![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
Quote:
|
Imi pare rau sa aud asta insa cu ce te-as putea linisti este faptul ca , le vei putea face,depinde de cat de grava e situatia.
- Demonteaza anvelopele si verifica ambele jante. - In cazul in care nu pot fi indreptate prin roluire sau presa hidraulica mai exista o varianta. - Strambatul din butuc este cel mai urat lucru pentru o janta insa nu nerezolvabila si ti-o spun de la AZEV-urile mele care atunci cand le-am luat una din ele era stramba din butuc iar ca si rezolvare exista strungaria : - Cauti un strungar bun care sa iti alezeze din talpa butucului roata incat sa il traga la fata,te duci si ii explici stie el ce sa masoare si ce sa faca. AI O VARIANTA INCEARCA! |
Oki Bro,oricum pun jantele de tabla si atunci am sa incerc sa le fac,daca reusesc le si vopsesc..
|
Nasol , pacat de jante :(
Vad ca in ultima vreme astia cu Calibra de prin oradea avem doar si doar ghinioane. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Acuma ii si el SFI dar mai are putin de umblat pe la el sa mearga cum mergea veteranul HHI :D . Dar va merge si a lui , idei sunt numai trebuie puse in practica :D
|
1 Attachment(s)
Frumoasa calibra.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Spuneai in paginile de pe la inceputul proiectului, de jante cu buza(polishata) dar observ ca ai mers pe un set OZ.Parerea mea ar fi sa incerci in timp sa achizitionezi un Brock B1 sau un RH cu buza.Schimba total aspectul masinii janta cu buza si presupun ca asta o stii si tu.Interiorul a iesit foarte bine tinand cont de ce spuneai si tu ca este foarte intretinut desi are vechime.Cam rar gasesti asa ceva.Oricum la faza cu jantele e doar o parere sper sa nu mi-o iei in nume de rau.Sunt frumoase si OZ-urile dar calibra ta merita un set de buzate!Sa ai spor la tunat in continuare, de bun gust!
PS:o poza cu un set de buzate! |
mie unu imi plac la nebunie OZ-urile alea:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
sall ,azi mi-a ajuns bara fata,sunt foarte incantat de ea :D ii multumesc mult de tot, maestrului Tonny (PSD'u) ;) pana in primavara cand am sa'i dau o culoare speciala ,am sa tot strang pe elemente:D
|
incepe sa semene cu PSD-ul....la bot....
eu zic ca pana in vara,pana iti strangi elementele,sa dai bara jos,sa o pui pe aia originala ca daca o atingi sau spargi,nu o sa mai fie acelasi lucru carpita.... |
Quote:
|
stiu ca e aceeasi bara,de asta am si zis ca incepe sa semene la bot,nu bateam apropo de copiat ceva...ca bari pe masini pot sa fie la fel 100 daca tu ii dai alta culoare,ii pui alte praguri,alta bara spate,normal ca v-a fi diferita,succes cu proiectul si vezi ca iti trebuie jante minim pe 17 pentru bara aia!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning