Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra C20XE (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/99103-masina-mea-opel-calibra-c20xe.html)

Flow_Flexatu 10-10-10 12:39

Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3716138)
Da...pacat de ele. La ce drumuri avem mai nou...in oras ai reusit performanta?

in Baia Mare,is cam prastie strazile pe acolo.

PSD-ul 10-10-10 16:24

Imi pare rau sa aud asta insa cu ce te-as putea linisti este faptul ca , le vei putea face,depinde de cat de grava e situatia.

- Demonteaza anvelopele si verifica ambele jante.
- In cazul in care nu pot fi indreptate prin roluire sau presa hidraulica mai exista o varianta.
- Strambatul din butuc este cel mai urat lucru pentru o janta insa nu nerezolvabila si ti-o spun de la AZEV-urile mele care atunci cand le-am luat una din ele era stramba din butuc iar ca si rezolvare exista strungaria :
- Cauti un strungar bun care sa iti alezeze din talpa butucului roata incat sa il traga la fata,te duci si ii explici stie el ce sa masoare si ce sa faca. AI O VARIANTA INCEARCA!

Flow_Flexatu 10-10-10 16:48

Oki Bro,oricum pun jantele de tabla si atunci am sa incerc sa le fac,daca reusesc le si vopsesc..

DaBotta 10-10-10 20:17

Nasol , pacat de jante :(

Vad ca in ultima vreme astia cu Calibra de prin oradea avem doar si doar ghinioane. :(

graty 17 10-10-10 21:15

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3717472)

Vad ca in ultima vreme astia cu Calibra de prin oradea avem doar si doar ghinioane. :(

Si imi cu a lui! de la un gunoi de siguranta la capota, s-a facut praf jumate de masina...

Flow_Flexatu 10-10-10 22:44

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 3717606)
Si imi cu a lui! de la un gunoi de siguranta la capota, s-a facut praf jumate de masina...

eu mi-am pus o sufa cu o carabina,simplu & siguranta maxima,stiu si eu vreo 3 cazuri in care li s'a dat capota peste cap.nu-i de joaca.

Flow_Flexatu 10-10-10 22:48

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3717472)

l-am vazut vineri seara pe COL' pe borsului,macar a lui e chiar oki cali :D fuge bine de tot,din ce in ce mai bine arata calibra aia;)

DaBotta 10-10-10 22:57

Acuma ii si el SFI dar mai are putin de umblat pe la el sa mearga cum mergea veteranul HHI :D . Dar va merge si a lui , idei sunt numai trebuie puse in practica :D

Wilgax 12-10-10 11:26

1 Attachment(s)
Frumoasa calibra.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Spuneai in paginile de pe la inceputul proiectului, de jante cu buza(polishata) dar observ ca ai mers pe un set OZ.Parerea mea ar fi sa incerci in timp sa achizitionezi un Brock B1 sau un RH cu buza.Schimba total aspectul masinii janta cu buza si presupun ca asta o stii si tu.Interiorul a iesit foarte bine tinand cont de ce spuneai si tu ca este foarte intretinut desi are vechime.Cam rar gasesti asa ceva.Oricum la faza cu jantele e doar o parere sper sa nu mi-o iei in nume de rau.Sunt frumoase si OZ-urile dar calibra ta merita un set de buzate!Sa ai spor la tunat in continuare, de bun gust!

PS:o poza cu un set de buzate!

alexbadea12 12-10-10 12:37

mie unu imi plac la nebunie OZ-urile alea:D

Flow_Flexatu 12-10-10 19:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3721347)
Frumoasa calibra.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Spuneai in paginile de pe la inceputul proiectului, de jante cu buza(polishata) dar observ ca ai mers pe un set OZ.Parerea mea ar fi sa incerci in timp sa achizitionezi un Brock B1 sau un RH cu buza.Schimba total aspectul masinii janta cu buza si presupun ca asta o stii si tu.Interiorul a iesit foarte bine tinand cont de ce spuneai si tu ca este foarte intretinut desi are vechime.Cam rar gasesti asa ceva.Oricum la faza cu jantele e doar o parere sper sa nu mi-o iei in nume de rau.Sunt frumoase si OZ-urile dar calibra ta merita un set de buzate!Sa ai spor la tunat in continuare, de bun gust!

PS:o poza cu un set de buzate!

merci mult bro ;),,stiu ce zici in legatura cu jantele...la inceput asa ma gandeam ca sa-i pun ceva buzate'dar avand probleme pe parcurs cu alea de 17'' (imi tot frecau in aripa+ca mai multe dezavantaje am avut din cauza lor )am trecut pe 16' mie chiar imi plac oz'urile astea...masina nefiind semnificativ modificata ,ma refer la bodykit' chiar se potrivesc jantele astea..dar in primavara masina va primi un body kit nou si atunci se schimba datele problemei..o sa am nevoie de alte jante..la astea m-am gandit eu ....in functie de body kit..vom vedea atunci:D si o sa-mi permit sa-mi iau pe 17'pt.ca masina va fi doar de wekend;)

Flow_Flexatu 09-11-10 14:04

10 Attachment(s)
sall ,azi mi-a ajuns bara fata,sunt foarte incantat de ea :D ii multumesc mult de tot, maestrului Tonny (PSD'u) ;) pana in primavara cand am sa'i dau o culoare speciala ,am sa tot strang pe elemente:D

matiu13 09-11-10 15:00

incepe sa semene cu PSD-ul....la bot....

eu zic ca pana in vara,pana iti strangi elementele,sa dai bara jos,sa o pui pe aia originala ca daca o atingi sau spargi,nu o sa mai fie acelasi lucru carpita....

Flow_Flexatu 09-11-10 15:30

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3798079)
incepe sa semene cu PSD-ul....la bot....

eu zic ca pana in vara,pana iti strangi elementele,sa dai bara jos,sa o pui pe aia originala ca daca o atingi sau spargi,nu o sa mai fie acelasi lucru carpita....

cu siguranta o dau jos,numa asa am pus'o sa vad cum da;) pai e aceas bara cum are Tonny :-) de aia seamana la bot... dar pragurile si bara spate vor fi diferite... sa nu incepeti cu chestii de genu:ca il copiez pe PSD:-) deci mi'a placut la nebunie bara asta si am luat'o.. dar restu kit'ului va fi altceva;)

matiu13 09-11-10 15:51

stiu ca e aceeasi bara,de asta am si zis ca incepe sa semene la bot,nu bateam apropo de copiat ceva...ca bari pe masini pot sa fie la fel 100 daca tu ii dai alta culoare,ii pui alte praguri,alta bara spate,normal ca v-a fi diferita,succes cu proiectul si vezi ca iti trebuie jante minim pe 17 pentru bara aia!

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning