![]() |
Re: Matizul albastru - B 98 E N B
Bravo domnu Bobe sa il stapanesti sanatos fara evenimente neplacute!
Bafta la vazarea cu matizu! |
vand aproape orice de pe matiz arcuri h&r admisie simota evacuare borla jante 14 denzent bixenon fete usi si multe altele.
|
Cat vrei pe evacuare si din ce e compusa? Adica e completa din motor sau doar de la catalizator? Semnalele fata le-ai dat?
|
Nu vinzi volanu de la a3 sa il pun la mine?? :) HAPTO
|
nu am dat semnalele si se vinde doar toba finala cu tot cu tips. nu ai mare lucru de facut. se da jos de la mine se taie toba ta si se ataseaza asta perfect.
|
As fi luat eu arcurile si toba, dar deja mi-am luat A/C si fete de usi sa imi pun...pfff ce rau imi pare... :(
|
cat ai dat pe fete de usi?
|
Le-am luat la pachet cu A/C-ul. 12 jumate :) Mai mult m-am suparat ca nu vrea taicamiu sa imi lase cielo-ul vechi al lui ca si-a luat alta masina si am zis sa fac masina din matiz. Si incet incet... il fac matiz full-option, geamurile electrice le am, cu A/C-ul, servo nu am simtit nevoia, dar cine stie pe viitor :)
|
cat vrei pe arcuri ???
|
Quote:
|
toba 300 ron eu am dat 600 si la kit xenon o sa expire in aprilie anul asa deci nu prea mai are dar si pretul este pe masura si am si becuri de schimb daca vrei. in caz ca se ard iti dau setul cu 150 lei kitul cu 3 mil.
|
8 Attachment(s)
uite asa a ajuns bolidul meu la care am depus multa munca si suflet
|
:ciggy: gata...au plecat jantele? spor la vanzare
|
nu au plecat inca. am pus doar rotile vechi
|
Salut stopurile de pe spate,lucasurile din aripii si semnalele din bara fata le mai ai?le dai?si cat daca da?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning