![]() |
Re:
Quote:
si cand le intrebi , ce ai ?! ce ai patit ?! iti raspund ... ia sa va vad baieti , STITI ? :) raspunsul ala , nenorocitul ala de cuvant care te SEACA rau de tot ... astept :) |
\"nimic\" :lol: :lol: :lol:
|
hehe , cine stie ... ;)
bravo , exact ... \"NIMIC\" ala .. spus .. .urat ;) spus .. asa.. cu scarba .. si dup`aia ... liniste... groaznic moment .. |
eu le dau ignore... ma duc la comp... si ma joc :)) sa le stea nimicu ala in gat! ori se invata... ori pleaca :))
|
Mersi Santos :P sau mai e o varianta.... mereu dupa ce spun nimicul ala se poarta najpa...si vor ca tu sa iti dai seama ce au..ashea ca te porti normal...sau ejti f vesel :lol: :lol: :lol: pana explodeaza :lol: :lol: :lol: si dupa aia face faze:
EA:\" da de ce ejti ashea vesel?\" EL:\"de ce nu ash fi?\" EA\"oare?\" Ea: \"nu vezi ce mi-ai facut animalule,si acum te porti de parca nu shtii nimic....ma mir ca nu mi-ai zis sa mergem in parcul de distractii....\" .....moment de reculegere... Ea: \"Ce stai si te uiti ca boul?...dupa ce ca mi-ai rupt unghia..mai stai si te holbezi ca prostu'...\" El: \" AAAAAA...da unghia.. scuze iubire nu am vrut shtii ca te iubesc numai pe tine......\" El: \"uite ashteapta-ma aici putin,am o surpriza ptr tine :wink: \" Ea: \"serios? ar fi bine sa nu o dai in bara..\" si de aici e evident ce o sa faceti nu? gg home ... sa ne jucam sau sa facem diferite activitati.... enterteiment :P si inchideti si telefonul..sa nu poata sa da de voi....sau daca sunteti mai sadici :P :twisted: :twisted: cand va suna si va intreaba unde sunteti ..puteti sa raspundeti..\"acasa\"... :twisted: :twisted: |
moaaaaa...ce s-a degenerat aici topicul.....am mers cu bicla pana la fac (care intradevar este pe la vreo3-4 km departare ..-cei care stiu unde satu s m corecteze- ptr k aveam sportul...mi-am parcat-o frumos langa terenul d bascket .. si cand am ajuns ma pus profu s mai fac ink 10 ture de teren ... ptr 2 prezente ...imi venea sa- rup gatu` pe la a 5a tura se mai gaseste un dobitoc sa vina chipurile sa alerge cu mine ....\"-hehehe-Ce faci ???\" am bagat o viteza si am decolat d langa el ....l-am facut d cco in fata tuturor colegilor ...chiar n-aveam chef d el... si apoi am mers l o terasa tot cu bicla :)) lolz ... cosecinta .. imi place mult sportul si urasc suncile...
...acum raspuns .... ptr edd ... nu nu sunt asa ...cand am ceva d zis o spun ....cand suspectez ceva tac ....si incerc sami dau seama daca gresesc ... daca nu ..iar comentez.. dar in general....spun verde in fata |
da da da, cred ca toate au raspunsul asta cu \"nimic\", il au pregatit din nastere, e inscris in codul lor genetic, nu? :lol: :lol:
|
e...
fac si ele pe interesantele... sa stai ca fatalau .. ca .. \"ce-ai patit iubita mea ... .ca ... ce s-a intamplat .. cine te-a suparat\" :) ca deh .. daca-i zici ... \" a ... NIMIC ? bine .. \" si o lasi .. iar cauta sa se bage in seama si face un cacat de scandal .. cand de fapt ea se suparase.. ca ... a intepat-o un tzantar in .... degetu mic .. :roll: offf... ce fiintze... |
sunt \"fragile\" dar au gura mare
|
aoleo santos...esti trecut prin ele :)
ca mine de altfel :) ONTOPIC: nu exista tipa ideala decat in vise...daca e ideala la fizic, e distrusa la bibilica sau viceversa... tipa ideala : e cea cu care te intelegi super bine si cu care sa nu fie un chin langa ea (chin = plictiseala, cearta, mute ON...etc) |
Re:
Quote:
|
nu ca nu exista fata perfecta...
da o potzi modela dupa un timp de stat impreuna :wink: ... daca e arfista ii mai scotzi arfele din cap cu fel de fel de comentarii si isi da ea singura seama... daca nu o duce mansarda da-i grupa mare o noapte si isi va da seama ca e proasta.... daca nu are fizic...ca nu toate au...gandeshte-te ca are suflet kiar daca noi vedem femeile ca pe nishte monstruletzi... si daca fata are si mansarda si corp nu o scapa :wink: sunt multzi care isi bat joc de prietenele lor si ele sufera in tacere...si ma gandesc aici deja intervine tzarania din uni baietzi care nu stiu sa aprecieze ce inseamna o fata...mai ales frumoasa...dehh asta e...si dupa aia baiatu daca se desparte de ea incepe sa regrete...asa suntem noi baietzi :wink: |
las' ca asa fac si ele, orlando :)
|
Re:
Quote:
|
vila playboy... edd tata ti-e rau? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning