![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
3 Attachment(s)
Iar alte jante , sper sa ma opresc aici pentru ca nu cred ca pot gasi ceva sa dea mai bine.
19" replica rs6 8.5j 235/35/19 2 anvelope noi noute Sava si doua Dunlop SportMaxx cu aproximativ 20.000km |
Salut! arata superb masina iar noile jante o completeaza! felicitari pentru munca depusa... daca imi permiti.. un singur lucru nu prea imi place la masina.. daca folia de pe stopuri din dreptul semnalelor si luminilor de marsalier ar fi mai deschise ar fi perfect in rest felicitari!
p.s. am vazut ieri pe la stadion Lia Manoliu o Skoda ce semana izbitor de mult cu a ta (difereau jantele si numarul avea ceva de genul B --- xyz sau ceva asemanator) initial am crezut ca esti tu... |
Opriteai .... sa te opresti :)). Arata foarte bine noile incaltari, dar rezolva cumva capacelele :oops:.
|
Quote:
|
Quote:
Nu stiu nici o skoda xyz , o stiu doar pe a lui Adi ( cea cu HOT la numar ). Quote:
Referitor la capacele am sa pun cu audi ( cele gri ). Quote:
|
Nesimtite jante :D Bravo.
|
:lol::lol: mersi
|
6 Attachment(s)
+ inca cateva poze :)
|
tu ne faci sange amar cu roscata asta... e pur si simplu geniala... ai p.m...
|
poti sa-mi dai te rog un pm cu cat au fost jantele?multumesc
|
Inca o dovada ca exista si alte jante frumoase in afara de celebrele buzate
|
Quote:
Quote:
|
E superba! Felicitari 8)
|
Quote:
|
smechera rau....
si iti propun o grila fara semn |
1 Attachment(s)
teaser
|
G R A V!
film ceva? si eu pun la cale ceva dar dupa ce voi fi low :D btw.. poti pune poza asta la o rezolutie mai mare ca vreau sa schimb wallpaper-ul:D apropo.. o idee.. rama ce tu o ai neagra, nu crezi ca ar merge rosie ? o idee... |
Quote:
Mersi frumos :) Film nu am facut iar pozele la rezolutie mare nu le am inca , trebuie sa le mai editeze. Rama nu cred ca o s-o fac rosie ptr ca si farurile au interiorul negru si se vede tot botul negru .. daca as face rama rosie nu stiu cat de bine s-ar vedea :) |
ai dreptate.. acum am vazut si imaginea din semnatura ta si da bine si cu gurile negre de aerisire din spoiler.. o intrebare am si eu... de cand ai facut interiorul negru la faruri a fost afectata in vreun fel vizibilitatea? adica lumina farurilor a fost afectata?
|
Quote:
|
multumesc frumos pt info! inca odata spun.. ai o masina grava! felicitari!
|
Mai e de lucrat pana ajunge la stadiul dorit de mine ...
Momentan ma gandesc la schimbarea culorii in candy apple,ramane de gasit un service aici care sa mi-o poata vopsii asa si sa iasa ca la carte .. Si pana s-o vopsesc alte modificari de aspect. Nu vreau sa ma grabesc sa iasa totul cum imi doresc si sa nu stau sa vopsesc elemente de n ori. |
Pana sa scoate Theo Seatul Leon Candy nici nu stiati de culoare :)) si Theo stie culoare de la altcineva culoare e veche dar nu era pe masini in RO... era pe o pisica dar vopsita cu trafaletul.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca nu ma insel este Candy blood si inca o nuanta Kicker Candy (Blood Red) - Kicker Candy (Apple Red)
|
Eu am gasit 3 noante de candy red si anume :
Candy Apple Red (Hex: #FF0800) (RGB: 255, 8, 0) Medium Candy Apple Red (Hex: #E2026C) (RGB: 226, 6, 44) Dark Candy Apple Red (Hex: #A40000) (RGB: 164, 0, 0) |
Foarte frumoasa!! Felicitari! Grila ar fi singurul lucra care-mi displace. Mult succes! ;)
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Photo session by Alex Musat
|
Frumoase poze! In legatura cu grila: Imi place faptul ca este neagra, dar parca ar merge ceva "badgeless"! Oricum, foarte reusita si asa!
|
Quote:
Referitor la grila nu vreau una aftermarket,va ramane tot grila asta doar ca o voi duce la modificat sa-i scoata badge-ul. |
Foarte reusita sesiunea foto. Felicitari si fotografului dar si tie pentru munca care ai depus-o ca sa aduci masina in starea asta
|
Quote:
|
ce mai incolo si incoace.. AI CU CE! FELICITARI!!
|
interesante si chiar fff misto anumite poze :D Felicitari !!! arata foarte tare cu jantele noi :D !!!!
|
Quote:
Quote:
Cat de curand va urma suspensia reglabila + bielete reglabile si masina va fii pe burta MAXIM! |
faine pozele si jantele dau foarte bine!
o vopsea sau un polish nu ar strica pt ca mi se pare cam zgariata. |
Frumoasa :)
o admir de fiecare data cand o vad :) Mult succes in continuare |
Quote:
Quote:
Sper ca la sfarsitu lunii sa o admiri lipita de asfalt :P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning