer m-am saturat de atatea comentarii.

Noapte buna!

stefan_88 16-09-09 21:30

Ma scuzati ca ma bag in seama pe aici ...dar despre ce baiat cu peugeot argintiu e vorba ?

=Virus= 16-09-09 21:30

Tu chiar te plictisesti. Valex stie ce probleme are la masina, si l-am batut la cap de multe ori sa le remedieze, la fel cum si el imi zice mie sa imi iau jante si suspensii :) A inteles ca nu e bun sa aiba cauciucuri foarte mari si acum le-a schimbat. Cand a avut problema cu suspensia l-am primit la mine si l-am ajutat impreuna cu silviu sa schimbe flansele, care flanse le cumparase cu discount prin mine.
Intradevar, am un prieten pe car il cheama nania. Si valex stie de el. De cateva ori cand aveam niste nelamuriri referitor la masina lui vlx si la modul cum sa le rezolv, l-am sunat si l-am intrebat. in rest pierd firul. Ce vorbe urate?

Cat despre rusine/parasolar/masina nemteasca iar aberezi. Masina mea a stat numai in reparatii din iunie pana la sfarsitul lui august.(mihai si gabi stiu despre ce e vorba ca au umblat prin motorul meu, iar cristi a vazut-o demontata de si-a pus mainile in cap) Umbland pe la diversi mecanici am observat ca parasolarul aducea numai remarci de genul : aha, club de curse, te duci cu ea la curse, unde va dati? de asta nu-ti merge bine aia si cu aia... motiv pe care l-am scos, oricum nemaifiind de folos pe o masina care facea o data pe saptamana un drum pana la mecanicul x sau y. dar stai tu fara grija, ca am altul facut din momentul in care l-am scos pe cel vechi. Vrei o poza? :)

Cu baiatul cu peugeotul... alta istorie. Te fugareste pe la mine prin cartier, tu din disperare vii la mine si si te bucuri ca ma gasesti afara :lol: Chiar ma intreb ce are cu tine, desi nu e greu de imaginat.

Si ma rog cand te-am facut eu pe tine de ras mai ciudatule? Cand m-am luat de raceru ala cu permis de doua luni? Nu te supara,tu te-ai facut singur de ras ca l-ai adus cu tine. Trebuia sa ii zici sa taca cand ai vazut ca intrece orice limita, nu sa te bazezi ca rabdarea mea e fara sfarsit.

Te-ai retras cu un mare gol in suflet. Ce induiosator. De asta incerci sa imi ridici mie toata lumea in cap?

Lasa GHE ule, pentru tine am un buton special pe forum. IGNORE USER scrie pe el. In schimb sunt curios ce buton o sa ai tu daca ne intalnim pe strada.

LE:

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2645817)
Ma scuzati ca ma bag in seama pe aici ...dar despre ce baiat cu peugeot argintiu e vorba ?

Un pug argintiu, mai mare, model mai vechi, nu cunoc exact, 505 (sper sa nu gresesc) de la crazy drivers din club. Momo il cheama pe baiat.

LE again: adi, vezi ca e un baiat MAD, membru in katana, vrea sa te cunosca, sa vada cu cata durere in suflet ai plecat tu din clubul asta.

ShurikeN 16-09-09 21:46

Nu stiu ce s-a intamplat acolo, dar din cate am inteles eu .. o cearta intre doua persoane se rezolva intre doua persoane... nu se implica o multime...daca aceste persoane fac parte din acelasi club si un outsider jigneste un membru al clubului iar celalalt membru tine hangu outsider-ului ...nu e prea bine. Nu prea am inteles eu situatia dar vad ca deciziile sunt luate si nu mai este nevoie de lamuriri.

mihai85 16-09-09 21:47

Clar. In stilul caracteristic. Virus isi pierde cumpatul si incepe cu amenintari. Ne intalnim pe strada. Da da da. Am sa incerc sa te ocolesc. Sincer nu vreau sa mai mai fac de ras. Si nici nu vreau probleme! Hai pa!

mihai85 16-09-09 22:01

@Shuri: Asta e ultimul meu post. Deci. In primul rand nu eu am dus vorba la toata lumea ca eu si cu Vlad ne-am certat. In al doilea rand, outsider-ul, pe numele lui Dan, nu a jignit pe nimeni. A fost doar un schimb de replici mai acide. Asta e. Dak asa a vrut domnul Vlad, nu imi ramane decat sa ma retrag huidit de toti, nu cum era normal, in liniste.
la revedere!

=Virus= 16-09-09 22:21

Tu nu ai zis la nimeni ca suntem certati, dar eu vazand doar ca nu imi raspunzi nici la tel nici pe mess aflu de la vlx care aflase de la momo ca cica surpriza, noi suntem certati. Mai sa fie, chair nu ai zis la nimeni? :lol: sau il faci si pe valex mincinos?

Bine zis, ar fi trebuit sa te retragi in liniste cand a postat valex, dar nu, tu ai inceput ditamai revolutia :lol: si acum ca nu bun, ca te huiduieste lumea.

Cat despre dan, cand imi zice ca am spoilerele vopsite nuj cum, ca toba are nuj ce, si altele de acelasi gen presupun ca sunt numai replici acide, nu? Macar de ar avea el o masina mai breaza.

mihai85 16-09-09 22:29

Am zis ca nu mai zic nimic. Asa ca nu mai ma pune sa scriu un roman intreg aici pe forum. Am spus odata ca nu am spus la nimeni despre asta. Nu stiu de unde stie momo despre asta, dar te rog nu mai implica pe nimeni in povestea asta.
End of story.

=Virus= 16-09-09 22:39

Si eu de unde vrei sa stiu? Intreaba-l. Eu nu-l cunosc personal, deci nu vb cu el. Asa mi-a zis vlx si aia e.

buddy_lexx 16-09-09 23:30

Ce va mai place sa va certati! luati o pauza! in loc sa gasiti un numitor comun voi va aprindeti si mai tare! vorbiti frumos pe un messenger sau pe privat ca aici da foarte urat toata conversatia asta!

=Virus= 16-09-09 23:38

Imi cer scuze buddy si pt mine si pt adi. Intr-un final am inteles ce l-a suparat insa cred ca daca am fi discutat si nu ar fi inchis orice poara de comunicare nu s-ar fi ajuns aici. In fine, chiar si acum, daca vrea poate sa vina cand ne intalnim noi, nu o sa ii faca nimeni nimic, nu o sa il puna nimeni la colt sau etc.

buddy_lexx 17-09-09 00:09

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 2646231)
Imi cer scuze buddy si pt mine si pt adi. Intr-un final am inteles ce l-a suparat insa cred ca daca am fi discutat si nu ar fi inchis orice poara de comunicare nu s-ar fi ajuns aici. In fine, chiar si acum, daca vrea poate sa vina cand ne intalnim noi, nu o sa ii faca nimeni nimic, nu o sa il puna nimeni la colt sau etc.

nu mai fiti fetite...impacati`va :D
de dat ,n`o fost nimeni dat afara ,asa ca nu`i asta o problema!

voodoo_man2026 19-09-09 22:24

salutare la toata lumea .. ce mai faceti?

=Virus= 19-09-09 22:48

Pe aici. Tu ?

stefan_88 21-09-09 23:36

5 Attachment(s)
Poze facute de MAD ...la ultima intalnire Katana Team Iasi :)
Attachment 1095973Attachment 1095974
Attachment 1095975Attachment 1095976
Attachment 1095977
PS: Sper ca nu se supara nimeni ca le-am pus aici :).

VaLeX 21-09-09 23:45

Vlad , nema parasolar ? :-?

=Virus= 22-09-09 13:55

Momentan nema... I-am explicat si lui Shuri, nu da bine in serviceuri: toata lumea incepe sa zica ca am rupt masina la curse si sa intrebe unde ne dam si fel de fel de chestii incomode, pe cand asa: o masina normala de pe strada :lol:

LE: lipseste o poza cu masina mea :???:

stefan_88 22-09-09 21:18

De la Iasi ... vine cineva la evenimentul de la Suceava de weekend-ul viitor ?:)

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning