![]() |
vsa
acum ati vazut si voi ce se intimpla la slujbele tinute de pastoru si mai ales cind se aduna tot corul sfint!! :shock: promitem sa aducem noi imagini din lupta impotriva beculetelor albastre care incearca sa ne ispiteasca!!!! :shock: MAY THE BY XENON BE WITH YOU!!!!
|
Junior mai intai pune-ti Xenon ca sa zici vorba asta inteleapata :twisted: Love you
|
Bine vali, bine .... Sunteti fff plictisitori. pa pa
|
lasa ca idiotii nu au nevoie de ceata si zapada ca sa se dea in spectacol, eram azi cu gabi in masina si a iesit unu cu un taxiu in fata mea pe rosu, fara sa se asigure, nu a avut nici o jena. pai sa nu-i dai cu bocancu'n gura, mama lui de natarau :?
|
asa SFW, strange-ti jucariile si pleaca :) poti sa iei si jucariile altora, ca oricum dintre astia de pe-aici nu te prinde nimeni :))
|
Sa plece ei ca ei sunt plictisitori, nu eu (sper :) )
frate cristi .. am invatat si eu ca xenonul vine din inima, nu din faruri ... din sufletul tau si din cel a masinii, din unirea celor 2 suflete, purificate. |
cata iluminare... cata credinta... cata iubire... cata poiezie :lol: :lol:
fratii mei intru' credinta, kiar nu ma asteptam la atata caldura in sufletele voastre ( asa scrie pe xenoane - do not touch when in use, very hot ! ) :lol: :lol: |
wellcome home, stefan :lol:
ce te asteptai? totul e ca deobicei :lol: |
vsa
fratiilor credinciosi pregatitiva ca vin la bacau duminica sau luni asa ca pregatiti covorul rosu!!!!! :shock:
|
vsa
lasa ca il prind eu pe misu ca eu stiu scurtaturile!!! :shock:
|
Quote:
|
pai ar fi bine sa le impartasesti, ca vad ca s-a dublat numarul de masini din bacau de cand n-am mai fost eu pe-acasa. cel putin dupa-amiaza adormi la volan prin intersectiile de la bancorex/economic la cat de repede se misca treaba.
|
da da da, covor rosu, da' dak nu este, se accepta si turometrul pe rosu ? :lol:
|
da domnu aleks ne scuzi pt off-topic
oricum francezu, nu incerc sa te mai contrazic de zici ca esti sofer :D .Eu zic intai sa te sui in ele si apoi sa imi zici.Lasa ce zic astia de la diverse firme incearca si dupa aia mai vb . :D |
Re:
Quote:
Datele tehnice si ele sunt aceleasi, pt fiecare masina in parte, peste tot. Eu zic sa`si dea cu parerea si ceilalti de aici. :roll: |
Eu zic ca parca RS6 pare un pic mai potrivita pentru un condus sportiv..Parerea mea.
|
Chiar mi-am adus aminte de cand a fost seche pe la otv, si a bagat si un film cu Doruletz :) pe pista de karting cu s600 lu seche ... CE FACEA SOARECU :shock:
Alexxx da in rs6 te-ai suit, daca tot ziceai ca tre sa compari ... noi nu am avut ocazia, asta e, trebuie sa ne dam cu parerea pe uscat :) |
rs4 si rs6 sunt sportive duse la extrem
am vazut numeroase curse intre rs 6 vs m5 si rs4 vs m3, si cu parere de rau o spun, bmw-urile nu aveau pur si simplu nici o sansa.... |
:D
|
Re:
Quote:
|
vsa
misule i-am trimis lu aleks privet msg legat de ora intilnirii si iam explicat ca avem treaba mai tirziu!!!! :shock: acum sa vedem ce hotaraste el!!! :shock: dar sunt sigur ca se va gindi si la fratii sai credinciosi!!! :shock:
|
ok totusi tre sa incerc sa vad cum e si cu un rs ca tot il laudati atat ,oricum eu am spus asta deoarece am mers cu multe masini chiar si audi a 8 asta ultim dar tot nu mam simtit ca in s 600 oricum ar trebuie sa incheiem aceasta ''disputa'' pana nu le testam fiecare . Oricum si cei de la Audi realizeaza niste masini super tari ultima oara am condus un audi a6 si am ramas extrem de incantat .Abia astept sa vad cum merge un rs!
M-ati facut foarte curios. |
daca nu sunt indiscret,de unde ai posibilitatea sa \"testezi\" toate aceste masini?
si inca o treaba,ce te-a facut sa nu te simti in A8 ca in ex_generatia S-klass? vino cu amanunte te rog.. |
Si totusi fiind un topic cu discutii diverse as vrea sa i urez lui Mertan (Alex)
un LA MULTI ANI pt ca tot o facut baiatu azi 18 ani . La multi ani Mertan! |
mersi mersi. :D
|
Am si eu o intrebare ... ce p mea iti tot belesti ochii dupa fiecare propozitie (adik: :shock: ) ... ce esti asa de socat? esti speriat de viata sau ce.
Vai de capul tau vali :lol: |
Movie - S600 vs A8 -=Top Gear TestDrive=-
http://www.mysubprofile.com/mbworld/...0Audi%20A8.wmv ...si putin offtopic, dar am ramas masca : 2005 M5 vs 550 Maranello!! Mergeau bara la bara, au plecat de pe la vreo 70....mai bine un pic Ferrari, dar la 210 trece M5 in fatza si nu`l mai ajunge ala pana la 280-290 unde se termina filmuletzu.....Super super! :o |
Are probleme cu ochii... :shock:
|
Am citit undevak motorul de pe M5 si M6 a fost votat cel mai bun motor pe benzina din lume..
|
Re:
Quote:
Pai tu ai zis k daca francezu nu a mers cu un s600 sa nu vorbeasca, si eram curios daca tu ai mers cu rs6, dat fiind ca tu erai adeptul a: nu-ti da cu parerea daca nu ai mers cu o masina. Eu nu laud rs6-le ... stiu ca e tare ... stiu si s-ul ca e tare ... da nu am avut placerea de a merge cu niciuna si nici nu am citit vreun articol sau sa vad o emisiune in care sa fie comparate (nu ca ar fi neaparat de comparat), asa ca nu mi-am dat cu parerea. Pai sa conduci si rs6, daca tot te-am facut curios si dupa sa ne spui ce preferi. :) |
Re:
Quote:
Glumesc, nu te oftica ... :bunch: :hug: |
Pai vad ca si tu bagi fata aia ... inseamna ca si tu ai? :wink: :lol:
|
vsa
Si acum fara numar PENTRU MISU : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
vsa
oricum M5 e mai tare ca RS4 sau RS6!!!! :shock:
|
Re: vsa
Quote:
|
Cap de guma ce esti. :bat: :pissed:
|
daca ar avea m5 turbina/turbine era ceva tare de tot.
|
daca ar avea turbine ar fi turbo...... :? (diverse)
|
Re:
Quote:
stiu ca suna mai bine o denumire de asta la noi ,TURBO,kOMPRESOR,dar sa stii ca nimic nu se compara cu un motor aspirat a la BMW... crezi ca lor le era greu sa adopte un turbo pe M3/M5? nu.. e mult mai greu sa concepi un motor aspirat cu asemenea performante. daca vrei exemple uite la MERCEDES,care se chinui cu zeci de superchargere sa arunce in cursa masini . si asta de ce...? ptr pur si simplu nu au tehnologia necesara sa scoata atatia CP dintr-un motor aspirat. :roll: |
to_the_limit, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste modul in care sunt vazute masinile care au compresor turbo sau mecanic, mai era unul pe forum care la toate propunea sa se puna biturbo.
Din ceea ce spui tu reiese ca esti fan BMW, insa este o chestiune de gust calea pe care o aleg diferitele companii ca sa obtina mai multi cai putere. Si dintr-un motor Ford de acelasi litraj (V8 5.0) se pot scoate aproximativ 500 de cai putere doar prin mecanica pura, si motoarele lor sunt aici de ceva timp (anii 70-80), iar BMW cu M5-ul in V10 s-ar fi facut de ras daca nu aveau macar aceleasi performante, ei se disting prin alte lucruri ca de exemplu transmisia, suspensia, lucruri care te ajuta sa controlezi vehiculul. Asa ca tehnologia exista, ba chiar de multa vreme, dar sunt mult mai multe variabile in afara de puterea bruta a masinii care o fac sa fie un succes sau nu. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning