Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia Tour Sport (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/119364-skoda-octavia-tour-sport.html)

b31rmy 09-06-11 05:37

Re: Skoda Octavia Tour Sport

3 Attachment(s)
Iar alte jante , sper sa ma opresc aici pentru ca nu cred ca pot gasi ceva sa dea mai bine.
19" replica rs6 8.5j 235/35/19 2 anvelope noi noute Sava si doua Dunlop SportMaxx cu aproximativ 20.000km

AndreiHTX 09-06-11 09:10

Salut! arata superb masina iar noile jante o completeaza! felicitari pentru munca depusa... daca imi permiti.. un singur lucru nu prea imi place la masina.. daca folia de pe stopuri din dreptul semnalelor si luminilor de marsalier ar fi mai deschise ar fi perfect in rest felicitari!

p.s. am vazut ieri pe la stadion Lia Manoliu o Skoda ce semana izbitor de mult cu a ta (difereau jantele si numarul avea ceva de genul B --- xyz sau ceva asemanator) initial am crezut ca esti tu...

NXdev 10-06-11 18:23

Opriteai .... sa te opresti :)). Arata foarte bine noile incaltari, dar rezolva cumva capacelele :oops:.

AndreiHTX 10-06-11 18:38

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4388466)
dar rezolva cumva capacelele :oops:.

de ce sa le schimbe? eu de cand am vazut filmele cu Worthersee , AOL si altele ma bate gandul sa pun si eu capacele de VW sau Audi :)

b31rmy 10-06-11 19:33

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4384790)
Salut! arata superb masina iar noile jante o completeaza! felicitari pentru munca depusa... daca imi permiti.. un singur lucru nu prea imi place la masina.. daca folia de pe stopuri din dreptul semnalelor si luminilor de marsalier ar fi mai deschise ar fi perfect in rest felicitari!

p.s. am vazut ieri pe la stadion Lia Manoliu o Skoda ce semana izbitor de mult cu a ta (difereau jantele si numarul avea ceva de genul B --- xyz sau ceva asemanator) initial am crezut ca esti tu...

Salutare si multumesc pentru parerile bune.Pe stopuri este vopsea si intr-adevar nici mie nu-mi mai place cum dau , am sa curat vopseaua si am sa las stopul cum e de fabrica.
Nu stiu nici o skoda xyz , o stiu doar pe a lui Adi ( cea cu HOT la numar ).

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4388466)
Opriteai .... sa te opresti :)). Arata foarte bine noile incaltari, dar rezolva cumva capacelele :oops:.

Sper sa ma opresc la jantele astea pentru ca imi plac MAXIM!
Referitor la capacele am sa pun cu audi ( cele gri ).

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4388490)
de ce sa le schimbe? eu de cand am vazut filmele cu Worthersee , AOL si altele ma bate gandul sa pun si eu capacele de VW sau Audi :)

Pai bate si tu gandul si pune :P

SV25MBN 11-06-11 19:33

Nesimtite jante :D Bravo.

b31rmy 12-06-11 01:30

:lol::lol: mersi

b31rmy 12-06-11 16:36

6 Attachment(s)
+ inca cateva poze :)

AndreiHTX 12-06-11 21:42

tu ne faci sange amar cu roscata asta... e pur si simplu geniala... ai p.m...

Ovyx 14-06-11 20:33

poti sa-mi dai te rog un pm cu cat au fost jantele?multumesc

ovidiu89 14-06-11 20:38

Inca o dovada ca exista si alte jante frumoase in afara de celebrele buzate

b31rmy 15-06-11 02:40

Quote:

Originally Posted by Ovyx (Post 4397218)
poti sa-mi dai te rog un pm cu cat au fost jantele?multumesc

Ai PM :)

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4397232)
Inca o dovada ca exista si alte jante frumoase in afara de celebrele buzate

Am avut si eu boala jantelor cu buza si probabil tind sa cred in continuare ca sunt cele mai frumoase,dar cand le-am vazut pe astea mi-au zburat toate buzele din cap :)) ( mai putin ambele perechi de buze ale femeilor :lol::lol: )

B-99-SAA 15-06-11 08:57

E superba! Felicitari 8)

b31rmy 15-06-11 13:48

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4398192)
E superba! Felicitari 8)

Multumesc

dragos.extasy 15-06-11 20:13

smechera rau....
si iti propun o grila fara semn

b31rmy 22-06-11 09:18

1 Attachment(s)
teaser

AndreiHTX 22-06-11 14:57

G R A V!
film ceva? si eu pun la cale ceva dar dupa ce voi fi low :D btw.. poti pune poza asta la o rezolutie mai mare ca vreau sa schimb wallpaper-ul:D

apropo.. o idee.. rama ce tu o ai neagra, nu crezi ca ar merge rosie ? o idee...

b31rmy 22-06-11 22:28

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4414803)
G R A V!
film ceva? si eu pun la cale ceva dar dupa ce voi fi low :D btw.. poti pune poza asta la o rezolutie mai mare ca vreau sa schimb wallpaper-ul:D

apropo.. o idee.. rama ce tu o ai neagra, nu crezi ca ar merge rosie ? o idee...

Mersi frumos :) Film nu am facut iar pozele la rezolutie mare nu le am inca , trebuie sa le mai editeze.
Rama nu cred ca o s-o fac rosie ptr ca si farurile au interiorul negru si se vede tot botul negru .. daca as face rama rosie nu stiu cat de bine s-ar vedea :)

AndreiHTX 22-06-11 22:35

ai dreptate.. acum am vazut si imaginea din semnatura ta si da bine si cu gurile negre de aerisire din spoiler.. o intrebare am si eu... de cand ai facut interiorul negru la faruri a fost afectata in vreun fel vizibilitatea? adica lumina farurilor a fost afectata?

b31rmy 22-06-11 22:39

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4415692)
ai dreptate.. acum am vazut si imaginea din semnatura ta si da bine si cu gurile negre de aerisire din spoiler.. o intrebare am si eu... de cand ai facut interiorul negru la faruri a fost afectata in vreun fel vizibilitatea? adica lumina farurilor a fost afectata?

Absolut deloc , am vopsit doar ce nu afecta lumina ..

AndreiHTX 22-06-11 22:39

multumesc frumos pt info! inca odata spun.. ai o masina grava! felicitari!

b31rmy 22-06-11 22:42

Mai e de lucrat pana ajunge la stadiul dorit de mine ...
Momentan ma gandesc la schimbarea culorii in candy apple,ramane de gasit un service aici care sa mi-o poata vopsii asa si sa iasa ca la carte ..
Si pana s-o vopsesc alte modificari de aspect.
Nu vreau sa ma grabesc sa iasa totul cum imi doresc si sa nu stau sa vopsesc elemente de n ori.

bogdy.ghetto 22-06-11 22:45

Pana sa scoate Theo Seatul Leon Candy nici nu stiati de culoare :)) si Theo stie culoare de la altcineva culoare e veche dar nu era pe masini in RO... era pe o pisica dar vopsita cu trafaletul.

AndreiHTX 22-06-11 22:48

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 4415719)
Mai e de lucrat pana ajunge la stadiul dorit de mine ...
Momentan ma gandesc la schimbarea culorii in candy apple,ramane de gasit un service aici care sa mi-o poata vopsii asa si sa iasa ca la carte ..
Si pana s-o vopsesc alte modificari de aspect.
Nu vreau sa ma grabesc sa iasa totul cum imi doresc si sa nu stau sa vopsesc elemente de n ori.

Mult succes, nervi de otel si buzunarul plin sa iasa tot ce iti doresti! pana una alta sa revii cat mai repede cu pozele!!

b31rmy 22-06-11 22:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4415726)
Pana sa scoate Theo Seatul Leon Candy nici nu stiati de culoare :)) si Theo stie culoare de la altcineva culoare e veche dar nu era pe masini in RO... era pe o pisica dar vopsita cu trafaletul.

Momentan am zis ca ma gandesc la schimbarea culorii, nu sunt sigur. Culoarea de pe seat-ul leon mi se pare foarte inchisa fata de ce vreau eu.

bogdy.ghetto 22-06-11 23:01

daca nu ma insel este Candy blood si inca o nuanta Kicker Candy (Blood Red) - Kicker Candy (Apple Red)

b31rmy 22-06-11 23:04

Eu am gasit 3 noante de candy red si anume :
Candy Apple Red (Hex: #FF0800) (RGB: 255, 8, 0)
Medium Candy Apple Red (Hex: #E2026C) (RGB: 226, 6, 44)
Dark Candy Apple Red (Hex: #A40000) (RGB: 164, 0, 0)

KTA87 24-06-11 18:58

Foarte frumoasa!! Felicitari! Grila ar fi singurul lucra care-mi displace. Mult succes! ;)

b31rmy 25-06-11 01:32

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 4419788)
Foarte frumoasa!! Felicitari! Grila ar fi singurul lucra care-mi displace. Mult succes! ;)

Multumesc frumos dar cam ce anume nu iti place la grila ?:-)

b31rmy 25-06-11 13:04

15 Attachment(s)
Photo session by Alex Musat

KTA87 25-06-11 13:12

Frumoase poze! In legatura cu grila: Imi place faptul ca este neagra, dar parca ar merge ceva "badgeless"! Oricum, foarte reusita si asa!

b31rmy 25-06-11 13:21

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 4421195)
Frumoase poze! In legatura cu grila: Imi place faptul ca este neagra, dar parca ar merge ceva "badgeless"! Oricum, foarte reusita si asa!

Mersi mersi!
Referitor la grila nu vreau una aftermarket,va ramane tot grila asta doar ca o voi duce la modificat sa-i scoata badge-ul.

ovidiu89 25-06-11 13:22

Foarte reusita sesiunea foto. Felicitari si fotografului dar si tie pentru munca care ai depus-o ca sa aduci masina in starea asta

b31rmy 25-06-11 13:24

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4421214)
Foarte reusita sesiunea foto. Felicitari si fotografului dar si tie pentru munca care ai depus-o ca sa aduci masina in starea asta

Multumesc frumos , promit ca nu ma opresc aici :)

AndreiHTX 25-06-11 17:40

ce mai incolo si incoace.. AI CU CE! FELICITARI!!

daffy duck™ 26-06-11 12:59

interesante si chiar fff misto anumite poze :D Felicitari !!! arata foarte tare cu jantele noi :D !!!!

b31rmy 26-06-11 13:36

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4421660)
ce mai incolo si incoace.. AI CU CE! FELICITARI!!

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 4423104)
interesante si chiar fff misto anumite poze :D Felicitari !!! arata foarte tare cu jantele noi :D !!!!

Va multumesc!

Cat de curand va urma suspensia reglabila + bielete reglabile si masina va fii pe burta MAXIM!

eddycdk 27-06-11 20:21

faine pozele si jantele dau foarte bine!
o vopsea sau un polish nu ar strica pt ca mi se pare cam zgariata.

CT-89-URS 01-07-11 19:46

Frumoasa :)

o admir de fiecare data cand o vad :)

Mult succes in continuare

b31rmy 02-07-11 01:49

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4426268)
faine pozele si jantele dau foarte bine!
o vopsea sau un polish nu ar strica pt ca mi se pare cam zgariata.

Mersi mult , referitor la vopsea ma gandesc cam ce culoare sa o fac,pentru ca intr-adevar lacul este foarte zgariat asta datorita "vopsitorului" care imi era si prieten .. dar in fine :)

Quote:

Originally Posted by CT-89-URS (Post 4436532)
Frumoasa :)

o admir de fiecare data cand o vad :)

Mult succes in continuare

Multumesc frumos :)

Sper ca la sfarsitu lunii sa o admiri lipita de asfalt :P

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning