![]() |
Re: B~15~FOF
frumoase rau scaunele si masina ai aranjato frumos
SUCCES IN CONTINUARE! |
Quote:
multumesc alex3faq |
1 Attachment(s)
o poza artistica
|
Frumoasa poza cu foafele:D ALPINE-ul e forza cam cei mai tari in domeniul de playere si nu numai,ai facut o treaba buna;)Bafta!!
|
Frumoasa masina`..da bne cu jantele alea..
Si micul "FoF" e frumos :)) |
FoF-u mic si FOF-u mare :))) :twisted:
|
Ce se mai aude colegule de scufitza?
|
doar nimic , saptamana viitoare astepta sa intre in service pe casco si sa schimb distributia cu toate cele necesare.
are unele julituri pe aripi si bare , pe partea dreapta . |
4 Attachment(s)
stiri noi
masina asteapta piesele comandate sa intre in service la reparatii. am schimbat si distributie , mai am maine sa schimb ulei si filtrele necesare. ieri am ramas fara talon din cauza anvelopelor , nu corespundeam ca in talon. am facut programare la rar , gume stock am , 90 lei constatarea , sa puna stampila de OK si sa`mi ridic de la udriste talonul :shock: |
Cum ai reusit sa o atingi in atatea locuri?? De fapt, presupun ca multe le-ai gasit bonus in parcare... :???:
|
Ce a patit in locurile alea?
|
5 Attachment(s)
masina a iesit din service.
asa arata in momentul actual. |
cam ciudata fara toate ..detaliile
|
Arata cam "Stock" :lol:
|
Quote:
ps. Da-i jos protectiile alea de pe spate ca-s...hidoase. Cel putin, mie nu-mi plac. Daca gusturile tale sunt altele.....no comment :) |
Pune ma poze cu jantele alea albe:D nu stiu de ce dar parca arata mai bine acum:lol: oricum au iesit bine reparatiile;)
|
nu pot sa cred,ce tzarani, inca se ridica talonul ptr. marimea anvelopelor :shock::shock::shock:??? in taloanele noi nici nu mai sunt trecute marimea jantelor si anvelopelor, fantastic ce foame ptr. plan...aaa e sfirsitul anului...mai le arde de prostii dastea cu -25%...sa prinda pe cei ce trebuie nu o fac,ridica talonul FOF-ului.
P.S. scaune,culoare,muzica,jante...superbe,la sprincenele alea mai treb modificat,poate un stiker fin pe capota tot pe alb,sincer mie incuietorile de pe cap.nu prea imi plac,poate puse pe drept ;)bafta. |
masina intra azi la stilizat , sa vedem cum o sa iasa.
jokere , protectiile nu vor ramane asa. Alex_shaolin , si cu talonul nou te pot face , iti ia seria lui si te da prin statie ....daca chiar vor sa te faca. stikere nu vor mai fi , si pleoapele sunt tot de moment. |
trebuia sa te gandesti inainte de a vopsi masina sa facem sau sa faci un bad boy look ....
|
Quote:
@ Cata: Ce stilizari faci ma? |
te dai sambata la braila?
|
De ce te iei nenea de el?ai uitat ca ai avut si tu?:P Oricum cred ca au fost puse din "oficiu" de aia de la service.
|
6 Attachment(s)
2-3 poze de azi
Nu , nu merg la braila. obelix , doar spoilarele si 2 aripi au fost vopsite , nu toata masina. |
frumoasa masina , succes in continuare:D
|
Sa nu te puna necuratul sa iti bati joc de bara cum ai facut cu cealalta.Arata super asa.daca scapai si de emblema aia era si mai bine:)
|
Quote:
|
Nice! incepe sa prinda contur :D parca mi se pare ciudat spoilerul fata vopsit integral sau poate ca m-am obisnuit eu cum arata cu cel vechi.Bafta!!!
|
Hai ca arata frumos! Ii sta bine cu spoilerul la culoare, si cu farurile alea... :D
|
22 Attachment(s)
si cateva poze mai sexy , enjoy !
idei , sfaturi ,critici sunt bine venite ! |
Toba "face" toti banii :D.
|
1 Attachment(s)
Niste jante mai mari, tot albe (sunt de la OZ, nu mai stiu modelu acuma, sunt leit cu alea din poza atasata de mine), si niste folie... A da, si un tips ceva :D In rest nimic momentan... Felicitari pe stopuri, foarte buna ideea cu rosu! O sa dea super bine :D
|
mersi , nu`mi trebuiesc jante pe 17" , imi sunt utile si chiar imi plac astea pe 15".
si folia o am in plan , o folie deschisa la culoare pe toata masina. toba cum am mai zis e de moment , nu o mai pun acuma pe cea sport , vine frigul , iarna , nu`mi mai arde , la primvara e primul lucru care il fac. |
corect,cu cit janta este mai departe de ce recomanda producatorul cu atit ai posibilitatea sa :
-cresti consumul -sa strici caseta -sa uzezi prematur tot ce inseamna directie(bucsi,capete bara,bielete etc) -sa iti indice aiurea viteza de deplasare si sa iti furi radare cind nu te astepti... -sa cistigi aderenta ,stabilitate si frinare,tot ce am insirat aici este probat pe propria piele toba e ok in general,dar decit sa dai 150 de lei pe un tips frumos mai bine iei o toba cu totul la 200-250 de lei inox(ma rog imitatie) so is ior ciois :-);) |
2 Attachment(s)
Am incercat si eu o "restilizare" :lol:
|
Quote:
|
da , mersi de informare alex.
interesant la scaune cu rosu , mersi de VT. |
foarte frumoasa masina ... niste jante cum spunea cineva mai sus ar fii perfecte .. felicitari.
|
Quote:
|
se referea la jantele pe 17" , de care se vorbea la cateva post uri mai sus:lol:
oricum nu voi schimba dimensiunea la jante. |
am vazut aseara masina arata foarte foarte bine ... ma bucur dar am ceva in cap voi discuta eu cu tine pe privat sa nu facem of topic aici .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning