![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
Mugur, Sevi ... and ?
|
ok. deci se pare ca in aprox. o saptamana se va face anuntzul oficial si vom sti cine ce si cum.
|
Quote:
|
Cataline .. tu .. nimic ? Nu te mai mananca talpa ?
|
multa bafta mugur si felicitari...si asteptam premiul..;)
|
Quote:
|
multumesc la toata lumea...;)
oricum va astept pe toti pe traseu...sa le aratam ca raliul Brasovului este unul din cele mai frumoase si mai rapide raliuri din tara:D |
Quote:
|
Quote:
skoda se vinde din alta cauza...;) loganu e cumparat demult;) :D:D:D |
felicitari mei ne'a Mugur:wink:..............scuze de intarziere.....doar acum am ajuns si eu pe acasa:lol:
|
bravo drace:twisted: :twisted: :twisted: ...faina surpriza...;)
|
Si inca un mic detaliu : ar fi bine sa presezi lumea la Mach 1 pt a avea masina gata pt Brasov.
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo domnu' Mugur ! Tot asa !
|
:!: :!: :!: Cu parere de rau....ma retrag din Speedline...motivele daca le va vrea cineva poate sa ma intrebe pe privat...!!!
Cert este ca nu mai suport atata ignoranta ...rupere de poooooola si etc!!! Imi pare rau!!!!:!: :!: :!: |
asfalt uscat...
|
Quote:
|
bafta si mult noroc in continuare
|
Lucian...nu a fost o replica rautacioasa, am evitat sa comentez o noua "demisie" si i-am urat asfalt uscat pt ca e cea mai buna suprafata de distractie fara riscuri foarte mari....si da stiu ca e de motociclisti.
Ca si in celalalt caz, presupun ca exista un motiv bine definit . |
Daca in celalat caz motivul din punctul meu de vedere nu a fost bine definit de data asta tind sa-i dau dreptate dar nu sa fiu de acord cu solutia lui .
|
si pana la urma , hai sa fim seriosi, daca tine la club si daca tinea musai sa ramana , macar avea curajul sa vb in fata... demisioneaza ca am zis ca magnat e chinezarie... asta e motiv? e clar ca urmarea momentul si a crezut ca la gasit. de ce sa tragem de el? jucam o telenovela? pacat ca nu a observat ca am fost la aprox toate etapele de la raliu,pe frigurile alea, racing prin orash si de fiecare data am facut scandal cand trecea ... stii cum e cu calul, ca vede numa in fata. daca era serios scria adevaratul motiv, nu cred ca eu sunt speedline si a divortat de mine... cel putin asa am inteles din scrisele lui, cand arunca vina pe mine...
telenovele continua...tanar si nelinistit....nici acum nu se stie cate episoade are :)) |
ai cuvantul meu de onoare ca m-ai lasat fara cuvinte(la faza cu plecatul din club)........bafta in trafic
|
Quote:
|
Quote:
2.ma enervat asa in general ca la toata lumea i se rupe pooola de tot... lam rugat pe yakone sa faca vectorizarile :raspunsul lui: "eu nu stiu sa fac vectorizari...si nici nu am timp "..laso naibii...si uite asa stam we si ne asteapta omu cu stickerele si omu cu sepcile sa ii duc odata vectorizarile...si tot asteapta si asteapta 3.si nimenu nu a zis ca nu am fu fericit ca ati fu la raliu...dar asta e o impresie de a ta...ca we nu am vb decat o singura data de cand sa terminat raliu la Mcdonald`s in seara aia...in rest nu a mai deschis nimeni subiectul..si inca odata APRECIEZ CA ATI/AI FOST!!! 4.sincer nush ce ai U/AU restu...daca aveti ceva de zis..ziceti pe fata ca e mai simplu...nu crezi/credeti? 5.ii multumesc lu capu pentru urare...cand o sami iau motor o sa te anunt;) 6.ii multumesc lui Lucian si lui Pepy pentru sustinere si pentru vb care mi leau spus...chiar mau ajutat mult.. 7.nush de ce nimeni nu mai atrage pentru clubu asta si toata lumea isi pune palma in c** cand e vb de facut ceva...asa de curiozitate...cati oameni din gramada de oamnei de la speedline bv...au dat MACAR PRIMA COTIZATIE?!?!?!?!?nici jumate!!:) Si nu te ataca...ca nu am plecat din cauza ta Radu din Speedline...ci pentru felul in care sau format micile bisericute in club...ce sa mai zic de oras...si ce sa mai zic de impresii in oras...(sa nu se atace decat cine se simte).. Si la faza cu raliu...degeaba zici u ca nu ma mai incap(poate imi dai si mie macar 2 argumente la afirmatia ta...cine stie poate ai dreptate sau poate nu)......aici chiar ai dato de gard..dar e pb ta...eu nu ma chinui sati deschis okii... |
Quote:
si nu am cautat un motiv...am motive destule... si ca sa stii si u...sa o dau pe fata am ramas in Speedline pentru LUCIAN SI PENTRU PEPY(BUCURESTI) si pentru MIRICA CATA SI BLONDU(BRASOV)...atat!!!sunt singurii care au pus suflet in clubu asta...restu...nu mai zic nimic!!! Bafta in trafic la toata lumea;) |
nu stiu cand ai auzit tu ca mie rusine sa pun stiker da ma rog.....e ... sau era o dorinta de a mea de a avea parbrizul curat...nici macar rovinieta sau asigurarea nu o port daca nu ai observat. si dupa sepci am umblat si eu...........dar in zadar. bisericute in club? unde? sa nu mai amestecam problemele personale cu clubul. bafta
|
si apropo, tu nu crezi ca si eu mam saturat de acest miserupism..... ? tu nu sti cu siguranta la ce ma refer, dar stiu cei care mi-au fost aproape si cei care m-au ajutat sa ajung aici cu sistemul audio, faza de instalare(in starea de fata ma refer)
|
Am ramas fara cuvinte Mugur ! poate ai motive bine intemeiate dar sincer nu trebuie sa faci ceva ce mai tarziu e posibil sa regretzi !
Parerea mea :/ nu o lua in nume de rau . Gandeste te bine ce faci ! |
Quote:
|
Quote:
|
ce pana mea....??
Ce de pene in aer frate mai calmatziva!!!!
Mugur tu vrei sa zici ca de cand ai participat la raliu nu sa skimbat nimik in comportamentul tau????? A doua zi eram in livada cu Vio si Sonel eram trei da eu de fapt nu eram sau sunt asa de mic de nu mai vazut? PLM lsaso draq de treaba ca pt o etapa nu ti se ridica statuie tu ai posibilitatea de a participa altii nu pe poiana unde te-am vazut nu aveeai caiet sai dictezi pilotului sau lai scapat pe jos??? sa numi reprosezi ca ma oftic ca AI AJUNS ACOLO pe postul de copilot recuns eu ca ma oftic ca eu nu-mi permit ca amidoresc asa ceva de cand am vazut prima masina de curse nu am avut posibilitatea sa ma duc la o scoala de pilotaj, asta e trag de o masina pe care mi-o intretin singur nu ma ajuta nimeni si nici sa ma sponsorizeze sa mi-o fac, felicitari ca ai ajuns aici si bafta in continuare ma deranjat un singur lucru si ma deranjeaza in continuare comportamentul ca nu esti mai presus de mine cu nimic eu am nista calitatzi cu care ma mandresc si cand sunt luat cu soferul galaxiei de unu si altul ... nu zic mai nimic stiu ca sunt vorbe pe care le spun ca se oftica. Cat despre demisia ta din speedline nu stiu motivul real eu am renuntat la ideea de club dupa o discutie cu lucian unde am aflat ca suntem club sa merem impreuna la concursuri si in rest dak am nevoie sa majute cineva sa-mi repar masina am o gasca de preteni in fata blocului;) deci intelegetzi ce vretzi voi. Bafta tuturor. |
Re: ce pana mea....??
Quote:
demisia mea din speedline are multe motive intemeiate...am avut si o discutie si eu cu Lucian si cred ca a inteles...sper sa fi inteles si sa nu se fi suparat pe mine...tot respectul pentru acest om! demisia ta este chiar pb ta...macar eu am avut tupeu sa zic macar o parte pe fata ...si o sa zic si urmatoarea parte de fata cu toata lumea...poate va fi si Bucurestiul de fata!;) Si in legatura cu seara aia...daca nu ai vazut nu am stat mai mult de 3 minute in livada..dar in fine... In schimb tu aseara ai fost josnic...imi pare rau sa tio zic...dar vi aseara...toata lumea saluta...da maini si etc...si tu ..."salut salut...nu va mai salut ca sunteti multi.." sau ceva de genu...in fine...pb ta..pb fiecaruia!:) Bafta in continuare la toata lumea! |
Quote:
pana la urma in orice decizie o sa o iei desi pacat daca vrei sa renuntzi , oricand vei avea sprijinul meu si nu numai al meu ci si al unora care nu demult le ai spus colegi de club, nu cred ca cineva ar avea ceva de spus aici . |
Quote:
Da ai pus un punct pe I foarte important in postul tau...dar cu un "post" nu se face vara...si nici nu se va mai uni clubu vreodata..in sensu sa iesim undeva...sa mergem la un concurs impreuna sau macar o intalnire la garaj....asta e... Bafta:) |
Quote:
Cine te impiedica sa l mai reprezintzi inca ? nimeni ... iti zic eu . chiar daca parerile sunt impartzite, pana la urma e o problema de atitudine unul fatza de celalalt, de comunicare care zic eu ca e foarte importanta intr un grup care are tendinta sa vrea din ce in ce mai mult . ce zici tu inseamna a fugi de unele lucruri scuza ma ca itzi spun. fi tare domne` parca esti un copil mic sa innebunesc ... fi in continuare mandru de club si de tine si cu putin ajutor vei trece si peste asta mai mult ca sigur . nu mai inchide ochii la ce spun altzii. ai demnitatea ta . sper ca m am facut inteles ... nu pleca capul si sa te duci intr o directzie gresita . spun asta pentru ca imi pasa . si MIE cel putzin mi ar parea rau sa pleci . poate sunt prea sentimental acum dar macar spun asta verde in fatza . noroc si ai grija de alegerea care o faci ! |
Quote:
Lam reprezentat cu multa placere si dorinta....dar cand vad ca fiecare trage pentru el...si nimeni nu ajuta pe nimeni...dar pretentii sunt...atunci nu imi mai convine.... De cand nu am mai iesit toti la o vb??La un concurs???La concursuri...seara ziceau ca vin toti si dimineata era 2-3...sau 1(Asa cum a fu si la ultimul...)..fiecare se scoatea...ca nu are timp...bani de benzina(cotizatia aia e degeaba....nu??) si numai faze dinastea...sincer mie mie rusine cu fazele astea... Da la inceput eram toti super uniti si super ok....acuma de cand sau modificat masinile si faze dinastea...fiecare e numa in treaba lui...ba impresii ba figuri...nu zic...poate am gresit si eu... Sincer am cerut ajutor din partea lui Yakone sa imi faca siglele...nu am primit nici cel mai mic ajutor...asta e... Decat sa se agite 2-3 si restu de X persoane sa stea cu p*** la soare si sa astepte totu pe tava ....eu ma retrag! Si iti spun eu ...ca stiu fff bine ca multi nu ma inghit in clubu asta..ma refer la partea de Brasov... Cam atat am avut de spus!Sincer iti multumesc ca esti de partea mea sa raman...dar sincer vei afla diseara un raspuns final...cand voi vb cu Lucian!El e singurul care mai are de zis un cuvant in privinta asta! |
Baaaaaaaaaaaaa
Quote:
|
Re: Baaaaaaaaaaaaa
Quote:
Sincer e pb ta ca masina ta merge cum vrea...sau ca mere bine si ca ii bati pe unii si pe altii...aici o dam in alte vb....si nici cu vio si sonel nu am treaba in discutia asta...fiecare cu treaba lor.... Iar in legatura cu ganditu despre tine si vb cu tine...aici e pb ta....fiecare crede ce vrea despre o persoana(VB LA GENERAL) si nu poti obliga x persoane sa suporte y persoane(IARA VB LA GENERAL)... Da esti mai trecut prin viata decat noi...cu 2 ani...in fine...dar acest lucru nu iti confera tie dreptul sa fi "mai presus" ca noi...sau sa te comporti astfel...stiu ca numi dai dreptate dar gandestete;) Nu si nimeni nu zice ca esti fraier ca ai Golf2 sau etc...fiecare cu ***** masii si cu posibilitati...cu nimeni nu a zis nimic nici de radu cand avea dacia sau etc....aici o dam deja in baliverne... Si sincer eu nu am nimic cu u...eu am avut discutia in legatura cu SPEEDLINE si cu gasca! Bafta!:) |
Apreciez foarte mult ca va spalati chilotii in public. Apreciez f mult ca nu imi spuneti ca exista probleme decat cand va puneti lumea in cap. Dupa aproape 2 ani de Speedline nu ati invatat nimic ! Sa va fie rusine ! Trebuia sa cautati solutii la probleme nu sa traiti cu ele pana nu mai puteti. Nu sunteti in stare sa trageti linie intre problemele personale si cele ale clubui din care faceti parte ! CLUB e 1 viata de zi cu zi e 2 . Bigule .. Freak nu a intrat in club pt ca avea un caracter model .. nici tu de altfel. Sincer ... traiesc senzatia ca ar fi trebuit de la inceput Catalin sa fie mai selectiv in alegerea membrilor . Desi sunteti multi nu reusiti sa faceti un lucru simplu. Sa trageti toti pt club si sa va certati in particular. Ca performante care fac bine clubului Freak a semnat condica bine unde a fost. Probleme de caracter ? Nu va intelegeti cu el ? Cineva vrea sa-l ceara in casatorie si eu nu stiu ? Dupa aproape 2 ani de zile voi inca puneti problema cine face stickere ? Pai nu va e rusine ? In 2 ani de zile ce ati pazit ? Ba le face Cata , ba Freak , ba Yakone vectorizari .... Vectorizarile le-am pus eu pe forum .E cineva acolo care poate sa faca stickere ? Sa demonstreze si apoi sa arunce cu pietre. Pana una alta nimeni de la BV nu a fost in stare sa isi puna stickere pe masina fara ajutorul meu . Tare , nu ? Ma baieti ... www.***************** - le trimiteti fisierul cu vectorizarile , le dati dimensiunile si va vin stickerele prin posta ! Mai simplu de atat nu se poate . Am crezut ca sunteti oameni maturi si nu aveti nevoie de un lider si de un regulament . Se pare ca m-am inselat profund . Veti avea si un lider si un regulament. Cine va incalca regulamentul va fi exclus fara drept de apel. Mai multe vorbim cand veniti la tuning show !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning