![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Quote:
|
tavi...ms pt treaba facut azi....baieti de treaba si super meseriasi...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cat m-ar costa niste serpisori custom pentru un ford fiesta mk3 cu motor de 2.0 zetec( e montat de mine ) si un eventual pret la toata lucrarea pana in spate fara toba finala,pt ca o am deja,pun si 2 poze sa va faceti o idee.galeria e normala de ford,din 4 pleaca pe 2 tevi si apoi intr`una.in poza a 2`a veti observa ca de la ramificatia sper 2 tevi are putina curba spre dreapta si apoi se duce in spate sub masina.am sa revin eu cu mai multe poze.
Stima, |
salut, ma intereseaza si pe mine ptr un golf 4 1.4 un traseu de inox de la catalizator pana in spate cu tot cu finala si intermediara de la voi, la ce pret ar ajunge, ms
|
baietii astazi lucrati am si eu o toba de montat...? astept rasp v-am sunat pe toate nr alea dar nimic :sad:
|
4 Attachment(s)
am terminat si cu toba super multumit,tavi a facut o treaba de minune 8)..recomand allcustom 8)
|
Un rezonator interior de 70mm ai, si la ce pret?
|
Salut.
Am un CLK 200 din 2004 si vreau din evacuarea simpla sa ii fac una dubla, iar tipsurile sa fie la randul lor duble. Puteti face asa ceva ? Astept PM cu o estimare de pret. Multumesc. |
Pret pentru serpisori vw polo 6n2 din 2001 1.4cmc 60 cp. Serpisorii vechi au catalizator incorporat.
|
Quote:
care e cea mai mare dimensiune ? |
Quote:
|
pentru octavia 1 , 1.9 tdi , este posibil sa faceti evacuarea in Y ca la m3 cu 4 tevi de iesire , sau ca la 335i cu 2 ? Si un pret estimativ sa stiu daca ma bag sau nu .. Multumesc.
|
pentru octavia 1 , 1.9 tdi , este posibil sa faceti evacuarea in Y ca la m3 cu 4 tevi de iesire , sau ca la 335i cu 2 ? Si un pret estimativ sa stiu daca ma bag sau nu .. Multumesc. la 335 . una pe stanga , una pe dreapta.
|
Salutare !
Se poate face evacuare cap coada 70mm + serpisori la un e30 coupe ? Da-mi si mie un PM cu niste preturi. Ms frumos ! |
1,6 scuze
|
1 Attachment(s)
salut,am trecut acum vre-o 2 luni pe la voi pe la garaj cu un Civic Type R.
vroiam sa imi fac evacuare decat pe i parte si asteptam raspuns de la voi... pana la urma sa zicem ca as vrea sa renunt la un catalizator...o sa atasez o poza cu ce vreau :D imi puteti spune un pret pentru lucrare? ms |
Re: Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.
m-ar interesa o evacuare cu servisori pentru o dacia supernova, dar fara toba finala, cat m ar costa?astept , multumesc
|
Quote:
Quote:
|
Recomand!!!!
Am apelat si eu la tavy pentru o evacuare , rezultatul este extraordinar :-P:-P o sa incerc sa fac un filmulet cat mai repede :lol: |
Quote:
|
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
In cele din urma am reusit sa pun si eu poze p'aici, se poate vedea lucrarea lui Tavy cel atent la detalii mai ales cand vine vorba de tipsuri si de distanta inte ele si bara. Le am montate din vara asta( pe langa restul evacuarii incepand cu catalizatorul, toba intermediara si un minunat Y la final) si pana acum nici o problema. Va multumesc baieti inca o data:)
|
ms harry, PS FORZA ROYAL WOLF:))))))
si era mai simplu sa spui toata evacuarea:)) ca ai uitata downpipe ca deh ai si tu un melc micut |
AUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Las' ca-i bun melcul meu, are coarne mari :twisted:
|
A da, si trebuie sa vorbim in curand despre traseul de admisie....il gandim(gandesti) bine :))
|
Quote:
|
Scrie ROYAL...Tavy, ROYAL....tz tz tz, nimic nu stii:punch:
|
salut!
am un bmw e46 318d, vreau sa ii fac traseul complet din inox, adica de la flexibil pana la capat. vreau sa schimb si flexibilul. spune-mi exact cam cat ma costa! te salut. |
Sal..Pentru un a4 3.0 v6 quattro 2002..As vrea doar finale..dar sa nu fie prea galagioase..
|
Quote:
Quote:
|
Salut. Inlocuirea finalei pe un VW Bora 1.9 TDI? Un pret? Multumesc
|
ma intereseaza si pe mn serpisori pt un hyundai scoupe gt, si cam la ce suma ajunge
precizez ca flansa turbo este t2 |
Quote:
bafta |
4 Attachment(s)
Salut
Cat ma costa cat timp dureaza si cu cat timp inainte trebuie facuta programare pt : 1. Motarea serpisorilor din pozele atasate si invelirea lor in banda termo (daca aveti asa ceva) 2. Catalizator sport E4 3. traseu de la catalizator pana la finala(o finala cu o singura iesire de maxim 10cm diametru) inclusiv o toba mijlocie(pt diminuarea zgomotului) Toate astea pt astra G 1,6 16v z16xep motorul, 103cp, an fab 2008. Poze cu serpii: |
Quote:
|
take your time....
Eu in principiu as putea ajunge luni la bucuresti si in cazul in care este totul ok din ambele parti poate o si rezolvam. Lasa-mi tot pe pm si un nr de telefon la care poti fi contactat si orele la care nu deranjez. Multumesc |
3 Attachment(s)
atasez 2 foto cu galeria stock de hyundai scoupe si una cu un eventual model.
|
v-am raspuns prin pm.
o zi buna, Tavy(0726207950/0745992533) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning