Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Intamplari mai "haioase"... in ale ilegalelor (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/9207-intamplari-haioase-ilegalelor.html)

Most_Wanted 10-11-07 00:50

Re: \"Si intamplari mai -haioase- ....... in ale ilegalelor

1 Attachment(s)
:arrow: am mai reusit s a bag unu.....se vede unu cu un tel in mana ...ala e GRIGO cand se ascundea

BascaBV 19-11-07 15:34

Eram intr-o seara prin Brasov ... tot asa o intalnire cu prietenii ca de obicei. Ne-am intalnit in parcarea unui mall cu o linie dreapta de vreo 400 de M plus spatiu de franare ink vreo 2 Km :D Si unii au inceput sa se plimbe in paralel... altii au inceput sa alunece cu masina in parcarea mall-ului.Subsemnatu de fatza era cu invartelile. Si in timp ce scapasem masina de sub control apare prietenul nostru portaru parcarii: " BAAA DAU CU PRASTIA DUPA VOI DAK MAI SCAPATI MASINILE DE SUB CONTROL" raspunsul a fost prompt: Am scapat iara masinile de sub control ... asta e. Ce sa-i faci daca era iarna si parcarea nu e deszapezita. La un moment dat ma satur de zapada si incerc uscatul si mersul in paralel... imi astept randul ... in parcare si cand sa incep si eu ... capetele de creta cu neoanele stinse :( Restu pleaca mai raman eu si tipul cu care trea sa rulez in paralel. Eu ma las frumos pe scaunu din dreapta si privesc mocheta curata de pe podeaua masinii. Cat stateam eu acolo intins si cu totul oprit aud o discutie de afara intre portarica si capu de creta: " ASTA ERA ... ASTA CU PEUGEOTU!!! EU I-AM ZIS DAR EL NU SI NU SI NU!!!" in gandul meu: Offf portarica... portarica ... sa te frec in gaurica! Mai stau eu ce stau acolo gandindu-ma ca nah ... poate nu vine capu de creta ... si aud poc poc poc in geam . Ma ridic frumos deschid geamul si intreb politicos : "Da? Este vreo problema? " La care: " Actele va rog frumos." I le dau la om ca nu e frumos sa refuzi ... intra el in masina lui tunata cu neoane si dupa vreo 2-3 minute iese: " Cand eram si eu tanar deabea asteptam sa se puna putina zapada sa ii fur Dacia lu tata sa ma dau si eu" Eu am ramas :O . Imi iau frumos talpasita si ma duc in parcarea urmatorului mall care era in constructie. Dau telefon pt regrupare si cat timp astept eu acolo... ghici ce? Acelas echpaj apare si imi spune: "Ai plecat de acolo ca sa vi aici? Lasa ca stiu eu ca tu estid e asta acre face "treburi paralele" " Imi ia din nou actele dupa care mi le elibereaza din nou. Sun din nou si le zic la tovarasii de patinoar artistic sa nu apara si stabilim alt loc de regrupare. Cand ne intalnim si noi ... vreo 10 sau 15 masini eram apare acelash fericit echipaj ... dupa ce legitimeaza ei toate masinile ajung si la a mea .. le explic ca le-am mai dat actele o data si ca deja sunt consemnat in carnetzel... dar ei imi cer din nou insistent actele. Si acum ma intreb ce dracu fac astia acolo ? Scriu cu cerneala invizibila sau stau si rad de pozele oamenilor din buletin?

In fine ... cum dracu e sa fi oprit de acelash echipaj de 3 ori in aceeasi seara si de fiekre data sa ti se ia actele? Crek raspunsul e : Romania :D

leonard 19-11-07 16:02

se uita shi ei la poze ca de citit nu shtiu sa scrie:))

dragos1989 25-11-07 13:18

Intr-o sambata seara,pe la 11, eram pasager intr-un astra 1.7dti cu un sofer mai nebun:D. Prin oras,drum liber,acceleratia blana...110 km/h.La capatul benzii pe care mergeam,statea la panda un OZN:D ne face semn sa oprim.Tovarasu meu care conducea opreste 10 metri mai incolo de unde a facut OZN-ul semn,sare din masina,deschide capota,si incepe sa injure ca i s-au stricat franele(incercand sa scape :D).Vine "organu'" ,cere actele,incepe sa puna intrebari,si ameninta cu amenda si poate chiar cu permisu. Scoate prietenu asta al meu actele,si incepe sa vb despre o ruda de a lui,mare sef pe la ORgane..dupa cateva minute de mustrari "parintesti" as putea spune din partea organului(care e si sef la ozn-uri in orasu meu), scapam si ne vedem de drum.Dupa vreo 10 minute,in masina bubuia Limbaj De cartier(si chiar bubuia:D pe 8 boxe destul de mari,vibra toata caroseria:)) si ajungem iar la locul cu organul.Acesta face iar semn sa oprim,iar in momentul in care tovarasu meu deschide usa la masina se auzea versul: Mai ai de comentat ,te F.T direct in C.R :))) nu mai nimeream nici butonu sa sting muzica:)) Organu,evident socat,incepe sa comenteze ca de ce mergem cu muzica in blana la o ora asa tarzie,si cu continut vulgar:)).Au cerut iar actele la inspectie,desi le mai vazusera odata,l-au mai certat pe prietenu meu vreo cateva minute si ne-am vazut iar de drum :D
Si nushtiu daca e bine incadrat aici,dar acu 2 zile,mergeam prin oras,muzica data tot asa mai tare,si se auzea tot mafia. Si la o trecere de pietoni il vad stand pe marginea drumului,imbracat in uniforma cu basca alba,pe seful organelor din oras..stiind ca opreste pe multi pt muzica,dau muzica mai incet,schimb in viteza superioara ca aveam 5 mii cu a 2a ,franez usor,si nu stiu cum din neatentie,nu am observat ca el a pasit pe trecerea de pietoni,si a trebuit sa fac o manevra destul de brusca ca sa-l evit:))) a facut o figura lunga l-am vazut,dar eu am calcat-o si dus am fost.Oare ma poate opri daca e pieton? Cred ca da,sau ma insel?

fiderzen 25-11-07 21:37

tu accelerezi cand vezi o trecere de pietoni?!?!?!?!..nu vreau sa dau de tine in trafic sau de prietenul tau ;)...pff....

leonard 25-11-07 21:46

probabil a calcat-o dupa ce a trecut de politai...respectiv trecere de pietoni..ca sa nu-l mai opreasca......eu asha am inteles din text:)

dragos1989 26-11-07 13:00

da,normal ca dupa ce am trecut de trecerea de pietoni,ca sa nu mai apuce ala sa imi faca semn sa opresc sau ceva..

fiderzen 26-11-07 14:15

eu am inteles ca venea in treapta a doua cu 5000rpm...deci ori urma sa o dea pe a3-a..si sa continue accelerarea..ori era masochist si mergea cu a2-a la 5000 de placere:lol:

dragos1989 26-11-07 20:15

:)) pai da,veneam cu 5 mii ca de obicei merg cu motorul numai peste 4 mii de ture,am franat,i-am dat 3,ca sa nu se mai auda motoru atat de tare,si pana am coborat eu privirea sa dau muzica mai incet,incetinisem destul ce e drept,dar ala a apucat sa puna picioru pe trecere,iar eu nu am mai apucat sa opresc sa ii dau prioritate,asa ca am luat volan stanga,si dus am fost,doar ce am apucat sa ii vad figura incruntata:))
Nu stiu daca asta e chiar ilegala ,dar intra in categoria nebunii: :D mergeam cu a 2a, 3500ture,fix unde incepe cuplul maxim, si urmeaza o curba destul de larga la 90 de grade spre stanga,dezactivez TCS,si bag picioru in ea.Pe jos ud.Stiam ce va urma:D Am tras tare de volan dreapta,masina a alunecat spre stanga vreo 4-5 metri cred...gata gata sa intru cu fundu in bordura din stanga,trag tare de volan stanga,si alunec tare spre dreapta,era sa intru intr-o solenza de pe margine,apoi trag tare de volan spre dreapta si mai alunec putin spre stanga,si o redresez...senzatii de senzatii:D bucurie,inima in gat si consternatie.S-ar putea considera drift prin kickturn? am vazut chestia asta intr-un how to drift de-al lui Nomura Ken:D Acum injurati-ma daca suna a lauda tot ce am scris eu mai sus,si o sa stiu sa ma abtin alta data:)) Stay true to yo hood

metal_militia 26-11-07 21:04

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1192199)
...faza pe care am patito eu ....(leonard o stie) .....am ajuns acolo la locu X ..linie dupa linie .....toate bune si frumoase .......la un moment dat replica magica ""GARDA BAAA"" ......a inceput lumea sa sara la masini fuga pe acolo ...eu m-am lovit cu unu de am zis ca vomit matele pe acolo ....am sarit in masina repezeala .....am fugit noi repede pe stradute alaturalnice...am stat ce am stat pe acolo .nici urma de politie .....bineinteles ca pe stradutele alea numai masini parcate .lumini stinse ..oameni de ai nostri ......ne-am intors iar acolo...alarma falsa .......se ia lumea ce se ia iar ......iar se aude ""GARDA BAA"" ....e am stat putin sa vedem o fii iar vrajala ...e ....acum nu a mai fost ..se vedeau nenica girofarurile ...iar la masini....am fugit iar ...mergem ce mergem ...tampitii de noi ...direct in drum infundat.....am zis gata ....ai lor suntem .....am parcat masina....in fata unei cladiri in constructie..am intrat incladire noi ....la un moment dat se terminau scarile ...si era sa mai si cadem de acolo ca era bezna ....eram 4 insi ....cum sateam acolo ..misca ceva la usa ...eu pregatit sa dau tata...deja ma ridicam sa ma duc sa dau un NV.....eh bine ca era tot unu de al nostru ...se pune si asta langa noi ....se auzeau girofarurile ......si zicem noi ....hai ma draq sub scara ca daca vine garda ne vede pe toti ...neam bagat sub scara ......cainii latrau ca disperatii vreo 20 cam asa erau .....la un moment dat o voce """BA CE FACETI MA ACOLO""" cemai tata fugi ...ditamai paznicu dupa noi si cu toti cainii dupa el ...fugim din casa aia ...prin niste boscheti ...noroi ...si alte dastea......mergeam toti mersul piticului dupaia ......ne oprim ....stam ce satm am inceput sa dam telefoane ...(leonard pe tine team sunat primu ) .....ma uit eu asa blat dupa un gard...paznicu si cainii tata ..spre noi ...dai iar fuga ...nu mai scapam de ei ....ne orpisem iar ....am stat ce am stat .........la care zicem """hai ma draq sa mergem la masini ce plm poate sa ne faca un paznic amarat ...mergem ...daca vine sarim si noi sa dam in caz de ceva...mergeam noi spre masini toti hotarati sa vb cu paznicu ...si cum ne apropiam mai mult de masini tot grabeam pasu si ziceam ""mah vb cu el mah "" ...vedem ca paznicu se uita la noi ....si dai tata deodata fuga la masini ..paznicu urla ....neam uracat in masini si dai talpa...nam mai stat nici unu la vb cu nici un paznic .....asa.....acum ca sa putem sa plecam ..nu aveam ce face decat sa trecem tot prin locu unde se facuse liniile ....ca nu aveam pe unde prin alta parte ...trecem pe acolo ....2 masini de politie ...acolo ..cativa baieti ramasi......trecem usor ..politia nimik nimik ....si neam vzt de reum mai deaprte ....plini de ciulini ..........si ca sa fie treaba trea uitati si niste filmulete din seara aia ..nu se intege prea multe dar daca stati si ascultati ce se vb .....poate intelegeti ...ca e o faza se aude cum radem noi si girofarurile politiei ..

parca imi suna cunoscut...misto a mai fost :D vedeam noi ca toti fug spre politie noi nu mai smecheri...o luam pe starada infundata :lol:

remarcati bordu portocaliu de clio...cat era aprin ca n-am aprins farurile:lol: :lol:

Most_Wanted 26-11-07 23:23

@metal_militzia ...tii minte ce ti-am zis ......nu lasa masina in ingesuiala ca pun pariu ca apare garda ....am plecat repede ....si e super tare filmuletu in care stam noi ascunsi se pe fundal se aude sirena :D (nu am putu sa il pun aici )

pHlow 27-11-07 11:30

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 1217387)
mergeam cu a 2a, 3500ture,fix unde incepe cuplul maxim, si urmeaza o curba destul de larga la 90 de grade spre stanga,dezactivez TCS,si bag picioru in ea.Pe jos ud.Stiam ce va urma:D Am tras tare de volan dreapta,masina a alunecat spre stanga vreo 4-5 metri cred...gata gata sa intru cu fundu in bordura din stanga,trag tare de volan stanga,si alunec tare spre dreapta,era sa intru intr-o solenza de pe margine,apoi trag tare de volan spre dreapta si mai alunec putin spre stanga,si o redresez...senzatii de senzatii:D bucurie,inima in gat si consternatie.S-ar putea considera drift prin kickturn? am vazut chestia asta intr-un how to drift de-al lui Nomura Ken:D Acum injurati-ma daca suna a lauda tot ce am scris eu mai sus,si o sa stiu sa ma abtin alta data:)) Stay true to yo hood

si ai mai tras putin si te-ai trezit in nfs...

bogdan_wrc 27-11-07 11:46

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 1217387)
Stiam ce va urma:D Am tras tare de volan dreapta,masina a alunecat spre stanga vreo 4-5 metri cred...gata gata sa intru cu fundu in bordura din stanga,trag tare de volan stanga,

Stay true to yo hood

deci sunt pe jos de ras ! exprimarea clar ca in gradinita, faza clar ca in NFS si aia de incheiere cu cartieru.. si el e din motru..care tot e ..un cartier..mai mic :)))
deci cartieru' frateee...

unde s-a ajuns... mare dreptate avea B39738 in postul asta:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=556

dragos1989 27-11-07 14:13

plm..mai bine taceam..stay true to yo hood e doar o zicala..plm..ce legatura are cu faptu ca motru e un oras mic..iar faza cu exprimarea de gradinita mi se pare ca a fost sa zicem" rautacioasa"... nu inteleg ce vi se pare asa nfs in asta..doar a fost ud pe jos si am avut viteza mai mare..ce vi se pare exagerat..regret ca am postat.dar nici nu o sa mai fac asta . Succes

bogdan_wrc 27-11-07 14:26

cam ce treaba are ce ai zis tu cu intamplari haoiase din curse? e ceva haois? era o cursa?

zicala aia ....mai bine o tii pt tine... sau o cauti pe fata aia..cunoscuta din motru si i-o spui ei !

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning