![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
stii prea bine de ce am plecat acasa...
|
Nu cred k a mers nimeni la consum inspre brasov, si la un moment dat DVL-ul era in spatele lui NUT-u pe la paralela si avea cam 120-130
|
si ti se pare mult???eu prind viteza aia cu motor 1.3 si cutie in 4...
el are 1.6 si cutie in 5...deci conduce ca o baba!!!!!!=)))) |
Quote:
|
Primul care mai posteaza off topic sta o saptamana pe bara
|
lasa mestere ca ai mers bine si masina e buna, bv nu trebui sa mergem viteza ca tot acolo ajungem si cu viteza si fara ;);) mergi cum crezi si cum ar fi mai bine ;);) sall arata bine babutza sa ai grija de ia .
|
1 Attachment(s)
eu zic totusi sa o lasi alba :)
|
Quote:
Oricum...sigur o va face neagra...ca omu' isi doreste o masina "de partid" ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
noutati azi, miam pus folie, dar cred ca am exagerat cu culoarea, prea inchis, e misto ca nu te mai veden nimeni, dar neni militieni mie sa nu faca figuri maine o sai fac 2 3 poze |
ai pus pe toate geamurile?o sa'i pun si eu la aia neagra dupa ce fac itp'ul ,o sa iasa smecherie8)
|
Quote:
P.S. mersi Rares pentru VT:d a iesit marfa, dar corecteaza roata spate, bago sub prag;) sti ca asa imi place mie8) |
am o mare problema si pe calea forumului cer idei si sugestii
de cand am venit din brasov am inceput sa intampin o probleama mecanica la partea motor, si anume pistonul nr. 3 nu mai functioneaza cum trebuie, adica zici ca am bujia afumata si nu treage cand o turez, dar problema apare din cand in cand, acum merge dupa 10 minute iara merge in 3 pistoane , la relanti nu se simte, nu sunt fluctuatii de turatie, dar dupa 2000 de ture incepe sa dardaie si sa dea rateuri si nu vrea sa traga, daca o tin constant in 3000 - 3500 de ture isi revine dar nu dureaza mult si iara face am zis ca nu face tot timpul pentru ca ieri am mers 1 ora continuu si nu a facut figuri recunosc ca inainte de brasov iam scumbat uleiul, sa montat aprinderea gotronica cu senzor , tata mia reglat tachetii( mergea impecabil nu mai tremura mergea ceas si fara sa exagerez) si am spalat si motorul , am avut drumul la brasov si cand am revenit am inceput sa am problemele astea, am mai verificat odata tachetii si am schimbat bujia de la pistonul 3 si fisa in ideea ca e ceva de la scanteie, dar scanteie are, delcoul sa verificat, fisele sau verificat dar in continuare am problemele astea... cei care au idee ce este ii rog frumos sa ma lumineze ca pe mine ma terminat motorul asta, am auzit mai multe variante, ca nu e la punct dar nu sa umblat la distributie, ca pistonul sa fie coxat, ca supapele nu inchid bine voi ce parere aveti?? |
cat t-ea costat delcou ala gotronic
|
Quote:
|
Quote:
revenind, are cineva idee ce are motorul asta? ce pot sai fac? sfaturi ideei va rog:oops: |
Quote:
ai o supapa care nu ar inchide perfect..studiaza daca problema apare la cald sau la rece mai mult.bafta. |
Quote:
la rece am observat ca dardaie un pic dar dupa 80 dispare vibratul si merge oricum nu o coxez eu la rece:), dar in timp apare inapoi problema.... sa vad maine ce zice mecanicul la care ma duc sami faca masuratoarea, oricum aveam in plan sa planex chiuloasa sa schimb supapele si sai refac scaunele si sa fac chiuloasa ca la carte:D inca astept ideii si sugestii:) |
ms pt adresa am vazut ca au si in bv un fel de sediu . dar ca sa nu sun doar ca sa intreb cat costa.... ca nici nu am bani pt moment spune cat ai dat.e cu senzor sau cu platina?
|
Quote:
|
Quote:
|
haide-ti baieti, nu mai are nimeni ideei in legatura cu problema mea? baietii mari! o mana de ajutor va rog:) ca azi am zis cai dau foc..... ma terminat psihic.... maine ii dau iara capacul la culbutori si mai verific odata, si dupamasa ii verific presiunea pe pistoane
|
Presiune la ulei ai?
|
dap, presiunea e normala, cand accelerez urca presiunea:) pe loc am 2 turata are 4 la capitolul asta e normala
ai vreo idee? |
Quote:
sa rezolvat pe jumatate, am umblat la culbutori, iam reglat altfel iam facut 0.20 cu .25 inital au fost 0.15 cu 0.20 adevarat acum clantane motorul dar macar merge:) mam interesat la un atelier de pe langa mine (Caprita) si planatul si refacutul de scaune si supape ma costa 200 roni cu tot cu curatat acum sa fac rost de bani:) |
poate reusesti si`ti reglezi carburatoru ala cum trebuie ... nu te mai agita tu cu supape si chiulase ...
|
Quote:
|
dragutza batranica ,niste jante mari nu i-ar strica 8)
|
Quote:
|
Salut, cum mai arata masinutza, pune si tu niste poza sa ne mai clatim si noi ochii....acu ca ai si folie pusa.....
Cu motoru ai rezolvat-o? |
Quote:
|
astazi dimineata am fost la CAPRITA (faimosul atelier, cine stie cunoaste) a fost verificata compresia in pistoane, este normala, verdictul: aprinderea sau alimentarea, asta mia zis baiatul care a lucrat la masina mea, aprinderea a fost verificata acolo, are scanteie, deci carburatorul imi face figuri:( deci, JA_RULE imi cer scuze , ai avut drptate, macar stiu ca am scapat mai ieftin, mia imprumutat un prieten un filtru sport pentru cateva zile pana imi revin eu cu bani ca sa imi cumpar unu, asta a fost rezolvarea temporara a masini, urmeaza sa imi gasesc un carburator mai bun ca acesta, la mana a doua e cel mai sigur pentru ca in magazin unu este 220 roni:( nu merita
|
Quote:
As dori feedback-ul tau cu privire la filtrul sport...Cum ti se pare? |
Quote:
feed back:lol::lol: se aude un pic altfel motorul,un pic mai tare, dar inca se balbaie din cand in cand, dupa ce rezolv carburatorul atunci sa vad diferenta:-P, si da, parca trage un pic mai bine sau poate subcontientul meu lucreaza ramane de vazut:) |
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina...te`am vazut la piata rahova vineri stateai la semafor...imi place masina..singurul lucru care mi se pare nasol e ca ai vopsit capota portbagaj sub eleronul acela de cauciuc , unde vine incuietoarea. in rest este super ok
|
Inca n-ai dat jos eleronul ala de cauciuc? :lol: Da-l repede jos, si pune niste poze cu masina, sa vedem cum mai arata. :)
|
Quote:
Quote:
P.S. acum i-am facut cateva poze si diseara le scot pe calculator si le postez:-P |
11 Attachment(s)
:arrow::arrow:si pozele promise cu folia si masina curata:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning