Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

ranek 15-04-06 15:40

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

2 Attachment(s)
Am incercat sa fac o janta , dar vreiam sa iasa mai "patratzoasa" , in schimb cand dau MeshSmooth se face asa >>>

Se poate da smooth doar pe portiuni ?! poate cineva sa raspunda ; dak nu am fost prea clar , pot sa mai explic odata :D!!

ranek 15-04-06 16:47

1 Attachment(s)
O tentativa de cauciuc mai real .. :|

ranek 15-04-06 17:02

1 Attachment(s)
ce parere aveti de asta !? mergE?

ranek 15-04-06 17:10

1 Attachment(s)
Sry dar nu mai mergea editu' :)) Astept pareri despre randare si modelul anvelopei :)

PS: sunt incepator ;)

GRIGO 16-04-06 15:54

am si eu nevoie de ajutor nush cum sa pun un desen pe masina ma poate ajuta cineva ?

ranek 16-04-06 18:01

am o MARE problema ... fac planele pentru masina , cu toate nu stiu dak leam facut corect , si cand incep sa fac un poligon (dupa ce il fac EditablePoly) nu vad nici o line cand apas pe Edges .... STIE CINEVA, DE CE???

TopArt 16-04-06 18:52

Quote:

Originally Posted by ranek
am o MARE problema ... fac planele pentru masina , cu toate nu stiu dak leam facut corect , si cand incep sa fac un poligon (dupa ce il fac EditablePoly) nu vad nici o line cand apas pe Edges .... STIE CINEVA, DE CE???

...pentru ca va grabiti prea tare sa invatati sa faceti masini inainte de a cunoaste si a invata softul respectiv si comenzile softului...
:rolleyes2

...apasa F2 succesiv, vezi ce se intampla, apasa F3 succesiv, vezi ce se intampla, apasa F4 succesiv, vezi ce se intampla. si invata programul, invata comenzile, vezi ce/care/cum face... nu se face nimic peste noapte, fara munca. nu mi-o lua in nume de rau, ia-o ca pe un sfat. graba strica (intotdeauna) treaba.

ranek 16-04-06 20:05

ms pt sfaturi , nu tio iau in nume de rau , si ai dreptate ... am mai stat vreo 5 minute si am umblat si am rezolvat problema ... :) dar nu am mai postat pe forum ...

peter 18-04-06 21:07

si yo vreau sa ma apuc sa invat 3d max...sapt asta...e greu de invatat imi ia mult timp ?

Ju!ceD 18-04-06 21:32

1 Attachment(s)
peter: incearca sa faci janta din tutorial si o sa prinzi multe lucruri elemementare ( nu ca sunt eu ala bun, dar pe mine ma ajutat mult tutorialul)

Apropo lucrez la un ursultetz... cred k vineri e gata cu retusuri...Am facut janta astept parerile voastre :D

ranek 18-04-06 21:46

:( ... mie nu-mi place janta... :( asta e , ai zis k vrei pareri ;)

ranek 18-04-06 21:47

Quote:

Originally Posted by peter
si yo vreau sa ma apuc sa invat 3d max...sapt asta...e greu de invatat imi ia mult timp ?

ITI ENORM DE MULT TIMP , DAR SI SATISFACTIILE SUNT PE MASURA si cred k toti sunteti de acord...(mai ales la inceput)

oricum , SUCCES!!! :peace:

Ju!ceD 18-04-06 22:21

Quote:

Originally Posted by ranek
:( ... mie nu-mi place janta... :( asta e , ai zis k vrei pareri ;)

ieah....nu e o janta personalizata...e o janta simpla pe care am vazut-o la multe ursulete :D

peter 19-04-06 09:43

acuma downloadez 3d studio max..si tutuoriale....

m-am cam plictisit de photoshop...3d studio max...e altceva..faci totul cum vrei tu...

noroc baietii,

ranek 19-04-06 10:28

Quote:

Originally Posted by peter
..faci totul cum vrei tu...

Ar mai fi o problema ... DACA STII ;) !!!

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning