![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
:))))) haha
|
plm de facut ma faci (poate) cel mult 1-2 masini dar de oprit???????????????te mai opresti? :-)
|
Quote:
|
salut,care sunt criteriile pt a intra in x-team?am si eu o masinutza nemodificata momentan...sigur nu m-as face d ras cu ea:Dbft
|
Criteriile sunt sa ai permis si masina, sa platesti o taxa de inscriere si apoi o taxa lunara si sa participi la ce organizeaza clubul (pregatiri de curse, si sa participi). Pentru mai multe detalii vino seara la sala sporturilor.
|
multumesc de raspuns...masina am ,carnet am de 5ani iar pasiunea este in sange:Dne vdm la sala sporturilor
|
Taxa de inscriere este 100.000 lei vechi pt care primesti un formular in care completezi toate datele necesare despre u si nr masinii , apoi lunar taxa de 100.000 de lei vechi , vei primii si sigla ( stickerul ) Asociatiei Sportive X Team Racing Club Constanta.
Nu esti obligat sa fi prezent tot timpu la sala sporturilor sau alte chestii , si nici sa participi obligatoriu la toate concursurile , dar eu zic ca daca de-asta intrii intr`un club de curse :). Cam atat deocamdata daca mai ai nevoie de informatii si daca te hotarasti astept un telefon la nr : 0723.533.461 |
Quote:
|
Quote:
onu`le ... pana nu te vezi in actiune cu masina aia .. si sa faci si tu ceva cu aderat puternic ... stii ca pe vorbe ... nimeni nu da nici doi bani ... :) :) :) deci si prin urmare ... cauta ceva puternic ... de exemplu vb cu ala cu rs4 ... ca are doar 420 cp .. si tu zici ca ai 400-500 cp .. :) si atunci o sa vezi adevarata valoare a masini :) |
Masina nu este inca gata de curse mai trebuie foarte mult lucrat la ea in curand va fii gata, marea ei problema este plecarea de pe loc care nu o are din cauza cutiei de viteze automata care nu permite derapare deloc in treapta 1 , acuma lucram la chestia asta sa speram ca ne iese, si oricum acel batmobil nu va fii facut pentru curse si doar pentru show asa ca daca este sa mi-o fur de la cineva nu este nici o suparare, eu nu ma oftic cand pierd spre deosebire de PIA =)) :)
|
mertul ala nu a fost facut ptr linii...valoarea ei se vede pe autostrada.
Din cate stiu eu o masina de 300 350 de cp din mers nu poate sa faca fata la mertzu asta.... Onule fa o proba din mers cu rs4 si o sa vezi unde esti... cu plecare de pe loc nu ai shanse |
Stiu man ca nu am seanse de pe loc, acuma lucrez la partea asta cu plecarea de pe loc incercam sa ii facem ceva la cutie, mesterul meu meserias in hidramate se apuca sa tuneze cutia :) sa speram ca reuseste, din mers sigur nu are nici cea mai mica seansa pentu ca de la 30 km la ora rupe asfaltul sub ea. Oricum ramane o masina deosebita si nu ma deranjeaza daca ma face cineva, asta inseamna ca este mai buna masina si nu ai de ce sa te superi.
|
mercedes este o masina superba.. dar nu e facuta pt. 400 de m :( .. apropo . cel cu subaru 555 9cosmin cred) cati cai are??
|
DA Doctore....asa este...se vede si in filmuleul asta....:) https://www.youtube.com/watch?v=ujsTZduMZAQ
|
pfu ce s-a dus mertanu ala negru.....:)
|
Quote:
|
Am terminat montajul de la 4Tuning FEVER , este unul provizoriu , il puteti vedea pe pagina principala de la 4Tuning FEVER pe forum sau https://www.youtube.com/profile?user=DjBladeCta
|
misto YZF-ule...melodia e tareee
|
ROG URGENT TOTI MEMBRII X TEAM RACING CLUB CARE AU FILME , MONTAJE , POZE de la concursuri cu masinile x team sa mi le trimita de urgenta , fara intrebari avem nevoie urgent , absolut tot ce aveti!!! id`u meu este dj_blade2
|
Quote:
|
oricum most_wanted face montajul... au vorbit intre ei . ;)
|
da , tot la el ajungeau , deci face`ti CD`uri cu absolut tot chiar daca le avem deja , si imi dati mie cd`u sau lu most wanted
|
imi vine sa daram tot ......am facut o parte din montaj ....si aseara am zis sa ii dau proba sa il scot ...sa vad cum va iesii filmu (claritate etc) ...si na belea ...ca nu iese cum trebuie ....imi iese imaginea mai stransa din parti ...si am incercat sa il trec prin DR-div.x si ce sa vad ca na ...mai rau imi apare decat o parte din film pe ecran se vede doar jumate din imagine ....singura solutie e sa imi dea ZZZ diseara la sala programu ala ...(care cica lar fi pus deja pe cd )....ne vedem la sala...inca nu ma dau batut
|
si am uitat sa zic ....pt YZF si MDN am facut semnaturi ;) ....yzf ce ti-am facut eu acum e mai misto decat ce ai tuh :P ....mdn m-am apucat de ea exact atunci cand mai intrebat la telefon de ea...
|
ZZZ...daca pe cd mi-ai fi pus si nite poze cu masina ta faceam si pt tine ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
samnaturile facute de most_wanted pt baietii de la x-team
MDN`ule uite si linku direct pt a ta uite ce ai de facut scri [img] link`u semnaturii [/img] dupa care salvezi uite si link`u https://img388.imageshack.us/img388/8...resbymwpx7.gif |
6 Attachment(s)
Pun si eu niste poze filmulete nu prea am
|
merci grigo si most_wanted. aveti cate1 bere de la mn :D
|
hai baietzii cu filmuu'l ca vreau sa vad :))
|
Mersi pt semnatura baieti!! o sa mai vbesc eu cu voi , si chiar va rog cu filmu ala daca puteti cat mai repede stiu ca va presam , dar trebuie sa fie gata pana la 4 tuning fever!!!
|
danke very muchas :) :)
|
YZF dc nu pui semnatura ?
|
k trebuie sa vb cu zoliat sau etc sa o schimbe k la mine e cu schepsis facut useru , data trecuta tot el a schimbat-o ca e ceva ciudat cu setarile la useru meu..
|
La Multi Ani pt presedintele nostru Topor Alexandru , aka TRA`u , La Multi Ani , sanatate , bani si tot ce iti doresti moshule :D 26 de ani..!
|
La multi ani domnu presedinte sa-ti traiasca familia ta si tu pe langa ei :) :) sa te bucuri de masina ta si sa demonstrezi la toti ce poate ea. Hai cu bautele :)
|
La multi ani ! Sanatate,noroc & bani :)
|
ms mult baietziii
|
la multi ani TOT CE ITI DORESTI SI SANATATE LA MAX...
|
ms ms multtttttt
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning