![]() |
Re:
Quote:
SANTOSE TZI`AI SEMNAT SENTINTZA LA MOARTE!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
acum doar ce m`am intors din 1 mai .. najpa nu te`am vazut pe acolo :)) de`fapt nu am stat prea mult.. cate`va ore decat.. hai k mai vb :P see`ya :peace: |
ok kitana...data viitoare cand vii la bucuresti cu mine iei legatura prima data ok?? :wink: :wink: :P :P
|
o sa iau legatura si cu tine da prima data il anuntz pe santos sa`l vad sa`i dau 2 tibii in gura ca m`a tzinut toata noaptea treaza de m`am umflat de cafea si am fumat 1 pachet de tzigari de la 1 pana la 4 de imi venea sa mor ... da da ei ochii cu mine 2 tibii in gura si 2 pumbi in nas sa nu`i mai arda de tzepe alta data!!!
|
da iei prima data leg cu mine shi ne aliem :wink:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P |
Re:
Quote:
E vina ta.... ca nu ai venit la \"raliu\" :) nu tzi se pare ca e vina ta? intreaba-l pe gabi de cate ori am intrebat.. de tine.. :) da?? asa ca... termina cu sentintza and shit... pup yu.... tu cand dreaq vii prin buc? numai altzii sa vina la cr? hai te asteptam maine la 8 sa fii in buc da? :P |
santos ..... good point
|
santose firia`l draq tu sa fi aku` zici ca sunt vinovata ... si ce puii mei m`ai sunat sa stau toata noaptea treaza ca vine santos ca ma suna santos sa`l vad pe santos ... asteapta sa te sune... asteapta sa vina la tine ... fumeaza 1 pachet si jumate de tzigari si bea 6 cafele ca sa fi treaza cand vine santos ... te omor ... firia`l draq tu sa fi ... auzi io`s vinovata ... nu puteai mha sa dai un tel sau un sms \" fa proast`o culca`te ca nu mai vin la tine \" a fost greu ... ce draq te dureau degetele ... hai lasa`o in puii mei de cardeala ... de nu`tzi tai geaka sa fiu a draq`u apropo azi plec la mare aia care sunt pe litoral sau stai in vreo statziune si sunt de pe forum si vor sa ma vada sa ma sune 0742503796 da sa nu`mi datzi bipuri aiurea ca inebunesc ... IAR TU SANTOSE CA SA STI AM FOST IN BUCURESHTI PE 28 SI NU TE`AM ANUNTZAT PT CA STIAM CA NU POT SA MA INTALNESC CU TINE SI NU CRED CA ITZI CONVEDEA SA ITZI SPUN VIN SI SA NU VIN SA`TZI TRAG TZEAPA ... CA IO NU`S CA TINE FRATE!!!
|
EEEE HOOO ca l-ai desfiintat pe bietul santos. Si asa e el cu nervii la pamant . . . :)
Crede-ma ca si eu vroiam sa te vad da . . . ne-am luat cu nebunia de acolo de la voi si cand l-am intrebat pe Gabi de tine ne-a zis ca nu te lasa maica-ta sa iesi din casa. Oricum n-au intrat zilele in sac. bafta |
kiatana...peace...lasa-l...k poate exista un mod de a-l intzelege... cum a fost shi cu mine k m-am plimbat k prostu prin craiova shi tot nu te-am vazut ... vorba lu` Ford_v6 ...\"n-au intrat zilele-n sac\"
|
Re:
spune`i lu` gabi ca nu mai am 2 ani sa nu ma lase mama sa ies din casa ... probabil ca nu a vrut sa ma vedetzi voi sau a crezut ca va fac io ceva ma rog ... :)) asta e...! da macar un sms puteatzi si voi sa datzi ca v`am asteptat ca tampita pana la 4 jumate in curte am inghetzat de frig si am murit de somn... am si io o curiozitate ... la cat atzi plecat din craiova?
|
Kitana: iti dai seama cat de nesimtit sunt? Nu i-am lasat sa vada printesa... Ntz, ntz, ntz!!!
|
Am plecat la 5 din craiova. Sincer . . . . chiar vroiam sa te vedem . . . da din nou tre' sa-l bag pe Gabi in gura ta . . . ca a zis ca nu poti sa iesi din casa.
Am strigat in benzinarie dupa una care semana cu tine de era sa ne luam si bataie pe akolo. Asta inainte sa vb. cu Gabi. Oricum pakat ca nu ai fost akolo. A fost . . . . oricum sti ce a fost asa ca vorbele sunt de prisos. I-ti tansmit . . . . . de la Bucuresti ! ! ! ( nu pot sa zis ce ca esti minora si ne leaga astia ) |
lasa fata mea ca ai mai stat tu pana la 4 30 treaza nu o sa mori.. :) :) da?
deci chiar nu a fost vina mea .... ce pana mea... imi zicea lumea pe aeroport vezi ca vrea kitana sa te vada... ce sa fac... nu am avut ce sa fac... las k vin io... odata... si de nu te tzin pana la 6 dimineatza de vorba in lords :) :) :) singuru local din cr pe care-l stiu :) :) :) si sa vezi acolo ce fumezi 3 pachete nu 1.... si ash mai zice cateva dar.. :) nu mai zic... las` k ne vedem noi... imi dai vreo 3 dupa ceafa iti dau io vreo 2 pe cur... ca sigur nu o sa intelegi ca nu a fost vina mea :) dar merge... n vedem .. nush cand dar ne vedem... (poate nu vad (vedem) poze cu u de la MARE ) ca AI PUS-O .... ce-a fost la peco martzi seara.... toti atatia o sa fie si la tine... fiecare cate o palmutza dupa ceafa... :) o sa scrie in ziare.. vezi vezi... tre` sai ai un ap. photo... hai te pupa (juma de forum) asteptam pozele..... |
:shock: :shock: No comment................ :P
PS: Sonnya ne mai intalnim noi nu itzi face griji... :P PPS: Kitana da` ce nervoasa esti :P :P :P :P |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning