![]() |
Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT
revin:
care stie cu LSD-ul? |
ce este cu lsd-ul?
|
Quote:
asta este treaba |
salut. am nevoie de un link bun; caut un compresor pt un bmw324 diesel din '86, motor de 2500cmc si daca se poate sa fie cat mai aproape de Romania firma respectiva. sau are rost sa-mi pun compresor pe un diesel, oare cati cai ii va pune in plus?
|
Salut am si eu o intrebare . Daca vreau sa pun un filtru sport pe un Leon 2007 2.0 L TFSI 200 CP de care ar trebuii sa pun ce poate strica la masina si cu ce ajuta sau mai bine zis cu ce ajuta sigur nu doar superstitii? multumesc.
|
Salut. Daca montez un compresor pe un bmw 318i de 102 cai oare il urca pana la 160 de cai? Sau il urca la 180?
|
Fiscu8 - mai intai hotaraste-te ce masina ai si dupa mai discutam oricum daca ai diesel poti sa renunti la idee.
MihaiB - poti alege intre un filtru sport plat si un kit de inductie. Rau nu face niciunul dar nici nu iti inchipui ca un filtru de aer singur face minuni. Si evident sa nu uitam aspectul financiar , un filtru simplu e in jur de 60-70 euro iar un kit e in jur de 250-350 euro |
Trebuie sa se poata face ceva la un diesel ca altfel inseamna ca este condamnat sa ramana stock. Si, daca poti sa imi spui, ce se poate face sa-i creasca cat de cat puterea ?
|
RacingNick in primul rand multumesc. Acel filtru plat de care zici tu este acela ce se pun unde il am acum pe cel stoc adica sub capacul de pe motor ? Daca la ala te referi cineva mi-a spus ca daca il pun ala acolo nu o sa sune deloc (zice el ca doar cele conice ce se monteaza afara suna in cutie unde e locul lui inainte nu va suna deloc) .Mentionez eu vreau sa pun filtru doar pentru sunet nu pt putere ca putere zic eu ca am . Deci sa recapitulez un pic vreau un filtru K&N (asa mi sa spus ca sunt cele mai bune ) care vreau sa-l pun doar pentru a suna mai sportiv motorul deoarece recent am schimbat si toba si acum vreau un pic de zgomot si de sub capota si ce mi-e frica mie ca va suna prea tare avand in vedere ca am 200 CP sau ce imi zice multa lume ca imi va cadea debimetrul de aer . Tu ce imi recomanzi ? Sau care e mai bine sa-l pun cel plat sau cel conic cu Kit ? Debimetrele de aer de ce pica dupa ce pui un filtru sport? Multumesc anticipat .
|
Quote:
|
Camponilor
|
MihaiB
Daca nu vrei sa faci mare performanta pune-ti filtru plat, daca vrei sa dai sensibil mai multi bani doar pentru un zgomot mai aparte e alegerea ta. In ceea ce priveste debitmetrele acest lucru se intimpla la diesel la benzina nu se aplica regula. |
Multumesc RacingNick ! Dar daca pun un filtru sport conic cu traseu din metal la motorul meu TFSI 200CP cati cai crezi ca as castiga ? Si e o problema cu filtru sport ca poate sa traga praf in motor? ce recomanzi ? Scuze de atatea intrebari dar in domeniul tehnic sunt un pic pe dinafara . Multumesc anticipat.
|
Nu stiu cati cai poti castiga dar sunt convins ca o sa ai parte de destui dibaci care or sa iti explice ei cam cati cai castigi.
Cat praf trage sau nu trage motorul asta depinde si de filtru..... oricum cred ca iti faci mai multe griji decat e necesar. |
2 Attachment(s)
[QUOTE=RacingNick;1096374]Nu stiu cati cai poti castiga dar sunt convins ca o sa ai parte de destui dibaci care or sa iti explice ei cam cati cai castigi.
Cat praf trage sau nu trage motorul asta depinde si de filtru..... oricum cred ca iti faci mai multe griji decat e necesar.[/QUOT Cred ca ai dreptate :D , dar masina e aproape noua am facut exteriorul si m-as apuca de performante la motor si mi-e frica sa nu stric ceva ..... gen la admisie -praf si debimetru . la soft am impresia ca daca pun soft o sa cedeze vreo piesa de la motor dupa aceea mai ales ca am un TFSI si zice ca e cam greu cu softul....DAR CRED CA AI DREPTATE IMI FAC PREA MULTE GRIJI . Multumesc de sfaturi;) ;) ;) ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning