Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

bakal 11-01-07 13:51

Re: Intalniri Iasi!

mai bine stam tot la noi acasa

AXEL_SS 11-01-07 14:04

Salutare. As avea de spus unele lucruri. Imi retrag cuvintele. Eu nu sunt pasionat. Sunt doar un simplu user, care vrea sa invete ceva mai mult decat apasarea unor pedale si tinutul unui volan. Cand am spus pasiune ma refeream la faptul ca imi plac mult masinile, nimic mai mult. Si imi cer scuze aici fata de domnul Slip pt multele care le-am facut fata de dumnealui, dar si fata de altii care i-am suparat si nu le stiu numele. Vreau sa ma revansez fata de voi toti.
Cu respect

slip 11-01-07 16:10

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 693912)
Salutare. As avea de spus unele lucruri. Imi retrag cuvintele. Eu nu sunt pasionat. Sunt doar un simplu user, care vrea sa invete ceva mai mult decat apasarea unor pedale si tinutul unui volan. Cand am spus pasiune ma refeream la faptul ca imi plac mult masinile, nimic mai mult. Si imi cer scuze aici fata de domnul Slip pt multele care le-am facut fata de dumnealui, dar si fata de altii care i-am suparat si nu le stiu numele. Vreau sa ma revansez fata de voi toti.
Cu respect

CITESTE CE AM SCRIS !!!

:lol: mai omule...hai sa-ti spun prieteneste o kestie ;)
nu tre' sa iti ceri scuze fata de mine...si nici fatza de altii atata timp cat nu ne-ai jignit ;)
toata treaba a tinut de abordare...si poate un pic prea mult entuziasm ;)
cand intri intr-o comunitate de asta...se intra usor.. mai intai vii la intalniri..nu te baga nimeni in seama..asta este..poate data viitoare...nu-i nici o problema

azi nu..maine nu.. dar la un moment dat cineva tot vine si te saluta..numai din simplu fapt k stie masina..sau omul... intelegi? ;) ori tu ai incercat cam nerabdator sa intri in comunitate....
io nu sunt nici shef nici nimic aici...k sa iti ceri scuze in fatza mea...intelegi? numai la modul personal dak se intampla ceva atunci vii sa iti ceri scuze dak crezi k e nevoie...

sunt un simplu sofer care ...la fel ca tine incearca sa isi castige respectul fata de ceilalti membri din comunitate...dak nu ma respecta.asta este...ma duc intr-un cerc de prieteni care ma respecta si cu asta basta./...
nu vreau sa iti tin morala..si sa nu crezi k iti spun cu rautate...dar nu asa se face..
eu stiu ca tu nu esti rau intentionat...si tocmai de aia ti-am zis in fatza...despre ce e vb... si am comentat tot timpul la tine k stiam ca la urma urmei iti vei da seama...
trebuie pastrata si o anumita distanta totusi intre noi...o vreme ..pana ne obisnuim.. da? ;)
sa iti mai zic o treaba...mie dak imi spune un om in fatza k nu i-a placut ceva la mine..sau comenteaza...poate imi vine sa il iau oleak la *** ..dar macar respectul sh-il castiga in fatza mea...pt k in felu asta aflu ce tre sa fac in continuare k sa nu mai apara discutii ;) intelegi?? tre sa ai oleak de durere in *** si sa spui in fatza ce si cum..nu pe la spate.. tot timpul se gaseste unul mai bun k mine ..care comenteaza...kiar dak nu stie nici jumate din ce cunosc eu..dar asta este ..nu ai cum sa ii multumesti pe toti...

eu te salut..si..incearca sa iti mai temperezi entuziasmul ;) pana iti intri oleak in mana..da? si mai intai analizeaza terenul si apoi intra pe el.. k dupa cum observi..a cam fost teren minat comunitatea 4tuning Iasi ...

hai..mai vb..pa

p.s. : nu mai posta cate 10 posturi scurte.. k nu prea conteaza numaru de posturi ...

CRyS` 11-01-07 18:39

Ci doar inteligentza cu care postezi chiar si intr`un post de 3 cuvinte!

Zise CRyS si incheiai comentariul!

bakal 11-01-07 19:33

deci in afara de mici frictiuni intre membri, ramane tot pe vineri orele 21

Ali_ump 12-01-07 00:21

Pacat ca sunt intalniri paralele...oricum multumesc pt sustinere CRys'....
Cu respect de la P Neamt....

slip 12-01-07 00:50

dak era sambata seara...la p neamt..poate era o treaba dar asa... vineri seara..obositi de la munci..sambata unii din noi..o luam de la cap.. e foarte naspa sa batem atat drum ... si sa revenim..in iasi...
mai ales cu radarele astea.. adormi la volan ..ce mai..
eu personal nu cunosc piatra neamtul... sa fi fost la intalnirile din iasi.. asa k in mod logic..de ce m-ash duce eu la piatra? sau ..pe de alta parte..de ce as convinge niste prieteni ... sa venim pana acolo k sa stam de vorba? cand ne putem intalni aici foarte usor.. ?? pastrand aceeasi discutie..si aceleasi persoane..
imi pare rau k nu pot participa.. .dar... eu vreau sa organizez o intalnire scurta vineri la palat... cu oameni selecti.. pentru ca sunt multe kestii de discutat...si nu ne permitem sa venim pana la piatra sa vb aceste lucruri.. no offense.. ;)

dak era intalnire 4tuning.. mai intelegeam..dar asa... 4tuning ..intalnire..ora 21... hai sa fim seriosi.. ;) nu iese cum trebuie ;)

sa ne vedem sanatosi..pana data viitoare..si mai departe...
numai bine..

Ali_ump 12-01-07 01:21

Quote:

Originally Posted by slip (Post 694886)
dak era sambata seara...la p neamt..poate era o treaba dar asa... vineri seara..obositi de la munci..sambata unii din noi..o luam de la cap.. e foarte naspa sa batem atat drum ... si sa revenim..in iasi...
mai ales cu radarele astea.. adormi la volan ..ce mai..
eu personal nu cunosc piatra neamtul... sa fi fost la intalnirile din iasi.. asa k in mod logic..de ce m-ash duce eu la piatra? sau ..pe de alta parte..de ce as convinge niste prieteni ... sa venim pana acolo k sa stam de vorba? cand ne putem intalni aici foarte usor.. ?? pastrand aceeasi discutie..si aceleasi persoane..
imi pare rau k nu pot participa.. .dar... eu vreau sa organizez o intalnire scurta vineri la palat... cu oameni selecti.. pentru ca sunt multe kestii de discutat...si nu ne permitem sa venim pana la piatra sa vb aceste lucruri.. no offense.. ;)

dak era intalnire 4tuning.. mai intelegeam..dar asa... 4tuning ..intalnire..ora 21... hai sa fim seriosi.. ;) nu iese cum trebuie ;)

numai bine..

In primu rand noi asa ne intalnim...in fiecare seara de vineri...si de asta s-a nimerit asa...si stiu si io cum e cu drumurile si radarele and shit like that...stiam de intalnirea de la Iasi cea 4 tuning ma refer insa nu am putut sa conving lumea sa mergem ....din diverse motive.In plus suntem destul de putini deocamdata.
Ai dreptate cand te intrebi de ce? insa CRyS' a zis ca s-ar putea sa vina cativa dintre voi iesenii aici la Piatra si am zis ...ok daca asa vreti nu-i problema va steptam cu placere...iar de-o fi de vreo intalnire oficiala cu mare placere o sa participam si noi de aici numa sa ne anuntati....
uite la Bacau de exemplu am fost prezenti cu 4 masini...si ei s-au oferit sa vina pana aici acuma Vineri (bine ca la ei e alta problema e mai aproape si alea) si de aici a plecat invitatia lui CRyS' ca a auzit ca ne intalnim...

Ali_ump 12-01-07 01:30

Quote:

Originally Posted by slip (Post 694886)
cu oameni selecti.. pentru ca sunt multe kestii de discutat...si nu ne permitem sa venim pana la piatra sa vb aceste lucruri.. no offense.. ;)

numai bine..

partea asta cu oameni selecti..si ultima parte cu 4tuning.....si 4tuning......nu inteleg la ce faci referire...
la Piatra nu sunt oameni selecti sau ce ai vrut sa spui...
iar ultima parte chiar nu am inteles-o....

CRyS` 12-01-07 09:10

Eu am propus sa merem la Piatra....dar am ajuns la concluzia lui Slip....e Vineri seara si sambata la ora 8 sunt la serviciu....!Dar v`om incerca odata sa ajungem si acolo....Eu cum imi recapat permisu...vin! :D

Ali_ump 12-01-07 10:13

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 695051)
Eu am propus sa merem la Piatra....dar am ajuns la concluzia lui Slip....e Vineri seara si sambata la ora 8 sunt la serviciu....!Dar v`om incerca odata sa ajungem si acolo....Eu cum imi recapat permisu...vin! :D

Am inteles ... nu-i nici o problema nu ne mutam de aici...iar daca vor fi posibilitati si voi convinge baietii mai anuntati-ne si pe noi de intalnirile voastre si vom ajunge si noi pe acolo...da oricum mai tinem legatura pana atunci...

bakal 12-01-07 12:15

la iasi se cam tin intalniri cam in fiecare vineri. dar si in alte zile, depinde de ocazie, sau de eveniment, cum ar fi ziua unuia dintre noi

Ali_ump 12-01-07 14:15

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 695175)
la iasi se cam tin intalniri cam in fiecare vineri. dar si in alte zile, depinde de ocazie, sau de eveniment, cum ar fi ziua unuia dintre noi

pai inseamna ca Iasi-ul nu a auzit ca si la Piatra Neamt exista oameni care se intalnesc saptamanal de 4-5 luni de zile poate mai bine....si la fel si la noi depinde de okazie...e acu stiti si voi...

slip 12-01-07 15:30

ali_ump...personal nu ne cunoastem...din cate imi amintesc... deci .. nu am ce sa iti spun...
dar la faza cu postul meu.. nu a fost in nume de rau ..iti dai seama...
eu intru pe forumul asta sa mai aflu un alta..sa mai cunosc oameni..sa imi fac amici..sa zic asa.. deci in nici un caz sa ma iau de unu din voi pe care nici macar nu il cunosc..
spuneam de oameni selecti la figurat ;) sub forma de gluma.. :D k si aia cu 4tuning...nu trebuie luat in serios kiar fiecare cuvant in parte...
nu am declarat k neamtu nu are oameni selecti sau.. :lol: nici vorba.. peste tot suntem la fel si eu nu sunt mai presus k voi ;) deci din punctul asta de vedere...cade arogantza :D

cu intalnirea...uite k nu stiam k si voi va intalniti...nu aveam de unde sa stiu.. dar bv voua ;) tineti-o tot asa k merita ...
cand o fi sa ne intalnim...ne intalnim... numai sa fie organizat din timp.. nu sa aflu joi k vineri seara se merge la piatra.. in cazul asta numai cei care nu au ce face acasa..se duc .. noaptea pe drumuri..
dak e organizat intr-o sambata ..sau..duminica.. atunci cu cea mai mare placere..o sa vin .. dar asa ..vineri..si seara pe deasupra..e prea mult ;)

oricum ar fi.. totul va fi bine...va salut si...ne vedem curand ;)
numai bine

p.s.: nu imi cer scuze fatza de nimeni :D (mai sunt si interpreti d'ashtia)
bafta

Ali_ump 12-01-07 15:39

slip ...sunt de acord cu tine...cred ca am explicat in posturile de mai sus cum s-a aflat de intalnirea de la Piatra Neamt...cat despre ce spuneai tu ai perfecta dreptate nu ne cunoastem ( poate o fi vreodata sa fie sa ne intalnim)insa voiam sa inteleg exact ce ai vrut sa spui ca sa nu interpretez gresit ...atata tot....
Cat despre intalniri ce sa zic daca anuntam din timp ...si noi si voi poate facem ceva ...la noi vinerea e zi stabilita de intalnire pt ca stii si tu cum e sambata(mai unu cu nevasta ...mai unu cau copii...altu cu femeia...na fiecare) si de asta ....
BAFTA in continuare si LA MAI MARE!!!

slip 12-01-07 15:54

e bine sa stam uniti... si in felul asta o sa fie o intalnire lunara in unul din orase...care o sa se lase cu poze si filmuletze multe :D (de restul nu vorbesc..si nu stiu ce nebunii o sa fie)
deci..dak se organizeaza o intalnire de genul... Vineri data..ora.. in Iasi ..spre exemplu... intalnire lunara.. atunci se aduna din mai multe parti...
luna viitoare.. la piatra.. apoi la bacau/..
sau orice alta ordine..nu asta conteaza ...
eu zic k ar fi frumos totusi sa organizam o intalnire de asta... mai iesi din oras..mai vezi altceva.. ;) o data pe luna.. :D a?ce ziceti? merge? eu m-ash baga...
dak e cineva de acord..sa ridice mana :lol: :)) sau picioru..de pe pedala...
astept si opinii .. poate poate.. mai bine sa avem de unde alege ideile decat sa fim in pana de idei...

pana atunci..numai bine..
va salut..

cu respect..slip

Ali_ump 12-01-07 16:05

Quote:

Originally Posted by slip (Post 695455)
e bine sa stam uniti... si in felul asta o sa fie o intalnire lunara in unul din orase...care o sa se lase cu poze si filmuletze multe :D (de restul nu vorbesc..si nu stiu ce nebunii o sa fie)
deci..dak se organizeaza o intalnire de genul... Vineri data..ora.. in Iasi ..spre exemplu... intalnire lunara.. atunci se aduna din mai multe parti...
luna viitoare.. la piatra.. apoi la bacau/..
sau orice alta ordine..nu asta conteaza ...
eu zic k ar fi frumos totusi sa organizam o intalnire de asta... mai iesi din oras..mai vezi altceva.. ;) o data pe luna.. :D a?ce ziceti? merge? eu m-ash baga...
dak e cineva de acord..sa ridice mana :lol: :)) sau picioru..de pe pedala...
astept si opinii .. poate poate.. mai bine sa avem de unde alege ideile decat sa fim in pana de idei...

pana atunci..numai bine..
va salut..

cu respect..slip

man ideea e super ...dar sa vedem si parerile celorlalti si o sa stabilim exact dupa ce isi mai dau cu parerea baietii..
io unu o sustin si am vb si cu baiestii de aici de chestia asta....

slip 12-01-07 16:17

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 695464)
man ideea e super ...dar sa vedem si parerile celorlalti si o sa stabilim exact dupa ce isi mai dau cu parerea baietii..
io unu o sustin si am vb si cu baiestii de aici de chestia asta....

ar fi prea tare ;) :D sa ne iasa toata combinatia asta ..in felu asta ne cunoastem...ne unim fortele...si iese sigur ceva frumos..sa le mai dam peste nas bucurestenilor ;) k sunt cativa din ei kiar aroganti...si nu e frumos fata de noi...
ce dak suntem moldoveni? nu suntem oameni si noi? noi nu putem organiza evenimente?? eheeee..... las k mai vedem noi ;)
provincia vine tare din urma :D
hai sa facem o treaba ca la carte si in felul asta aratam ca si la noi se poate...
nu stiu dak ai vazut vreo poza de zilele astea..de la intalnirile trecute...dar...avem masini tari..masini frumoase.. avem show off ...avem de toate.. numai sa fim uniti sa putem face impreuna toate astea...
sa fim mai uniti...mai prietenosi... mai altfel.. pt k din cate am observat si in iasi...sunt masini super.. dar oamenii care le conduc.. ori sunt catastrofe.. ori sunt "prea tari" pentru noi muritorii de rand ;) ... adevarat.. nu toti..dar majoritatea..

pentru oamenii care organizeaza intalniri si care le onoreaza.. numai respect.. de la ZZARAAZZAAA :lol:
vorbim ;)
salut

bakal 12-01-07 18:35

eu sustin.

XS Tuner 12-01-07 18:37

Pentru adevaratii domni din toata moldova... numai respect.

vladutzz 12-01-07 23:21

nici in seara asta `nam scapat de Pokemoni....damn police..
legat de loganuri...mare grija la : LOGAN rosu, verde, galben(cu sah taxi si folie p geam)
le distingeti simplu, prin antena de pe cupola, in partea din spate a acesteai.
sunt dotati pokemonii astia..:rolleyes2

slip 13-01-07 01:47

pentru toti cei care se uita si pe aici... intrati pe linku urmator...
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html

si acolo aveti de votat... intalniri lunare...
v-am salutat...

CRyS` 13-01-07 10:47

Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html
si
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html

Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....!

cristi_407 14-01-07 14:38

Cand va mai fi uramtoarea intalnire din Iasi poate vin si eu..daca ma primiti :hug:

slip 14-01-07 14:46

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 697823)
Cand va mai fi uramtoarea intalnire din Iasi poate vin si eu..daca ma primiti :hug:

vineri ... cred k ora 9.. te asteptam ;) primi p oricine.. numa sa nu se sara calu si sa nu fie d'aia care se sparg in figuri..
cand e de dat..ii dam..cand stam stam
numa bine...va astept .. .

CRyS` 14-01-07 16:03

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 697823)

Beyyy Cristi...eu am dat peste tine de prea multe ori... niste blitzuri,cateva claxoane ... nu prea ai remarcat :) Te asteptam!

cristi_407 14-01-07 16:06

Scuze..nu am vazut.. Cand o sa fie viitoarea promit ca vin :)

Vladutzzz_sv 15-01-07 06:33

Vezi poate agati pe drum si inca 2 bacauani are stau prin iasi....:)

SFW 16-01-07 00:23

Quote:

Originally Posted by Vladutzzz_sv (Post 698874)
Vezi poate agati pe drum si inca 2 bacauani are stau prin iasi....:)

:rolleyes2 care? care? :rolleyes2 :D
Tipul ala cu vw-ul stricat? :lol:

Vineri nu pot sa ajung .... nu o sa fiu in oras :neutral:

CRyS` 16-01-07 00:30

Da da da...Tipu ala...asea!El si cu inca 1-2....unu cu 407 mic si rau si altu cu ... gti`ul ala negru....cu jante...da..da....jante...asea!

AXEL_SS 16-01-07 13:50

As avea o propunere pt dl cameraman si fotograf Crys la viitoarea intalnire sau mega intalnire, sa se faca o poza mare de grup. Sa fim toti userii din iasi fiecare langa masina lui. Nu doar poze la cate o masina sau cel mult doua intr-o poza. sa fie o MEGA poza.... sper ca obiectivul camerei sa prinda atatea masini. Eu personal imi doresc chestia asta si cred ca e o idee buna de a ne cunoste mai bine asa. Sa stie lumea fiecare ce masina are. Ce spui domnule Crys? Te bagi?:lol:

cristi_407 16-01-07 15:19

Pana la urama cand e urmatoare intalnire?

Ali_ump 16-01-07 15:22

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 700723)
Pana la urama cand e urmatoare intalnire?

la care din ele te referi?lunara ...cea de primavara:D is o gramada ...numai stie lumea ce sa aleaga...
pai io din cate stiu ...este una lunara ...adica urmatoarea ...pe 17 februarie sau cel putin asa se vehiculeaza ...la Piatra Neamt ...si cea de primavara europeana din martie!

slip 16-01-07 15:37

cred k totusi se referea la intalnirea saptamanala..dak a postat aici ;)
si ..e vineri ....cristi... pe la ora 9..cam asa..sa vedem ce facem sapt asta ... io sincer de saptamana trecuta am vrut sa mai schimbam peisajul...dar.. na..
in schimb saptamana asta...tot schimb oleak treaba ;) nu ma mai intereseaza...
tre sa mergem la o bere ceva.. k e racoare afara si s-a plictisit lumea de stat in frig ;) deci..care se aduna pana p la 9:15...9:30, sunt seriosi,isi dau interesul, si cu ei se face treaba..si deci putem merge undeva.. sa ne simtim bine (pt mine nu conteaza cantitatea ci calitatea) deci mai bine ma simt cu 10 ai mei decat cu altii 100 de oameni...care vin la intalnire..stau 5 minute mananca semintze si pleaca tragandu-i si pe ceilalti dupa ei :)) spiritul de turma :lol:

hai sa ne vedem sanatosi vineri..si.. poate ne distram si noi cum se cuvine ;)
numai bine

cristi_407 16-01-07 15:47

Deci la 9 si 15 la Palat?Da Slip la intlnirea de la Iasi ma refer :)

slip 16-01-07 15:52

we omuletzi...da ce ziceti dak mergem duminica la un gratarel ? :D a?a?A?A?A?A?
dak e vremea frumoasa..ar fi frumos de un gratarel de "primavara" la un fotbal de camp :lol: ceva...
si dak vrei ..discutam vineri detaliile..locatie..persoane..bani..etc..
va salut

bakal 16-01-07 19:13

buna ideee. chiar stalucita, asta daca e frumos acasa

bakal 16-01-07 19:14

vroiam sa zic afara, da ma uitam si la tv si vorbeau aia de case

CRyS` 16-01-07 19:59

Da da da da da!Yooo bucataru shef!Nu va otravesc...promit :DMereeeeeem!Dar pana atunci Duminica la 9.00...si`am auzit ca Edy are o cuuuuuuuuuuuuuuuuuurteeeeeeee mareeeeeeeeeeeeee numai buna de gratar!Asa`i Edy?

cristi_407 16-01-07 20:39

CRYS` e vineri sau duminica :) ..Tu ai zis duminica iar Slip a zis vineri :)

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning