![]() |
Re: Discutii diverse!
Quote:
duamne fereste :p ! :)))))))) |
Quote:
TE IEI DE DACIA MEA?? :evil: mrrrrr |
Am fost si la METRO ... a fost super ! ... mai ales drifturile " nota 20 " !
|
super tare spectatcolul, ma baieti!!! si masinile sunt super!!! ;)
|
Ma bucur ca i-am revazut dupa mult timp pe baieti de la Craiova si sper ca poate ne vom intalni mai mult la o bauta ceva ...
Bafta tuturor si multumesc ca ati trecut sa ma salutati .... TOTO, VIALY ... etc ... Sper ca la alte salona esa va vad si pe voi si sa stam impreuna la o vorba, un pahar , alea alea ... RESPECT ALL ... Acelasi Cosmin ( Xel'Naga ) |
nu aveti filme, cu ce ati facut? ca eu n-am prins tot :D
|
Quote:
Si eu ma bucur ca ne-am intalnit , am trecut si pe la Vali , am strigat de vreo 5 ori la el .. pana la urma am zis ca trec mai tarziu si nu am mai trecut ! Sincer nu cunosteam clubul 4SS , dar am vazut ca este la inaltime .. aveti multe masini super tari ! felicitari pt participare ! si eu sper sa ne vedem ... dar in alte conditii sa stam lejer sa vorbim multe si nevrute ..apropo Cosmin poate daca tot ne intalnim sa iei si tu fetele alea 2 de stateau pe masina ta ! :) bafta ... ne auzim ! |
Mie imi pare tare rau ca nu am apucat sa ne vedem...dar am fost prins cu treburi cu taicamiu :(
|
@Leutzu: l-am intrebat pe tico_rs de tine si mi-a zis ca aveai treaba. o sa ne intalnim noi pe la vre`o cursa, ceva...
@Cosmin: mi-a placut ce ai mai facut la masina! bafta in continuare si o sa ne mai vedem pe la alte evenimente de gen! |
Quote:
|
O noua imagine a site'ului ... am inceput cu prezentarea membrilor si cu Galeria ! ... in curand .. si forumul !
http://www.insaneracers.ro/galerie/index.php click that fucking link ! :) |
Quote:
Respect all ... :oops: |
frumos noul site!!! bravos! ;)
|
merci! nu este inca gata. Mai sunt mici erori la care se lucreaza, dar din lipsa de timp, mai greu...
|
Quote:
Multa bafta in continuare cu SITE-ul si clubul ... Cu respect, Xel'Naga |
All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2025 4Tuning