![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
2 Attachment(s)
Am incercat sa fac o janta , dar vreiam sa iasa mai "patratzoasa" , in schimb cand dau MeshSmooth se face asa >>>
Se poate da smooth doar pe portiuni ?! poate cineva sa raspunda ; dak nu am fost prea clar , pot sa mai explic odata :D!! |
1 Attachment(s)
O tentativa de cauciuc mai real .. :|
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti de asta !? mergE?
|
1 Attachment(s)
Sry dar nu mai mergea editu' :)) Astept pareri despre randare si modelul anvelopei :)
PS: sunt incepator ;) |
am si eu nevoie de ajutor nush cum sa pun un desen pe masina ma poate ajuta cineva ?
|
am o MARE problema ... fac planele pentru masina , cu toate nu stiu dak leam facut corect , si cand incep sa fac un poligon (dupa ce il fac EditablePoly) nu vad nici o line cand apas pe Edges .... STIE CINEVA, DE CE???
|
Quote:
:rolleyes2 ...apasa F2 succesiv, vezi ce se intampla, apasa F3 succesiv, vezi ce se intampla, apasa F4 succesiv, vezi ce se intampla. si invata programul, invata comenzile, vezi ce/care/cum face... nu se face nimic peste noapte, fara munca. nu mi-o lua in nume de rau, ia-o ca pe un sfat. graba strica (intotdeauna) treaba. |
ms pt sfaturi , nu tio iau in nume de rau , si ai dreptate ... am mai stat vreo 5 minute si am umblat si am rezolvat problema ... :) dar nu am mai postat pe forum ...
|
si yo vreau sa ma apuc sa invat 3d max...sapt asta...e greu de invatat imi ia mult timp ?
|
1 Attachment(s)
peter: incearca sa faci janta din tutorial si o sa prinzi multe lucruri elemementare ( nu ca sunt eu ala bun, dar pe mine ma ajutat mult tutorialul)
Apropo lucrez la un ursultetz... cred k vineri e gata cu retusuri...Am facut janta astept parerile voastre :D |
:( ... mie nu-mi place janta... :( asta e , ai zis k vrei pareri ;)
|
Quote:
ITI ENORM DE MULT TIMP , DAR SI SATISFACTIILE SUNT PE MASURA si cred k toti sunteti de acord...(mai ales la inceput) oricum , SUCCES!!! :peace: |
Quote:
|
acuma downloadez 3d studio max..si tutuoriale....
m-am cam plictisit de photoshop...3d studio max...e altceva..faci totul cum vrei tu... noroc baietii, |
Quote:
Ar mai fi o problema ... DACA STII ;) !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning