![]() |
Re: BH 04 ARO
a iesit super reusit ursuletzul cabrio ! ai maini de maiestru... eram curios... poti pune si o poza cu ea capotata ?
|
foarte tare ....
|
superbbbbbbb
|
Tot ce iese din garaju tau arata super. felicitari BMW MAN
|
super tare
|
f. frumos...:-)
daca era si m3...:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
unde a disparut pozele???????????????????????????????????????????? ????????
moderatorii de la 4 tuning nu au ce sa faca ,numa sa sterga posturile????????? colantul de 4 tuning deja am dat jos de pe masina mea dupa concursul de 4 iunie,dar daca mai sterge vreun post cred ca renunt si pe internet!!!!!!!!! |
Frumos bmw-ul cabrio!!!!Felicitari Domy!!!;)
|
ceva poze de liniutele de la cluj unde am iesit locul 2 la general si tot locul 2 la categoria a5(201-250 cai)
de la un s3 am luat bataia de 250 cai si 4*4 dar am facut pe un golf 5 gti,urs 325,golf 3 cabrio vr6,ford probe 2.5l v6 24v... |
whoa....felicitari! foarte tare.eu cel putin nu consider rusine faptul k ti-a luat-o de la un s3.numai de la un s3. :-)
|
Domykam aaapukam,nu ai (din gresala) un film cu evenimentul din cluj,din weekend-ul asta? :lol: :lol: :lol: imi pare rau apukam,chiar nu am putut veni,am fost tare prins... nu am putut scapa... :oops:
|
beeton ..................................
|
6 Attachment(s)
deci pozele de la concurs
|
frate....ce pot sa zic....am citit toate cele 25 d pagini si deja sunt chiaun...dar nu-mi pare rau.... esti tare...la masini...no comment...
|
1 Attachment(s)
Aro Vs Golf 5 Gti 200hp
|
Cat i-ai dat la vr6???...
|
Foarte frumos :D:D
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1152464749
Cursele de pe aeroportul din Cluj-Napoca!Un scurt filmulet....Domy apari si tu pe acolo ;) |
Quote:
|
In curas cu golful tu ai castigat asai????????
|
Quote:
|
felicitari Domy!!!
primul premiu de la liniute pentru WSR e adus de ursuletzul super nervos... Felicitari inca o data!!! asa rau imi pare ca nu am fost... :D si, la cat mai multe premii pentru ARO si implicit pentru WSR!!! |
Quote:
|
am o surpriza foarte mare.diseara vin cu pozele cu ursurile facute de mine si cu pozele pe care ieri am inceput si cam pe la inceputul lui august o sa termin(urs cabrio cu motor de 2500 24 v)
|
felicitari domy, esti tare frate!!! E CRIMINAL ARO-UL dar faci treaba buna si cu restu ursilor d p acolo. FELICITARI;)
|
10 Attachment(s)
deci pozele cu masinile pe cele care au trecut prin mana mea.am avut noroc astazi ca toate a fost la un loc...
|
Super Bmw-urile Domy felicitari!!!astept sa-l vedem gata bmw-ul galben;)
|
mist galbenul ala (culoarea)
|
ce nuanta e galbenul acela ca si eu vreau sa schimb pe gablen culoarea la BMWul meu doar ca eu il voi combina cu capota de carbon care e deja
|
de unde pasiunea pt ....ursuletze ?
|
Quote:
|
sincer itzi zic ....ca si eu mor dupa masina asta ......tot urs as vrea sa am si eu .....si sinceri sa fim ...arata prea bine tunate ....si mai ales la un BURN ..un drift .....e masina potrivita la locu potrivit
|
Quote:
|
.."bafta la urs" ....adica sa dea domnu sa fac rost de bani mai rpd sa imi iau un urs ....toata lumea zice ca sa nu imi iau ...ca , consuma mult (asta stiu) ....ca zice ca nu se gasesc piese ca se strica rpd .......DAR TOT NU IMI IAU GANDUL DE LA EL
|
Quote:
bafta cu masina si nu te descuraja! |
Quote:
daca era asa.... se mai cumparau bmw-euri? mai aveau reputatia aia? |
si eu am auzit chestia cu consumul monstru.
Eu am o boala pt ursi d p la 11 ani cand am auzit d ursulet si nu stiam care e ala, pana mi-a aratat unu, stiam masina dar nu stiam k i se zice asa, d atunci tot ce imi doresc este sa am un urs. ma razgandisem la un momentdat, consumul, anu' si ma reprofilasem dar...tot park atunci cand vad un BMW ma iau fiorii. Chiar si acum la vw fest, printre atatea golfuri tunate nu am simtit acewlasi sentiment ca atunci cand am iesit din parcare si am vazut un urs trecand prin fata mea.....ufff |
..consumul ...adica10-12% depinde acum...unora li se pare mult care au masini pe gaz ...sau cine stie ce masini care mananca putzin ...dar cand itzi iei masina asta nu te gandesti la economie .....
|
al meu de exemplu afara consuma 9-10 max iar in oras vara 16-18,iarna 18-22.dar nu am nici un cuvant.asta e.
|
despre asta era vorba ....ca nu potzi zice ca e o masina economica mah ..intradevar o consuma el .......dar nu degeaba ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning