![]() |
re: MK3 - G E K
Quote:
|
vreau niste faruri tuning pentru golf 3,dau faruri originale golf 3+diferenta.Daca stiti ceva postati va rog.
|
vreau sa-mi pun folie pe geamuri,stie cineva pe unde as putea,in timisoara ma intereseaza,si un pret daca se poate la golf 3 toate geamurile
|
daca vii in craiova iti gasesc eu folie :D dar in timisoara nu. incearca sa iti vinzi farurile si sa cumperi de pe net dastea "tuning"
|
incerc sa le vand da nici macar nu stiu ce pret as lua pe ele.
in craiova nu stiu cand ajung,da nu prea curand.Mersi de oferta.In Severin sti ceva?Si daca da la ce pret |
in severin sunt doua locuri unde poti sa pui: peste strada de generala 2 acolo am pus eu si mai poti pe calea timisoarei.
|
Quote:
|
eu zic mai bine sa vorbim pe privat.
Din cate stiu eu .noua lege interzice montarea foliei de orice fel pe fata asa ca nu se mai pune. Pe mine pe spate ma costat 230 de ron folie solar iar in legatura cu programul nu stiu sa iti zic |
Quote:
folie solar aia nu e neagra?sau cum e? |
ai PM ca sa nu mai facem offtopic.
|
zilele astea am fost liber si am avut si chef de mesterit, asa ca am rezolvat unele probleme ale masinii:
- am micsorat luftul care se facuse la bara de fata, urmeaza cand scot pozele sa pun un before/after - am pus un parasolar din folie pentru ca e cosmar sa mergi dimineata si seara cu soarele in ochi - am scos semnalele din fata le-am curatat de rugina pentru ca nu faceau contact bine si cu ocazia asta am renuntat si la folia de pe ele pt ca se facuse urata, urmeaza cand gasesc folie de triple sa le fac iar negre - am pus led-uri albastre la panoul de ventilatie, din pacate imi mai trebuie vreo 3-4 led-uri ca sa il fac pe tot uniform si sa pun si la ceasurile de bord, dar urmeaza in scurt timp pozele asta seara sau maine |
astept poze cu panoul de ventilatie ca si eu trebe sa ma apuc de el.
|
5 Attachment(s)
panoul de ventilatie nu e tocmai cea mai buna opera a mea dar cand voi avea mai mult timp liber o sa ma apuc sa il fac calumea, imi mai trebuie niste led-uri ca sa fie uniform
acum cateva poze de azi : prima poza e cum a iesit bara, ultima e cum a fost, puteam baga lejer doua degete in luftul ala, acum intra doar unul singur :D din pacate doar atat am putut face, nu am reusit de nici o culoare sa ridic mai sus de atat a da si azi, parasolarul si-a trecut testul de forta pe drumul de la craiova la bucuresti, recomand :P |
1 Attachment(s)
si un mic teaser pana termina pustiu setul complet :D nu va luati de semnalele mele, o sa le fac iar negre weekendul asta, si poate termin si nenorocirea aia de bord ca e jumate albastru jumate verde de vreo saptamana
|
ba cat de frumoasa e... :shock:
|
da ma...se vede naspa asta...las ca o sa le pun eu pe alea hai definishon...
sniper... :lol: |
frumosss..hai ady cu pozele. presimt ceva grav:twisted::twisted:
|
Quote:
asta cam asa e, rezolutia mica se simte destul de rau, dar tot e bestiala poza :D sniper sniper :)) |
13 Attachment(s)
VW GOLF MK3
|
:shock::shock: oficial m-am indragostit din nou de masina asta!
MULTUMESC PUSTIULE ESTI MARE! |
This is the bitch??:lol:...frumoasa si sa ai grija de ea;)
|
splendida omule :D..felicitari pustiului pentru pictorial
|
tnx!
mai am destule de facut la ea, sa speram ca o sa se rezolve cat de curand toate planurile mele! |
tot nu ai rezolvat culoarea jantelor :-s
|
acum caut sa le dau pt ca vreau altceva, de maine o sa am si eu cateva zile libere si o sa am timp sa ma ocup mai mult de masina sa reconditionez jantele, sau cel putin sa mai si merg cu masina daca se poate, pentru ca de aproape o luna a cam intrat in somaj tehnic vorba aia :)
|
mah ce frumoasa e :D
sa facem odata toti niste poze ( in grup :lol: ) ... sa o termine si razvan si aia e :D |
super tari pozele andrei niste jante mai mari si restu is detalii:D:D
|
Quote:
Quote:
|
felicitari tie pt masina si felicitari baiatului cu pozele !
|
Quote:
In schimb tu andrei...hai cu niste jante cu buza polish, mai lasata si alta evacuare ;)) |
pana vin banii de jante azi i-am facut semnalele din bara fata negre la loc, si am revenit la triplele hella smoked. acum stau si ma gandesc ce am vazut eu la triplele alea? :shock:
|
mai e pana termin volful.....
un timp maxim aproape minim:D ma dureaza fratilor cred ca termin golful cu o pisica:))) |
erai si tu mic atunci:D:D.
cu ce ai dat pe semnale? cu spray de triple? |
Quote:
Quote:
si cu triplele sincer ma uit si parca mai vine de acasa! chiar nu le-as mai pune pe celelalte la loc. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
alta viata cu tripele astea. Si eu tot la folie ma gandeam
|
Quote:
nu am vazuto |
ce-ti mai place pe centru pe la botanica :P
sa-mi dai sticker-ul ala |
daca te referi la sticker cu golf club iti dau maine :D ieri si azi am avut ceva treaba si nu am avut cand sa te sun, dar maine nu te iert si ma dai o tura sa verific suspensia :D
|
da, la sticker-ul cu golf club ma refer. Suna-ma dupa 16:30 ca sunt la munca si dupa mergem sa dam o tura si sa vedem pe unde imi trag si eu o folie negru mat pe capota aia albastra :))
PS: ti-am vazut-o parcata aseara pe la barul ala de sus de la botanica |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning