![]() |
Re: Taxa de prima inmatriculare
Quote:
|
Quote:
|
ce se aude cu taxa? azi e miercuri shi spuneau k marti discuta sau ceva d genu ...... ???? stie cineva ceva?
|
am si eu o intrebare.....
daca acum imi cumpar din germania o calibra, voi putea s-o inmatriculez peste 2-3-4 luni cand vor face astia ceva cu taxa, sau va trebui sa o cumpar in perioada aia? mai exact, daca o cumpar acum, in cat timp trebuie sa o inmatriculez, si caror legi ma voi supune, celor din momentul cand am cumpart-o, sau celor din momentul inmatricularii? |
Sigur legilor din momentul inmatricularii !
|
Quote:
legile in momentu inmatricularii desigur ;) ps: yo te sfatuiesc sa nu stai in baza astora k modifica legea .... tot o sa ne jegmaneasca k shi pana acum ps: masinile din afara nu se compara cu cele rulate in ro ;) ( mai sunt shi exceptii |
dar este un termen limita de la data cumpararii pana la data inmatricularii, trebuie sa ma incadrez intr-un anumit termen???
|
Quote:
da(cum e in ro taxa de drum/asigurare/revizia , asa e si in alte tari ) shi tre sa te incadrezi pana expira astea d mai sus |
Quote:
|
dar daca eu o cumpar acum, merg cu ea o luna, apoi imi expira chestiile astea, asigurarea, taxa de drum, etc....si peste 3-4 luni vreau s-o inmatriculez....nu mai pot??
|
yo stiu k nu poti .( cel putin asa stiu yo ) odata ce au expirat aste , nu mai poti sa circuli cu mASINa . ( vezi k unele masini au chestiile aste valabile si pana in 2008). te duci inainte sa expire in tara de provenienta shi poti prelungi valabilitatea (dai $ shi-ti fac verificarea k in ro , mai dai $ shi faci shi asigurare ... shi asa mai departe......) alte detalii nu mai stiu ....
|
Bine, e clar ca nu mai pot sa circul....aici este vorba d inmatriculare, daca o mai pot inmatricula....nu vad de ce nu s-ar putea...oricum la inmatriculare ti se face ITP-ul, nu?si asigurarea se plateste din nou, deci se pot plati toate taxele alea atunci, dar de circulat cu ea pana atunci e clar ca nu mai pot.....astept si alte pareri...sau poate stie cineva exact cum sta treaba.....
|
Eu am circulat cu masina aproape o luna pana am inmatriculat-o.
Am circulat cat au fost valabile numerele de zoll, apoi am mai circulat o luna pe numere rosii,dar din cate stiu eu numerele rosii le poti extinde pe 3 luni,nu sunt sigur. Deci,ai cam putea circula 4 luni fara sa o inmatriculezi. |
Numerele rosii (provizorii) nu se pot lua decat pt maxim o luna si o singura data.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning