![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Quote:
|
cam liniste pe aici,criza a ajuns pana la posturi.. :)) zilele urmatoare revin cu niste upgrade-uri la masina sa mai atraga privirile
|
cv nou?:D
|
Quote:
|
Cum ti-ai facut cadranele asa albe ? E plasma peste ceasuri (desi plasma are alta culoare, ma refer la iluminare), sau cum de ti-a iesit lumina de la bord tot rosie ?
Si apropo, nu a vazut nimeni vreo plasma pt. E36, insa pe fond negru, care sa lumineze frumos rosu, doar cifrele si liniutele, ca sa spun asa ? |
Quote:
|
Foarte frumos se vede asa ! Eventual, cand ai timp, poti pune o poza ceva mai clara cu bordul luminat ? Mersi :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
sunt si plasme foarte dragutze eu am gasit pe fond albe si luminat albastru liniutele si pe fond rosu acul arata foarte bine restul cadranului arata albcele din poze
|
Quote:
|
Da, asa e, arata super bine, insa mie unul mi-ar place pe fond negru ..
BMnWA, asteptam poze cu bordul ;) |
da din pacate nu se fac pe fond negru decat custom si sunt foarte scumpe undeva la 200 de euro pe set dar poti face folie si schimbi lumina in bord cu leduri inloc de becuri sunt multi care fac asta si nu arata rau deloc parerea mea
|
Quote:
|
Interiorul, ceasurile, bordul masinii :)
|
Quote:
|
comedie..dupa cate am cumparat masinii am ajuns sa imi poceasca masina cazan un posesor de euro 4 in valoare de 5000 euro.. Ma uit la tot cate am luat masinii si chiar imi dau seama cat de limitatii sunt unii..Chiar seamana masina a kici tuning ? tind sa cred ca sunt cam departe de asa ceva.. Trebuie sa imi promovez masina din 2008 aici ca daca vi cu vechituri.. esti pungas nu esti vazut cinstit.. simpatici oameni.
|
Quote:
Originally Posted by abby3325 View Post Foarte frumos se vede asa ! Eventual, cand ai timp, poti pune o poza ceva mai clara cu bordul luminat ? Mersi ------- Eu la asta ma refeream, la niste poze cu bordul seara, cum se vede :) M-am uitat prin posturi si nu am gasit. |
2 Attachment(s)
am intrat in saptamana cu multe programari si modificari.. Urmeaza..
|
1 Attachment(s)
autostrada turda-cluj
|
Quote:
upsss :lol::lol::lol: |
7 Attachment(s)
o mica atentie cu venirea verii :) jantele 8j x 4 buc et 17 pentru care a trebuit sa scot putin aripile ca imi frecau din orice pozitie (pozele de mai sus) , scaunele sunt de coupe + incalzire iar lcd-urile asteapta dvd-ul :>
|
Dau foarte bine jantele. Eleronul e de IS ?
Esapamentul ala nu prea isi are locul acolo, dar oricum, masina e aranjata foarte frumos! |
ms ms :) urmeaza sa urc sus bandourile de M , pragurile de M , bara fata M cu proiectoare clare + xenon , faruri originale cu lupa + xenon + angel eyes CCFL , oglinzi M electrice si incalzite , cumparata in urma cu cateva luni,unele chiar anul trecut dar din lipsa timpului chiar nu am avut cand sa le pun + cea mai recenta achizitie un cd-player original Bmw.
|
+ pedalele M de care am uitat :>
|
Quote:
foarte frumoasa pisica , urmaresc topicul de la inceput ,chiar daca nu am postat pana acum ,imi place volanul ,daca ai putea intr-un fel sa faci cumva sa mearga comenzile pentru audio ,cred ca ar fi unic ,in fine,asta ar fi fost ceva pentru un plus la confort. Sa o stapanesti sanatos in continuare. Spor la treaba ,si la cat mai multe modificari... |
4 Attachment(s)
Am avut norocul sa imi gasesc un cd original , au ajuns si xenoanele si angel eyes-urile CCFL . Urmeaza mai multe poze dupa sarbatori :>
|
7 Attachment(s)
Pisica primeste niste jante noi de vara iar cele cu buza pe 16 le voi tine pentru iarna. :twisted:
17'' / 8j / ET 20 |
Era o idee de faceai invers iar la cele pe 16 adica BBS-urile faceai buza polishata cand aveai bani si cauciucuri cu profil mai mic si ar fi aratat super!Frumoase si astea....model de pe E60 seria 5!
|
super frumoasa....cum ai montat angel eyes-urile? poti sa imi spui asa mai detaliat ...bafta in continuare !
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Electric heated seats 8)
|
Quote:
|
Arata foarte bine jantele!
|
jantele alea :X:X
|
+1 :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mie nu-mi place volanul dar compenseaza jantele!! Sunt superbe !!
|
Quote:
|
Am vazut poza pe pagina cealalta cu cel de M5.Important e sa iti placa tie!! Eu mi-am luat unul in 3 spite de E36 sa il montez pe E39(acum am normal in 4 spite) .
Mai ai volanul de M5 sau l-ai vandut? S-au potrivit mufele la airbag? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning