![]() |
Re: Machetele mele - MR.STILO
Tare rau R8-ul!!!!
Arata exact ca versunea aceea de curse!!!! Adica este aproape identic cu cel pe care il are Audi "under construction"!!!! (iar jantele se potrivesc cu acela 1/1 de asemenea)!!! GJ Man!!!!! Congrats, Mihai |
superbe man superbe
|
R8, printre cele mai tari machete tunate de pe forum! :D Multa bafta in continuare
|
a trecut ceva vreme de cand nu ai mai postat...ne poti arata proiecte noi?:D
|
Quote:
si eu as vrea sa se mai miste ceva pe acolo poate Golful V sau un Beetle cabrio vor aparea spre sfarsitul lunii ;) |
Intradevar o mare placere sa te uiti peste aceste proiecte minunate...sunt superbe machetel modificate de tine...cel mai mult imi place acest R8 , desii mi-ar fi placut un eleron mai mic...oricum o lucrare super...bft in continuoare!!!
|
15 Attachment(s)
salutare tuturor! :D am finalizat ultimul proiect care are o istorie bogata. ideea a aparut la 2 ani de la lansarea acestui model. prima versiune a fost o jucarie din plastic foarte bine realizata,cu interior si multe detalii. in vara am achizitionat de la ilpadrino76(mersi)8) o macheta bburago vw new beetle 1/18 careia i-am pus elementele de pe vechiul model(bara fata,topul,bordul).
macheta are o culoare custom,perlata,jante 22",lissaj complet,interior biton,piele,mocheta,pedalier aluminiu,presuri aluminiu si un imens chesson. P.S.pacat ca in poze nu apare nuanta reala a culorii rog moderatorii sa imi accepte mai multe poze(am lipsit si prea mult de pe forum) ;) |
super frumoasa!!
bafta in continuare si mai asteptam proiecte noi pe viitor!! |
scuze ca nu am dat nume proiectului
new beetle speedster |
felicitari.. f frumos lucrat.. impresionant.. si eu care ma gandeam ca am si eu acasa o machea de 1/18 un MB CL 55 AMG parca.. si mi se parea asa bine facut.. acu mi-am schimbat ideea.. bafta in continuare.
|
frumosa revenire!
masina arata intr-un maaaare fel, a iesit bine California Style ;) culoare este intr-adevar superba in realitate felicitari si la mai multe ;) |
frumoasa revenire!
o masina super frumoasa in stil american! felicitari si la mai multe! 8) |
mama ce frumoase sunt,toate toate:D...bafta la urmatoarele tale proiecte
|
Ochii mi-au sarit direct la (in) interior.Mi se pare superb,cate detalii.Doarte frumos.Culoarea frumoasa + jantele care dau foarte bine cu culoarea! Nota 10 . Chiar ca e Californian Style.
|
ho ho...ce broscuta:shock: desi mie nu-mi place 1/1 masina asta, macheta facuta de tine e SUPER !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning