![]() |
inca odata. se vede ca se poate face ceva pt bacau si in bacau. chiar daca tibi mo sunat la ora 17.00 si mio zis ca ingheatza de frig si ca nu o mai venit nimeni. asha ne inmultim. asha ne cunoastem. a fost super tare la intalnirea asta. cel mai misto. chiar ne-am simtit bine. inca ce a fost azi. eu zic ca e doar inceputul. ne-ar trebui un \"spate\".
|
Ba ce Trălălău a putu fii politzaiu ala cand eram la statuie a oprit langa noi si ...a uitat sa traga frana de mana a iesit din masina si ne-a zis noua \" aici atzi gasit sa parcatzi\" si lui ii mergea masina cu spatele ...nu stia ce sa faca saracu sa vorb cu noi sa se suie in masina ...vai de steua lui... :chuckel:
|
sunt sctoristi. se baga si ei in seama asha de tineri. au curaj.
|
oricum fazele din centru au fost multe si ar fi trebuit filmate cumva
cu taote ca am zis ca nu mai fugaresc masina iar am incalcat regula off pacat ca nu ati participat toti la fugareala :twisted: |
s-a filmat ceva. stai linistit.
|
VIp mi-a spus ca i-a parut rau ca n-a venit a fost la tara cu familia....iar Bogdan baiatul cu loganul tot ca a meu ... statea ca pe schini, astepta telefon de la mine...dar eu.... oricum au spus ca vin sambata viitoare! :D + cei care am recrutat azi! :peace:
|
bravo baieti, aveti potential, asta e clar :lol:
|
multumim aleks :shock: :shock: :shock:
|
ce politie unde va turnat shi ce sa intamplat :shock: :shock:
|
:D :D Nu ua... .ne-am oprit toti la statuie de fapt in spatele statuii in parcarea aia mica ... si treceu militieni lui Stavarache ... a oprit langa noi si a zis ca nu :\" Nu avetzi unde oprii toti in alta parte\" sau ceva de genu .... dupa care ne-am suit toti in masina si am plecat...dar faza e ca era un miltian de asta ...gen Culitălău...
|
Re:
Quote:
|
Si 2, bravo Neo. Imi place ca te implici ;)
|
eu intelesesem ca ati amanat intalnirea :( ! imi pare rau ca nu am venit!! :(
|
Re:
Quote:
|
Ma bucur ca a fost tare..Succes incontinuare
|
multumim domnu cristi..!!!
|
sambata ora 17.00? stadion?
|
Prezent ba dar... daca e sa ne plimbam prin orash...lasa-m centru ca ai vazut ce aglomeratie era....si faza nu`i de masini...e de pietoni...din fata iti vin masini cu farurile aprinse iti bat in ochii si pietonu trece pe zebra , ai vizibilitate redusa...e riscu mare...noi sambatata am avut noroc...bine ca am fost si atenti si n-am gonit ca nebuni...dar se putea intampla...doamne fereste...sambata vin si vecini mei...
|
asha este. lasam centrul. cautam altceva. trebuie sa stabilim atunci.
|
sambata asta vine shi eeuuuuuu, sambata trecuta am fost plecat la fagarash, am avut meci in deplasare... soartaaaaa....
AM O SURPRIZAAAAAAAA!!!! :) |
vii cu sprinterul?
|
nu... pe asta o pastrez pt mai tarziu :)) cand o sa fie nevoie de carat carnea shi scaunele pt gratare :)))...pt sambata am alta ... e verde :))
|
u made me curious... :)
|
aasta era shi ideea :twisted: statzi shi fierbetzi :)))mai sunt cateva zile pana sambata... cine are noroc... o sa afle mai devreme :)
|
Re:
Quote:
|
deci, sambata la ora 17, la stadion? daca schimbati locatia sa anuntati!
|
Uai sa ni dai nr tau di tilofon + ca a zis si prietenul ala a tau ca vrea sa vina cu frigiderul albastru....l-am vazut prin orash .... avea stickare lipite...
|
0745063453
|
ii asteptam si pe cei din Anonymus :wink: si cu asta am facut postul cu nr 400 8)
|
sa nu zimi zice ca ti-ai luat ce mi-ai zis atunci in masina. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
salut,n-am mai intrat de mult si-mi pare bine sa vad ca a-ti inceput sa va adunati.sper sa pot veni si eu sambata.
|
Multi din Anonymous sunt plecati. Nu stiu daca o sa fim vreo unu din noi... si nu stim inca daca vrem sa venim :D
|
Re:
Quote:
|
da sa nu dai tare :P si vezi ca si domnu fratetu a zis numele :twisted: asa ca dac ne bati ne bati pe amandoi --si cred ca nu ai sanse :wink: :!:
|
Re:
Quote:
|
pt cei prezenti sambata trecuta:ATI VAZUT CA SE POATE?...atat timp cat exista implicare shi dorinta de aventuri se poate orice...sa speram ca vor mai veni shi altii...NOI
pt ALEKS..:pot sa ma inscriu shi in clubul japonezelor care se va infiinta in curand?chiar daca sunt membru CRAZY DRIVERS?daca nu,no problem.. |
nu stiu nimic despre forma de organizare a asiaticelor...
de exemplu eu sunt membru al bmw club... |
Re:
Quote:
i stick with the arrows!!! :twisted: Pt mertzan: da... aia e... dar taci din gura :)) |
nu mai zic la nimeni sa mor eu. CE TAREEEEEEEEEEEE. masina aia e pe lista lui aleks. te asteptam frate.
|
Pana la urma cine vine Sambata? Si unde e intalnirea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning