![]() |
Re: Street 4 Cars (New Club)
Quote:
|
ok. maine iti dau pm.
|
Desi este un club nou infiintat , STREET 4 CARS a reusit sa castige trei premii la Tuning Time Pitesti ... si anume ...
BEST CUSTOM EXTERIOR - DAEWOO TICO - SAT - Antonyo BEST PAINT JOB - CHRYSLER PT CRUISER (New Member) LOCUL 3 CNCA (Campionatul National de Car Audio ) - DACIA SUPERNOVA - NUT FELICITARI TUTUROR ... WEEKENDUL ASTA AM DEMONSTRAT CA SE POATE ! P.S. SuperNova de fapt este un fel de locul 1 la CNCA , avand in vedere banii investiti in sistemele de pe Skoda si Freelander Top 5 C.N.C.A: 1. LandRover Freelander II - DD - 151.1 dB @ 46 Hz 2. Skoda Octavia I Tour - Nr. 104 - 141 dB @ Music 3. Dacia SuperNova - Nr. 128 - 139.5 dB @ 51 Hz - STREET 4 CARS 4. VW Passat - Nr. 138 - 139.1 dB @ 43 Hz 5. Audi A3 - Nr. 87 - 138.7 dB @ 49 Hz - PIKOLLO - FULLSPEED RACING |
Bravo vecinu' NUT (DSN la putere) \:D/
Felicitari si tuturor celor S4C care au dobandit premii ! si un sfat pentru antonio .. lasa petardele asa ca se aude frumos :D Bafta tuturor .. ne vedem in parcari ! / ADY intra pe mess sa discutam ceva .. |
Felicitari Street 4 Cars pentru diplomele si cupele obtinute weekendu acesta....multumesc baieti...S4C
|
Felicitari Street 4 Cars:peace:
|
va rog sa imi dati pe pm numele moderatorului pentru sectiunea dedicata clubului vostru si pentru usergrup
|
Quote:
|
Quote:
ZoliaT : ai PM |
THREADUL OFICIAL AL CLUBLUI STREET 4 CARS POATE FI GASIT AICI >>> https://forum.4tuning.ro/602-street-4-cars.html
V-AS RUGA CA TOATE DISCUTIILE DE ACUM INAINTE SA SE POATE ACOLO ! |
Ady vezi ca vreau sa vb ceva...asa ca daca poti sa ma suni suna-am
|
Poze expo Mall Pitesti
http://s4.transfer.ro/storage/POZE_E...2009-586b9.rar |
Quote:
|
chiar daca nu sunt major si nu am masina ... pot sa apreciez bolizii pe 4 roti ...
V'am vazut la EuroMall ... deseori pe strada... Felicitari pentru ce ati facut la Mall si pentru ce ati facut masinilor voastre ... Sper sa va vad mai des pe strazi , pt ca imi plac masinile voastre... |
Loganul BIK de la voi ..are cumva compresor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning