![]() |
Re: Masina mea: Opel Vectra 2000
Vezi ce faci cu bara de faţă că parcă nu vine bine în dreptul farurilor!...
|
cred ca o vad mai des ca tine si stiu :P , multumesc oricum ! ( sincer nu prea am timp sa ma ocup de ea si cand am timp ma ocup ca "tehnic" sa nu aiba nici o problema , estetic sper sa rezolv toate micile imperfectiuni la primavara-vara , asta daca nu ii ia locul alta)
|
1 Attachment(s)
Cu siguranţă o vezi mai des ca mine, dar era doar o părere... ;) ... Cel puţin din poze aşa arată!... :lol:
|
no comment !
|
dupa cateva luni grele de iarna si de hibernare... Incepem iar sa bagam bani , ca altceva mai bun de facut cu ei nu avem :D
am schimbat azi fetele de usi fata + am facut becurile de jos de la ele sa mearga , sa vad in ce balta sau groapa bag picioru cand ma dau jos :P , am adaugat putinele elemente de interior care imi mai lipseau , si tot astazi am dus noua capota la vopsitor pentru pregatire . dar capota nu va fi vopsita , va fi colata cu modelul care il am acum . Stiu , arata mai bine cu capota asta , stiu si mai bine ca prizele de aer erau 100% folositoare , intrucat erau pe filtru si pe admisia din inox , dar din pacate/fericire , renuntam la tuningul made in Romania ca nu tine !... revenim la ce a vrut neamtul sa faca , si foarte probabil daca ma ajuta finantele ,sau nu imi vine alta idee (ca anul trecut am tocat bugetul alocat ei pe 5 ani :)) ) o aducem la stock exterior , si anume kitul 2000 sus pe ea.... dar sa traim pana atunci(ca vine revizia de un an si ma stoarce la punga). Revin cu poze cand o fi mai curata , ca era ca dupa VTM saraca ,abia mai bunghesti pe geamuri :). P.S.: chiar daca ati vazut-o la vanzare , ramane masina mea si nu o las sa se strice in parcare , din contra , o ingrijesc cel putin la fel de bine ca pana acum ;) |
1 Attachment(s)
a iesit culoarea la capota , revin cu poze cu masina curata si fetele de usi schimbate :D... deocamdata sa treaca Craciunul :))
|
Nici nu ma asteptam sa iasa altfel, doar e masina ta ;)
|
azi am dus-o la spa :) , maine pozele de azi ;)
|
6 Attachment(s)
Oficial ! Baba a iesit din hibernare !
|
A venit iepurasul , cu intarziere , dar a venit :) , azi schimbam uleiul si filtrele . (bineinteles 10w60 RS)
Ca un UP! care e DOWN! am dat jos azotul de pe ea (a plecat tot la o Vectra sii ii urez noului proprietar cat mai multe "succesuri") , pentru cei care se intreaba daca am pierdut la afacerea asta? , DA am pierdut , dar experienta a meritat fiecare banut (si cei care si-au facut damblalele pe masinile lor stiu ca nu si-au recuperat nici un banut , dar ce nu faci pentru doza de adrenalina?) Anul trecut imi propusesem sa o aduc cu exteriorul la kitul original , dar nu am reusit , asa ca nici anul acesta nu promit nimic pentru ca nu stiu ce mai vad si ce ii mai fac. Masina a fost o buna perioada la vanzare/variante , dar ori sunt eu prea nebun , ori nu merita nimic ... nimeni nu stie ce ne rezerva viitorul , daca o dau sau o turbez , sau ... sau... sau :D Numai Bine Tuturor ! |
Salut batraaane. Ce mai faci? sau ce ii mai faci? :lol:
|
Sefu ... i-as face eu multe , dar am o jena :P . Sincer chiar nu stiu ce am sa ii mai fac , astept sa ma loveasca cate o idee. Mi s-a pus pata pe exteriorul stock, dar as vrea si un sfi turbo (asemanator cu cel al lui elyx) , dar as vrea si o suspensie mai rigida si niste jante pe 16-17 ... si as mai vrea... cam multe . :)
In rest personal fac bine multumesc , sper ca si tu o duci bine si te-ai mai potolit cu nebuniile (mici imperfectiuni aproape invizibile , dar care te deranjeaza enorm :) ) Le-am şters -CAZ- |
Bine ca esti bine si nu mai dai masina. Eu ti-as recomanda exterior "stock", suspensie si roti pe 16. Dupa mai vezi cu motorul... Mai ales ca motorul tau si in configuratia actuala trage foarte bine.
|
absolut superba...felicitarile mele !!! bafta multa in continuare !
|
3 Attachment(s)
chiar daca (spre rusinea mea) nu i-am mai facut nimic special inafara de intretinere... voi pune cateva poze cu starea actuala a masinii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning