![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Poze n-am apucat sa mai facem. Am fost o mana de oameni. :-) Pe viitor baietii au propus sa ne intalnim mai devreme, 22.00 fiind cam tarzior.
|
Si deci pe ce data mai vreti o intalnire si ca sa fie mai devreme?
:) |
am trecut si eu pe acolo....in plan era sa raman si eu dar a intervenit ceva:| .......ar fi frumos sa se organizeze astfel de intalniri in fiekre weekend. sau la 2 saptamani.
|
Da ar fii mai bine o idee mai devreme , vor mai veni cativa din zona mea ! Ce sa zic incantat ca v-am cunoscut baieti si poate ne mai vedem , e pacat suntem cativa pasionati !
Bafta tuturor ! |
Da pai o data la 2 saptamani ar fi ok si mai devreme sa admiram masinile pe lumina :)
|
Domnilor cand ne mai vedem ? Cu putin noroc poate apar si cu noua motorizare :D
|
Fratilor ati murit ? :D Haideti naibi sa ne mai vedem la ochi :rolleyes2
|
Maine seara (Sambata, 08.06.2013) vine careva in parcare la Lapte? Sa zicem la 20:30, ca sa nu fie prea tarziu. Anuntati aici.
|
vin si eu :D
|
Deci pana acum: eu, Florentin si Mihai...Care mai doreste, care mai pofteste?
|
Nu mai trebuie sa imi anunt prezenta ca a facut-o andu :) danke :D
|
Sa speram ca nu vor fi doar 3 masini diseara. Vad ca nu prea se inghesuie lumea.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pentru viitor, propun loc de intalnire parcarea din spatele trezoreriei (finante, "vapor" sau cum vreti voi sa-i spuneti),la fostul palat al copiilor. Se faceau intalniri auto acolo mai demult, unii dintre voi probabil ca stiti. Seara, in week-end nu sunt masini parcate acolo. La lapte e nasol ca nu putem intra cu masinile in tarcul ala ca e inchis sau joaca lumea fotbal si e destul de populata zona din jurul sensului giratoriu cu masini parcate. Referitor la meeting: 4 masini :sad: Asta e. Si niste poze...
|
Baieti e gata Dacia mea cand vreti poate o punem de una mica :lol:
|
Poate facem o intalnire mica week-end-ul asta. Anuntati si voi daca veniti si sa stabilim un loc si o ora.
|
ma bag si eu
|
Pana acum vad ca doar tu ai scris :)) Jale mare la noi pe forum.
|
Eu sunt prezent , dar te rog andu da-mi un sms ceva ca stii cum e viata la tara , mai mult pe afara :lol:
|
Prea putini azi... Eu unul nu mai vin. Pentru weekendul viitor hai sa vedem daca vrea lumea. Eu voi zice pas in seara asta...
|
pas si eu.:-)poate saptamana viitoare
|
3 Attachment(s)
Cum am spus baieti eu vin numai sa insistati putin sa ma contactati , nu prea stau mult pe forum ! Cu ocazia asta va anunt ca in curand dau drumul noului garaj , unde putem acoperi o gama larga de mecanica , intretinere la preturi mai mult decat decente. Avem in dotare sudura mig-mag , polish profesional ( atat aparat cat si paste 3M ) , vom avea in dotare Interfata profesionala multimarca si un larg etc. Cel mai bine in cazul in care doriti sa consulatati un pret sau pur si simplu sa ne vizitati puteti suna la 0786594678 ! In momentul in care punem totul la punct si putem primi clienti o sa anunt pe forum , bafta tuturor !
|
Am vorbit cu unii prieteni si am vrea sa mai facem o adunare pe data de 3 august in jurul orei 20:00 la patinoar ca deobicei. Aceia care doresc sa vina sunt bineveniti. :)
|
Quote:
|
Week-endul asta nu am cum sa vin pt ca nu sunt gata cu inscrisul masinii, de aceea era propusa data de 3 august. Locatia nu e obligatorie la patinoar. Putem sa ne intalnim unde vreti/unde va convine. La patinoar e cam multa zarva daca sunt nunti la Max in Crang. P.S.Mihai Ilie e baiatul cu Focusul albastru deschis. :-)
|
Quote:
P.s Ce masina ti-ai achizitionat ? |
Nu mai vin sa iti fac netul tunner-man :D :))). Oriunde e bine poate in parcare la palatul copiilor cum a mai zis si Andu :)
|
Quote:
|
M-am uitat in seara asta la parcarea de la palatul copiilor in spate la trezonerie nu era absolut nicio masina parcata acolo era complet gol, daca vreti cu totii ne putem intalnii acolo. Pareri??? :)
|
si eu prezent
|
E buna locatia. E mai liniste in parcarea de la Palatul Copiilor (sau fostul palat al copiilor), nu deranjam pe nimeni si e in centru, nu la marginea padurii.
Deci locatia ramane asta. Data ramane 3 august (sambata). La ce ora doreste lumea ? |
Hai sa zicem 20:30. Data si locatia sunt cu o postare mai sus. Putem pune alta ora daca vreti, dar vad ca nimeni nu zice nimic...
|
este bine ora
|
Ora perfecta si locatia perfecta pentru mine, eu voi fii prezent :)
|
Eu astazi am ajuns acasa si am vazut , e ok mai mult ca sigur ajung si eu ! Bafta tuturor !
|
3 Attachment(s)
Super intalnirea , imi pare rau ca nu am putut sta mai mult , atasez vreo 2 poze !
Bafta tuturor si in sfarsit pentru toti cei interesati am intrat in posesia unui tester destul de profi Autocom CDP+ 2013 ! |
8 Attachment(s)
A fost chiar ok, doar ca am fost cam putini :-) Poate data viitoare se strange mai multa lume. Inventar: 3 x Focus 1.6, 2 x Dacia, 1 x Mondeo ST200. Mai pun si eu niste poze. Scuzati calitatea, a fost aparatul pe setarea gresita :sad:
|
Bine maaaaaa. In sfarsit ceva activitate. Va pup :*
|
Ce ziceti o punem de o intalnire sambata asta care vine ?
|
Vin si eu ,daca se tine acea intalnire.Doar sa anuntati la ce ora ca sa stim mai dinainte.In caz ca nu pot veni,anunt tot aici :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning