![]() |
Re:
[quote=\"Speedy5
poi muta-te la Timisoara :P[/quote] sa stii ca nu e o idee rea da tre sa termin jegu asta de facultate mai intai(imi mananca zilele shi ficatzii din mine) si dupa aia cine stie? sanse ar fii prietena mea e din cs! by the way ce stiti de naspa de caransebes ca tot timpu fac caterinca de ea pe tema asta :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
lol
|
atzi vrea voi :hug:
|
poze?....ceva? :wink:
|
cu masini, da am o gramada!!!! :rolleyes2 :weirdface
|
1 Attachment(s)
uite o poza :weee: :weee:
|
sa fie oare putzine lucruri de vorbit in timisoara sau sa nu se distreze timisorenii.................imi vine greu sa cred!!
in concluzie de ce nu se mai scrie nimic!! io intzeleg ca e sesiune da chiar asha :shock: :shock: :peace: :paper: :peace: :paper: :omfg: |
Sa nu uiti ca noi ne mai vedem si live, pe langa discutiile de pe forum. Wanna join? :wink:
|
cine-i baiatu asta wanna join??!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mai io ash vrea dar ne despart vreo 500 shi ceva de km asha ca e cam greu!!! sper sa ajung shi eu prin tm anul asta ca nu am mai fost de multzi ani shi stiu ca mi-a placut super mult atunci!!! mai este disco landu' :headfones :peace: |
Mai este discolandul dar acuma ii spune FIRESTAGE :wink:
|
schimbare de imagine???? sau doar de nume? :flamed:
sa ma nuntze cineva daca sunt offtopic rau? :peace: |
nu esti , stai linistit :D
|
7 Attachment(s)
luatzi de va minunatzi!!!
unii sunt mai prosti decat romanii sau poate doar mai ghinionisti!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :roll: |
pana la urma cesaintamplat acolo ? :roll: :shock:
|
A cazut o masina in apa si au venit unii cu o macara sa o scoata si cand sa o scoata a cazut si macaraua si au adus alta macara care sa le scoata pe amandoua si in ultimele trei poze un glumet a inscenat faptul ca si a doua macara a cazut in apa!E fake....uitativa la detalii! :wink:
|
sa mori tu... mersi pt detalii... :wink:
|
1 Attachment(s)
E de plans, nu de ras...
|
numa o femeie putea sa faca asa ceva
|
girl power!!!!!!!!!
nimic personal!! sunt fete/femei care chiar conduc bine(mai rare dar sunt) :?: intrebare: cum dreq a reusit sa ajunga acolo :?: cu grija sigur!!! :dance: |
e un foto-show, se cheama Carstuckgirls http://www.auto-motor-und-sport.de/d/75359
poza 3 mi se pare cea mai reusita :D |
i have to agree :)
dar nici cea de sub poza care spui tu nu e rea :wink: |
astea sunt fete platite ca sa faca asa ceva http://www.carstuckgirls.com/
|
mas simt nevoit sa recunosc ca in poza 3 unghiul este unul foarte inspirat!
:shock: :shock: :shock: :shock: |
Re:
Quote:
|
da chiar se intampla asemenea lucruri pe strada.
acum 3 zile era la Cluj o tipa cu o Fabia si era blocata in zapada, sa fi vazut ce-o ambala. diferentza e ca pe ea n-a platit-o nimeni si desi avea costumatia mai scurta in partea de jos :twisted: , nu se compara cu fufele de mai sus |
si eu am vazut ieri 2 tipe, una la volan si una care incerca sa impinga un seria 3, si bineinteles erau bune :D . pacat ca eram in taxi :wink:
|
pai la asha ceva e musai sa opresti taxiu' :roll: :lol: :omfg: :peace:
|
2 Attachment(s)
speaking about women la volan:.................
in buc |
Re:
Quote:
Quote:
sa vedem cum punem 2 quote-uri testing : Code:
asas
|
mamaaa, da in Buc femeile invata sa zboare deja :P ??!
la noi sunt mai conservatoare, nu se preteaza la acrobatii de-astea :lol: |
dc esti asa sigur ca la volan era o femei ??? :x
|
Re:
Quote:
2.in a doua poza este o domnitza :lol: in refugiul ptr tramvai cu niste chei de masina in mana si judecand dupa cum e imbracata nu cred ca asteapta vreun mijloc de transport in comun :wink: :lol: fara suparare!!! |
in locul tau nu as fi chiar asa de sigur :wink: sunt destui barbati care conduc C3 ...
iar tipa de langa masina nu prea cred ca e \"vinovata\" ... in primul rand... nu mai statea in picioare :wink: oricum... poate ca a fost o femeie.. poate ca a fost un barbat.. dar trageti prea repede concluzii... nu'mi place despre voi barbatii :lol: ar trebuii sa incepem si noi sa comentam cand vedem cate o masina facuta zdrantZe de vre'un barbat... cum ar fi?? |
pai in primul rand eu m-am luat dupa ce a zis HAL.
in al doilea rand dk e vorba de noi barbatzii, accidentele sunt de asteptat, pai nu suntem noi nebunii soselelor ??! si dk e sa fim condamnatzi pentru ele FIE. dar de la o femeie sa vezi ca face acrobatii... despre asta era vorba, sunt si mai putine soferite si cand vezi asa ceva bineinteles ca te amuzi. :lol: nu zic ca as vrea sa fiu in pielea ei(desi am fost de vo' 2 ori) ca nici nu mai stii ce sa faci in situatia respectiva si nu doresc la nimeni off 'Corse' Deci fara suparare doamnelor si domnisoarelor si soferitelor dar e o cascadorie frumoasa........iesita urat. |
ce-i al ei e al ei!!!!!
bine zis florin!!! nu contesta nimeni ca sunt shi schoferitze bune dar sunt shi unele(vezi cazul de fatza)de-tzi vine sa fugi(din calea lor) :lol: :lol: iar faza cu barbatzi la volanul unui c3 este rara iar daca se intampla ori este de la firma ori este al prietenei(sotiei)ca el nu are sau e la service!!! parerea mea :roll: :roll: :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :hug: :hug: :omfg: |
lol...
|
1 Attachment(s)
avand in vedere cele intamplate la Drakula, am putea sa ne montam pe masini asemenea gadgeturi, ce ziceti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning