Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

Mustang 02-10-06 13:40

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

lasa mah ... ca o sa isi dea idiotu' seama odata si-odata ;)
sa vezi atunci rasu' de pe lume :D

DolusD 02-10-06 20:58

Da`l in pwla mea de lake , tre` sa fii putzin dobitoc sa nu itzi dai seama ce tzii de mana mai ales cand itzi zic totzi din jurur` tau ca nu e buna si ca face fel si fel de chestii :D :D :D ! dar daca prostii ar durea...... ! :D :D :D ! respect !

dmn 04-10-06 18:12

eu sint in extrema cealalta!
adik ea mai mare!
eu aproape 25, ea 30! in fine! sintem aproape despartiti, dar nu din cauza diferentei de varsta... asta nu e o problema...
eu am preferat intotdeauna ca prietenele mele sa fie mai mari si de obicei nu prea iau in calcul nimic sub varsta mea, pt ca e cam pierdere de timp si de nervi...
nu vreau sa jignesc nici o fata, dar ele se maturizeaza complet abia pe la 25 de ani...

DolusD 04-10-06 20:34

Normal frate ca e mai bine sa ai o pretena mai mare mai ales la varsta mea (18 ani ) , in ultimu timp nu am stat decat cu 23 , 24 , 25 si putzin timp cu 30 (ata ete , nu=mi arat varsta) si am o relatzie stabila de 1 an si 2 luni si tipa are 22 ani ! pai cum sa ma combin cu una de 18 ani sau 19 ca ma apuca durerea de cap , mai imi iau limba in gat prin scoala cu una sau alta dar asa la abureala sa nu ma plictisesc prin pauze dar cand le aud ce vise au fetele imi vine sa-mi dau pumni in cap :P ! respect !

metal_militia 04-10-06 21:08

:lol: :lol: :lol: :lol: cu 12 ani mai mare ca tine :shock: ...nu esti normal..si in sensul foarte bun :-P
...si mie tot asa imi place da nici chiar 12 ani...diferenta maxima a fost de doar 2 ani mai mare k mine...si exact cu am citit mai sus consider k relatia stabila cu o fata cu o varsta mai mica k a mea e o pierdere de resurse, hai poate cu un an mai mica da sa gandeasca cum trebe :rolleyes2 ...grea meserie, noroc k ne sacrificam s-o facem si pe asta :lol:

Trixi 04-10-06 21:23

da,chiar,ma apuc si eu,sa va compatimesc!!!! :D :D :D

DolusD 04-10-06 21:30

Pai nu ma prea crede lumea ca am 18 ani si e mai bine asa , am 1.87 inaltzime si par destul de matur ,in schimb am o mica problema in preioada asta , am slabit putzin cam mult in vara asta vreo 10 kg in 3 luni (nu e vb de boala)dar nu am dormit niciodata mai mult de 6 ore pe noapte si de multe ori nu doarmeam cate 48 de ore si tot asa , mancam 1 data pe zi si chestii de astea , m-au omorat femeile .E bine sa te mai si "descarci" din cand in cand dar nu aproape in fiecare noapte si poate de 2-3 ori pe noapte ca o sa va uscatzi de tot ,acu fac o pauza de vreo 2-3 luni , o iau mai usor cu femeile si stau draq pe acasa ca sa ma ingras ca daca bate vantu mai tare poate zbor de pe drum :) :) :) :) :) ! NU`S MANIAC (sa nu avem discutzii dar imi plac femeile peste limita) ! respect !

dmn 05-10-06 10:18

fasss!!! stai linistit! daca ea avea 30 de ani fii sigur ca te-a mirosit! si nu neaparat din aspect, cat din conversatie!
sa nu traiesti nici un moment cu impresia ca ai prostit-o! te-a acceptat asa cum esti...
femeile sint femei! si mai ales cu o femeie de 30 de ani nu prea tine vrajeala si... respect! ce-i al lor e al lor... nu prea poti sa le pacalesti...

-ZZ- 05-10-06 11:53

lasa ca esti plictisit de ele la 18 ani....dar sa te vad eu pe la 30 - 35 de anishori...dupa ce fel de fete ai sa te uitzi ???...oare ....:grandpa:

DolusD 05-10-06 12:22

D c zici ca ma recunoscut ??? Ai imresia ca daca am 18 ani nu ma duce capu sa port o conversatie "decenta" sau cum ?????In primu` rand stia ca sunt mai mic ,ea credea ca am la 23 max 24 ani , nicidecum ca as avea 18 si la urma urmei asta este , am avut noroc :P si nu aveam nici o sansa sa stau cu ea pt ca la urma urmei tot afla si e o diferentza de varsta si de pretentii la urma urmei ! oricum ata ete ! respect !

Eugen_TL 05-10-06 16:33

putea sa-ti fie mama..si ce te mai bucurai :))))

dmn 05-10-06 16:49

nu mah! nu o lua asa! nu era vorba de consistenta discutiei... ci pur si simplu de felul de a fi... si de modul in care privesti lucrurile...
nu o lua ca pe o jignire! e vorba de oarece dezinvoltura pe care ti-o pierzi odata cu timpul...
la asta ma refeream! anyway! good for you! bine ca ti-a iesit!

DolusD 05-10-06 20:40

Oricum o fost scurta de tot relatzia dar super tare(cateva zile acolo) , ma socat modul in care a evoluat relatzia intr-o perioada ffffff scurta de timp (intzelegetzi ce vreau sa zic) ! sincer, nu ma asteptam la asa ceva ! Oricum e normal ca yo sa privesc lucrurile la 18 ani total diferit de cum le priveste ea la 30 , yo vreau cat mai multe femei la varsta asta ,ea vrea copil (doar eram yo copil ce-i mai trebuia unu ??? :D :D :D ),familie si chestii de astea , dar na ,nu mai conteaza acu , ma mai gandesc din cand in cand la "relatzia" asta , adik fosta relatzie si d c sa nu recunosc : A FOST SUPER ! :) :) :) ! respect !

GABBY_ 09-10-06 12:42

am de ales intre 18 ani ,liceu terminat si acum casnica :) ,fumatoare ( eu nefumator) ,fata astepta sa faca scoala de soferi si dupa aceea zice ca va da la fac si o fata de 19 ani ,primul an la academia navala din cta,singura in apartament (parinti plecati in afara) ,se plictiseste cam repede in general ,dar nu asa de simpaticuta ca prima .voi ce ati alege si care credeti ca ar fi de durata ?

Trixi 09-10-06 12:46

...cred k ai dat tu singur raspunsul ;) just follow your heart!

dmn 09-10-06 12:52

ce am alege... pe amandoua???? :):):)

DolusD 09-10-06 20:35

Mariiiiiiii ca alea mici sunt inconstiente , pai ma pus draq sambata sa ma imbat la discoteca si am combinat 2 fete frumoase foc care s-au dovedit a fi fetitze pt ca una are 15 ani si una 17 si ma pus draq sa le dau si nr de tel , pai intr-o ora primesc crek 20 beep de la una si 20 de la cealalalta ! ce face alcoolu din om :D :D :D nu mai beau in veci ! respect !

GABBY_ 10-10-06 08:46

aia avea 17 si u 18 ,ce mare diferenta :P maturule :P treaba e ca raman acum la cea de 18 ani ,e mult mai stabila gagica ,are niste chestii pe care stie ca le vrea pe cand cea de 19 e cam avion saraca .la ea in casa se plimba lumea ca la nebuni ,o sa dau si eu o tura dar dupa ca imi da asta mica de 18 ani papucii :) spor la femei !

Mustang 10-10-06 09:37

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 580733)
Mariiiiiiii ca alea mici sunt inconstiente , pai ma pus draq sambata sa ma imbat la discoteca si am combinat 2 fete frumoase foc care s-au dovedit a fi fetitze pt ca una are 15 ani si una 17 si ma pus draq sa le dau si nr de tel , pai intr-o ora primesc crek 20 beep de la una si 20 de la cealalalta ! ce face alcoolu din om :D :D :D nu mai beau in veci ! respect !

frate ... eo nu te inteleg ...
la varsta ta ... 17 ani e o varsta buna !
am fost noi de-acord in cate pct de vedere da' aici ma minunezi ...
ce pana mea are aia de 17 ani man ???
raie ???

Eugen_TL 10-10-06 14:16

dar aia de 15? :D vb unui turc" ba tre sa le iei pe toate de la 13 -50" :))))

DolusD 10-10-06 21:04

Nu au frate nimik dar ele nu intzeleg ca la mine alcoolu era de vina si vroiam sa-mi ocup noaptea (cu cat mai multe :D :D :D ) si le-am zis treaba asta si degeaba :( ! asta e problema la fetele mai mici ca halesc repede , cu aia de 17 ani m-am mai intalnit azi cu ea si cand i-am explicat cum sta treaba inca un pic si plangea , pai daca apuca sa se indragosteasca cum draq mai scap yo de una de asta ??? ca nu vreau o relatzie cu o fata mai mica pt ca mie imi place sa umblu in vacantze si pe ea nu o sa o lase parintzi pt ca normal "E PREA MICA" asa ca mai bine stau si yo cu una mai mare dar care sa aiba libertate din partea parintzilor , vedetzi voi ,YO ASA VAD O RELATZIE ! respect !

dmn 12-10-06 10:52

pai aici depinde de fata!!!
poti sa te combini si cu una de 20 sau chiar mai mare si s-ar putea sa nu aiba libertatea aia la care te referi tu...si nici macar sa nu si-o doreasca!

DolusD 12-10-06 20:44

Cu actuala prietena nu am avut treaba si vara asta am fost 1 saptamana la mare cu ea si pe urma 2 saptamani la herculane si in august am fost 1 saptamana la sacelu si parintzi ei nu au avut nimik impotriva pt ca ea are o varsta( 22 ani) si ce pot parintzi sa-i mai zica , dar daca o iau pe aia de 17 ani la mare 1 sapt pe urma 2 sapt la munte credetzi ca o sa o lase parintzi ??? normal ca NU ! asa ca ....... ! respect !

Spark 12-10-06 20:47

si crezi ca aia de 24 care o terminat faculta .. si are o cariera ... timp oricand si oricum ?

DolusD 12-10-06 20:51

Pai al 24 de ani din 100 femei max 10 au cariera pt ca o parte lucreza ca vanzatoare si celelalte fac masteratu ca sa lucreze tot ca vazatoare :)) pt ca la noi in Romania itzi faci o cariera doar daca ai bani sau relatzii asa ca nu prea intalnesti zi de zi o femeie de 24 cu o cariera stralucita :)) ! respect !

Spark 12-10-06 20:57

si chair de aia .. si dak doar lucreaza ...
aia inseamna ca u o sa mai aiba timp orcand ...
deci ... la tine merg doar astea libere nu ?

DolusD 13-10-06 11:24

Yo ma refeream la libertatea din parte parintziilor , normal ca daca lucreza nu prea are timp de umblat dar te potzi intalnii cu ea normal fara sa te ascuzi de lume pt ca sa nu o vada parintzii sau etc......respect !

Spark 13-10-06 17:46

mey nush` .... eu nu m-am intalnit niciodata pe ascuns sau ceva ..
acuma depinde de fete .. nush` ce sa zic :)

Eugen_TL 13-10-06 21:29

daca ai stii ce misto e pe ascuns...e cel mai misto... chiar daca nu vrei tu sa fii vazut..sau nu vrea ea ca are prieten...e ceva nou,stai cu morcovu un fund dar e frumos..cel putin mie imi place ..e mai palpitant :P...fiecare cu prostiile lui acum

GABBY_ 14-10-06 09:04

m-am combinat pana la urma cu cea de 19 ani si nu regret nici o secunda ca am facut alegerea asta .gagica e super indulgenta cu foamea pe care o am ,numai ca nu se merge pana la capat si eu ca baiat nu mai suport "durerea" (baietii stiu despre ce e vb cand nu termini :P)in rest totul e ok,patul e din dormitor se va auzii klumea de tot in noaptea noastra ,dar ne vom descurca:P sunt linistit acum in sf ,atat cat voi fi cu ea

DolusD 14-10-06 12:22

Bv GABBY_ , bafta in continuare ! respect !

Trixi 15-10-06 23:12

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 585324)
m-am combinat pana la urma cu cea de 19 ani si nu regret nici o secunda ca am facut alegerea asta .gagica e super indulgenta cu foamea pe care o am ,numai ca nu se merge pana la capat si eu ca baiat nu mai suport "durerea" (baietii stiu despre ce e vb cand nu termini :P)in rest totul e ok,patul e din dormitor se va auzii klumea de tot in noaptea noastra ,dar ne vom descurca:P sunt linistit acum in sf ,atat cat voi fi cu ea

Bravo!Tin pumnii ;) !

GABBY_ 16-10-06 11:50

tine-i tine-i ,acum mare belea de cam am dat ( tot timpul trebuie sa fie un "dar" ) e ca fata are ceva amitiri neplacute din copilarie legate de tatal ei ,jocuri de noroc,femei ieftine si alte chestii ce deriva de la acestea si e cam "suparata" pe baieti in general.sper sa ma descurc sa o imblanzesc si sa isi revina .eu oricum nu renunt la ea ptr chestia asta ,ba chiar prind si mai mult dragan de ea si am si mai multa ambitie ca relatia sa mearga bine si cat mai mult timp .am mai auzit de fete cu amintiri neplacute din copilarie dar nu stiu cat de mult o pot ajuta eu daca ea are ceva intiparit in minte despre baieti in general.oricum imi urez singur succes,pana acum totul e ok ,o vad interesata de mine si chiar i-am zis sa stiece vrea de la relatia asta ,banuiesc ca nu vrea sa isi piarda timpul cu mine .sa aud si peripetiile voastre,eu am dat tot din casa chiar daca nu vroiam :)

Trixi 16-10-06 12:01

...uite gabby...io numai amintiri neplacute am din copilarie..si numai d aceea nu m-am ticanit d tot,k am avut norocul sa ma intilnesc cu persoane deosebite,d la cine am invatat cum e sa fii iubita,cum e bine sa iubesti...si m-i s-a acordat incredere...si toate cele....si am reusit sa fac fata.
she knows the dark side,then show her the bright one!nu are sanse sa devina o persoana normala....ci una mult mai buna! :D
chiar k va tin pumniii....;)

DolusD 16-10-06 20:31

Mai GABBY_ , arata-i ca se insala in privintza barbatzilor , fi domn cu ea si va fi doamna cu tine !Bafta in continuare, tzin pumnii ! respect !

GABBY_ 16-10-06 21:35

ms ms ,u nu ne zici in ce ape te scalzi sau esti rusinos ?:P

DolusD 18-10-06 21:01

Daca ma apuc sa-mi povestesc yo aventurile sau chestii de astea o sa zica lumea de pe acilea (au mai zis ) ca ma laud dar asta e :)) !
Pai yo prefer fetele peste 20 ani pt ca sunt deja mature la varsta asta (am intalnit fete si mai mari de haleau tot ce zboara ) ! momentan stau cu o fata de 22 ani de 1 an si 4 luni si pot sa zic ca O IUBESC ,mai stau pe langa cu inca 2 ,una de 20 ani si una de 23 ani ,singura care stie ca am 18 ani e tipa de 22 ani (femeia mea oficiala) ! La urma urmei d c sa ma combin cu fete de 16-18 ani ???ca sa am dureri de cap ???? mai bine cu una mare care stie cam ce vrea de la viatza si nu tre sa ard gazu ampwlea pe langa ea pana e hotarata sa o facem si tot asa ! nu mai continui ca poate mai zice vreunu ceva de genu "aaaaa , tu vrei sa zici ca esti irezistibil " a zis cineva ceva de genu pe acilea pe forum si la urma urmei asta este , o sa pun niste poze cu mine ca sa-si dea fetele de pe forum cu parerea ,la urma urmei nu ma cunoaste nimeni ! bafta in continuare ! respect!

B|shOp-VR6 19-10-06 00:54

Ce-o mai iubesti.. :))

Mustang 19-10-06 09:46

sefu...vezi ca ai 2 chestii care se cam bat cap in cap ;)
daca o iubesti asa mult ... de ce mai esti cu inca 2 ???
tipa de 22 de ani nu te implineste pe toate planurile ??
daca nu ... inseamna ca nu prea e vorba de iubire ;)

Eugen_TL 19-10-06 14:38

si eu iubesc pe profa de engleza... e mai mare nu mult ..a terminat fac doar .. e o scumpa micutza sensibila blonda voce calda .. ;)) si ea ma ubi cand pun bot la clasa... dar oare dc nu s-a suit in masina cand era vorba sa o duc acasa cu un coleg? :( era prima saptamana ...am zis ca na' nu ne cunoaste :P dar lasa ca termin eu a12a :P ma fac eu male si voinic ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:38.

- Copyright 2026 4Tuning