Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 `76 - B 44 DVL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/107813-dacia-1300-76-44-dvl.html)

bolidu' 12-05-09 22:14

Re: sexy braileanca B 44 DVL

stii prea bine de ce am plecat acasa...

deniel 12-05-09 22:24

Nu cred k a mers nimeni la consum inspre brasov, si la un moment dat DVL-ul era in spatele lui NUT-u pe la paralela si avea cam 120-130

bolidu' 12-05-09 22:26

si ti se pare mult???eu prind viteza aia cu motor 1.3 si cutie in 4...
el are 1.6 si cutie in 5...deci conduce ca o baba!!!!!!=))))

b08ygs 12-05-09 22:34

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 2313179)
Nu cred k a mers nimeni la consum inspre brasov, si la un moment dat DVL-ul era in spatele lui NUT-u pe la paralela si avea cam 120-130

lasal daniel ca bolidul e in lumea lui.... vorbeste din inconstienta... eu dupa accident sunt foarte crispat la volan... pe langa faptul ca la brasov am fost cu prietena si am preferat sa merg frumos si fara riscuri(nu ca altii care in drum spre REAL erau sa ia un espero in spatiu lor), ca in fond nu ma grabea nimeni in drumul catre brasov, da motorul poate mai mult de 130 dar, nu ma intereseaza sa alerg masina ca dupaia sa o dau in diverse

Ja_Rule 12-05-09 22:46

Primul care mai posteaza off topic sta o saptamana pe bara

nikolas 12-05-09 22:52

lasa mestere ca ai mers bine si masina e buna, bv nu trebui sa mergem viteza ca tot acolo ajungem si cu viteza si fara ;);) mergi cum crezi si cum ar fi mai bine ;);) sall arata bine babutza sa ai grija de ia .

Rares_CRM 14-05-09 19:15

1 Attachment(s)
eu zic totusi sa o lasi alba :)

andi_cimpean 14-05-09 20:44

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2319208)
eu zic totusi sa o lasi alba :)

baii...arata frumos ce i-ai facut la masina...dar semnalele? :lol:

Oricum...sigur o va face neagra...ca omu' isi doreste o masina "de partid" ;)

deniel 14-05-09 22:26

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2313188)
si ti se pare mult???eu prind viteza aia cu motor 1.3 si cutie in 4...
el are 1.6 si cutie in 5...deci conduce ca o baba!!!!!!=))))

Am mers si eu ultimi 70 de km din A1 cu 160 si pe urma injuram de toti mortii cand schimbam semeringul dintre cutie si motor......si nu am rezolvat nimic

b08ygs 14-05-09 23:35

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2319543)
baii...arata frumos ce i-ai facut la masina...dar semnalele? :lol:

Oricum...sigur o va face neagra...ca omu' isi doreste o masina "de partid" ;)

nu zic ca nu arata bine alba, ca arata nu am ce zice, dar altfel se vede neagra, cate masini 1300 ai vazut tu negre?8) eu am vazut doar in poze si poate cateva in realitate, deci vreau sa iasa ceva super special si unic in acelasi timp

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 2319543)
Am mers si eu ultimi 70 de km din A1 cu 160 si pe urma injuram de toti mortii cand schimbam semeringul dintre cutie si motor......si nu am rezolvat nimic

da lasand faptul ca pot sa o faram ca de vrei de nu vrei motorul de dacie nu e facut pentru viteze nebuna pe distante lungi , pur si simplu nu e facuta, de ce sa ne keke pe noi, daca vrei viteza constanta iti pui un motor sanatos ceva fiabil si asta basta

noutati azi, miam pus folie, dar cred ca am exagerat cu culoarea, prea inchis, e misto ca nu te mai veden nimeni, dar neni militieni mie sa nu faca figuri
maine o sai fac 2 3 poze

razvanell 14-05-09 23:45

ai pus pe toate geamurile?o sa'i pun si eu la aia neagra dupa ce fac itp'ul ,o sa iasa smecherie8)

b08ygs 14-05-09 23:47

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 2320362)
ai pus pe toate geamurile?o sa'i pun si eu la aia neagra dupa ce fac itp'ul ,o sa iasa smecherie8)

evident ca toate geamurile, mai putin parbrizul:D nu sunt camicaze:D pe spate sunt inchise si pe fatza un pic mai deschise ca sa vad si eu:)

P.S. mersi Rares pentru VT:d a iesit marfa, dar corecteaza roata spate, bago sub prag;) sti ca asa imi place mie8)

b08ygs 17-05-09 22:02

am o mare problema si pe calea forumului cer idei si sugestii

de cand am venit din brasov am inceput sa intampin o probleama mecanica la partea motor, si anume pistonul nr. 3 nu mai functioneaza cum trebuie, adica zici ca am bujia afumata si nu treage cand o turez, dar problema apare din cand in cand, acum merge dupa 10 minute iara merge in 3 pistoane , la relanti nu se simte, nu sunt fluctuatii de turatie, dar dupa 2000 de ture incepe sa dardaie si sa dea rateuri si nu vrea sa traga, daca o tin constant in 3000 - 3500 de ture isi revine dar nu dureaza mult si iara face
am zis ca nu face tot timpul pentru ca ieri am mers 1 ora continuu si nu a facut figuri

recunosc ca inainte de brasov iam scumbat uleiul, sa montat aprinderea gotronica cu senzor , tata mia reglat tachetii( mergea impecabil nu mai tremura mergea ceas si fara sa exagerez) si am spalat si motorul , am avut drumul la brasov si cand am revenit am inceput sa am problemele astea, am mai verificat odata tachetii si am schimbat bujia de la pistonul 3 si fisa in ideea ca e ceva de la scanteie, dar scanteie are, delcoul sa verificat, fisele sau verificat dar in continuare am problemele astea...
cei care au idee ce este ii rog frumos sa ma lumineze ca pe mine ma terminat motorul asta, am auzit mai multe variante, ca nu e la punct dar nu sa umblat la distributie, ca pistonul sa fie coxat, ca supapele nu inchid bine voi ce parere aveti??

golidix 17-05-09 22:07

cat t-ea costat delcou ala gotronic

wsn_asf 17-05-09 22:11

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2327679)

Buna parere! :)) Eu recunosc,nu am nici cea mai vaga idee.

b08ygs 17-05-09 22:11

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2327679)

delco e de dacie:) aprinderea e gotronic cu senzor:) intra si tu pe www.gotronic.ro si o sa vezi preturile:)

revenind, are cineva idee ce are motorul asta? ce pot sai fac? sfaturi ideei va rog:oops:

npeti 17-05-09 22:20

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2327689)
delco e de dacie:) aprinderea e gotronic cu senzor:) intra si tu pe www.gotronic.ro si o sa vezi preturile:)

revenind, are cineva idee ce are motorul asta? ce pot sai fac? sfaturi ideei va rog:oops:

masoara compresia,pe pistonul 3 si la restu . Daca e mai mica ca le restu
ai o supapa care nu ar inchide perfect..studiaza daca problema apare la cald sau la rece mai mult.bafta.

b08ygs 17-05-09 22:29

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 2327717)
ai o supapa care nu ar inchide perfect..studiaza daca problema apare la cald sau la rece mai mult.bafta.

maine urmeaza masuratul asta, sa mai facut odata cand am luat motorul si avea compresie:)
la rece am observat ca dardaie un pic dar dupa 80 dispare vibratul si merge oricum nu o coxez eu la rece:), dar in timp apare inapoi problema.... sa vad maine ce zice mecanicul la care ma duc sami faca masuratoarea, oricum aveam in plan sa planex chiuloasa sa schimb supapele si sai refac scaunele si sa fac chiuloasa ca la carte:D

inca astept ideii si sugestii:)

golidix 17-05-09 22:32

ms pt adresa am vazut ca au si in bv un fel de sediu . dar ca sa nu sun doar ca sa intreb cat costa.... ca nici nu am bani pt moment spune cat ai dat.e cu senzor sau cu platina?

b08ygs 17-05-09 22:37

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2327760)
ms pt adresa am vazut ca au si in bv un fel de sediu . dar ca sa nu sun doar ca sa intreb cat costa.... ca nici nu am bani pt moment spune cat ai dat.e cu senzor sau cu platina?

eu am luato de la cannavaro si iam dat 40 cu tot cu senzor parca, si da e cu senzor:-P

Shobo2020 18-05-09 11:47

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 2327717)

la dacie poate fi orice...dar astea sunt simptome de supapa care nu se inchide perfect fa ce a npeti si poate ai noroc si scapi doar cu un rectificat de scaune la chiuloasa

b08ygs 18-05-09 22:47

haide-ti baieti, nu mai are nimeni ideei in legatura cu problema mea? baietii mari! o mana de ajutor va rog:) ca azi am zis cai dau foc..... ma terminat psihic.... maine ii dau iara capacul la culbutori si mai verific odata, si dupamasa ii verific presiunea pe pistoane

viorel 77 18-05-09 22:52

Presiune la ulei ai?

b08ygs 18-05-09 23:06

dap, presiunea e normala, cand accelerez urca presiunea:) pe loc am 2 turata are 4 la capitolul asta e normala

ai vreo idee?

b08ygs 19-05-09 18:06

Quote:

Originally Posted by Shobo2020 (Post 2333170)
pai dar cand ai verificat ma presiunea ? postu in care zice ca o sa verifici presiunea e la ora 23:47 pe 18 si ai dat reply la 00:06 pe 19 te-ai trezit seara si ai masurat presiunea...oameni iti dau idei si tu le arunci pe geam ...masoara pe pistonu 3 desi nu imi dau seama de unde stii ca e la pistonu 3 ..dar masoara ...si la rece si la cald,numai bine!

baiatu:lol: cred ca ai gresit:lol: PRESIUNEA LA ULEI:) care am vazuto pe ceasul din bord:oops: el ma intrebat de presiunea la ulei nu compresia motorului:D asa ca nu mai arunca cu injurii daca nu citesti atent:)

sa rezolvat pe jumatate, am umblat la culbutori, iam reglat altfel iam facut 0.20 cu .25 inital au fost 0.15 cu 0.20 adevarat acum clantane motorul dar macar merge:) mam interesat la un atelier de pe langa mine (Caprita) si planatul si refacutul de scaune si supape ma costa 200 roni cu tot cu curatat acum sa fac rost de bani:)

Ja_Rule 20-05-09 17:35

poate reusesti si`ti reglezi carburatoru ala cum trebuie ... nu te mai agita tu cu supape si chiulase ...

b08ygs 20-05-09 21:27

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2336843)
poate reusesti si`ti reglezi carburatoru ala cum trebuie ... nu te mai agita tu cu supape si chiulase ...

nu e de la carburator:) de asta sunt sigur, pt ca e curatat, reglat bine, are totul bun in el, e undeva de la supape, nu inchid binem o sa vezi vineri la carol cum face vaca, azi am lasat-o acasa, mi-am facut treburile cu alta masina.... ca nu se poate merge frumos cu ea.... daca vreau sai dau un pic mai tare ma "limiteaza", dar lasa ca mult nu o sa mai ramana motorul asta pe masina:D am gandul la altul:oops:

mario_eddy 20-05-09 22:05

dragutza batranica ,niste jante mari nu i-ar strica 8)

b08ygs 20-05-09 22:12

Quote:

Originally Posted by mario_eddy (Post 2337796)
dragutza batranica ,niste jante mari nu i-ar strica 8)

nu iar strica nici o tinichigeri si o vopsea si dupaia sa ma gandesc la jante late si altele:-P ca e cam ciufulita ea, are bube are detoate pentru toti:lol:

IF-98-MKY 26-05-09 11:22

Salut, cum mai arata masinutza, pune si tu niste poza sa ne mai clatim si noi ochii....acu ca ai si folie pusa.....

Cu motoru ai rezolvat-o?

b08ygs 26-05-09 12:13

Quote:

Originally Posted by IF-98-MKY (Post 2352401)
Salut, cum mai arata masinutza, pune si tu niste poza sa ne mai clatim si noi ochii....acu ca ai si folie pusa.....

Cu motoru ai rezolvat-o?

masina arata la fel decat cu folie pe ea:-P cu motorul tot bibilesc la el, lam mai pacali din reglaje, am descoperit cami fura scanteie pe la delco din causa la u garnitura de plastic jumate sparta, sa inlocuit, incerc sa ma pacalesc ca nu e stricata:D trebuie sa strang cam 200 ron ca sa fac chiuloasa ca mie sa nu se strice de tot, poate ii fac azi 2 3 poze sa le postez diseara:)

b08ygs 28-05-09 16:03

astazi dimineata am fost la CAPRITA (faimosul atelier, cine stie cunoaste) a fost verificata compresia in pistoane, este normala, verdictul: aprinderea sau alimentarea, asta mia zis baiatul care a lucrat la masina mea, aprinderea a fost verificata acolo, are scanteie, deci carburatorul imi face figuri:( deci, JA_RULE imi cer scuze , ai avut drptate, macar stiu ca am scapat mai ieftin, mia imprumutat un prieten un filtru sport pentru cateva zile pana imi revin eu cu bani ca sa imi cumpar unu, asta a fost rezolvarea temporara a masini, urmeaza sa imi gasesc un carburator mai bun ca acesta, la mana a doua e cel mai sigur pentru ca in magazin unu este 220 roni:( nu merita

andi_cimpean 28-05-09 22:46

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2359610)
astazi dimineata am fost la CAPRITA (faimosul atelier, cine stie cunoaste) a fost verificata compresia in pistoane, este normala, verdictul: aprinderea sau alimentarea, asta mia zis baiatul care a lucrat la masina mea, aprinderea a fost verificata acolo, are scanteie, deci carburatorul imi face figuri:( deci, JA_RULE imi cer scuze , ai avut drptate, macar stiu ca am scapat mai ieftin, mia imprumutat un prieten un filtru sport pentru cateva zile pana imi revin eu cu bani ca sa imi cumpar unu, asta a fost rezolvarea temporara a masini, urmeaza sa imi gasesc un carburator mai bun ca acesta, la mana a doua e cel mai sigur pentru ca in magazin unu este 220 roni:( nu merita

cu 50 de lei te rezolvi de un filtru sport nou de la roice piese auto:)...(bineinteles, magazine cu preturi de bun simt:))

As dori feedback-ul tau cu privire la filtrul sport...Cum ti se pare?

b08ygs 28-05-09 23:01

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2360987)
cu 50 de lei te rezolvi de un filtru sport nou de la roice piese auto:)...(bineinteles, magazine cu preturi de bun simt:))

o sal pastrez pe asta, o sai dau bani baiatului si asta basta:-P

feed back:lol::lol: se aude un pic altfel motorul,un pic mai tare, dar inca se balbaie din cand in cand, dupa ce rezolv carburatorul atunci sa vad diferenta:-P, si da, parca trage un pic mai bine sau poate subcontientul meu lucreaza ramane de vazut:)

dmo.mihai 29-05-09 00:49

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2360987)

ce este acest roice? vreau si eu un filtru sport la pretul asta...imi poti da mai multe detalii?

andi_cimpean 29-05-09 15:37

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 2361279)
ce este acest roice? vreau si eu un filtru sport la pretul asta...imi poti da mai multe detalii?

acest "roice" este graba si neatentia mea :lol: "roice"= orice...asta voiam sa zic... daca vrei...iti pot cumpara eu un filtru sport si ti-l trimit ;)

dmo.mihai 01-06-09 14:48

frumoasa masina...te`am vazut la piata rahova vineri stateai la semafor...imi place masina..singurul lucru care mi se pare nasol e ca ai vopsit capota portbagaj sub eleronul acela de cauciuc , unde vine incuietoarea. in rest este super ok

Rares_CRM 01-06-09 16:18

Inca n-ai dat jos eleronul ala de cauciuc? :lol: Da-l repede jos, si pune niste poze cu masina, sa vedem cum mai arata. :)

b08ygs 01-06-09 17:18

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 2370638)
frumoasa masina...te`am vazut la piata rahova vineri stateai la semafor...imi place masina..singurul lucru care mi se pare nasol e ca ai vopsit capota portbagaj sub eleronul acela de cauciuc , unde vine incuietoarea. in rest este super ok

mersi mersi, da dupa ce am vopsit partea aia neagra am vazut ca nu vine asa de marfa si mi-am facut cateva spume dar m-am calmat repede:) si sincer a inceut sa-mi placa mai mult dupa ce o sa elimin butonul de la incuietoare o sa fie mai frumoasa
Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2370638)
Inca n-ai dat jos eleronul ala de cauciuc? Da-l repede jos, si pune niste poze cu masina, sa vedem cum mai arata.

sorry ala va ramane acolo:D cum am zis si mai sus a incaput sami placa:D poze diseara cel mai sigur:-P

P.S. acum i-am facut cateva poze si diseara le scot pe calculator si le postez:-P

b08ygs 01-06-09 21:32

11 Attachment(s)
:arrow::arrow:si pozele promise cu folia si masina curata:D

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning