Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

EvLSant0S 13-05-05 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
e oke..te intelegem. (cu bicicleta? :lol: sper spre binele picioarelor tale ca e aproape fac..)..deci sa inteleg ca eshti tipul de fata care se inchide in sine...pare fericita..si de fapt e moarta de oboseala si chestii din astea :D :roll: :roll: just askin' :P

bai , hai sa .. vbim despre ... fetele care.. dupa cum zice edd mai sus , se inchid in ele, si le superi cu ceva mic mic mic , fara sa vrei , si totusi fac \"botic\" :P se supara...
si cand le intrebi , ce ai ?! ce ai patit ?! iti raspund ...

ia sa va vad baieti , STITI ? :) raspunsul ala , nenorocitul ala de cuvant care te SEACA rau de tot ...
astept :)

Edd 13-05-05 22:09

\"nimic\" :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 14-05-05 00:53

hehe , cine stie ... ;)
bravo , exact ...
\"NIMIC\" ala .. spus .. .urat ;) spus .. asa.. cu scarba .. si dup`aia ... liniste...
groaznic moment ..

TheSinner2 14-05-05 03:30

eu le dau ignore... ma duc la comp... si ma joc :)) sa le stea nimicu ala in gat! ori se invata... ori pleaca :))

Edd 14-05-05 12:17

Mersi Santos :P sau mai e o varianta.... mereu dupa ce spun nimicul ala se poarta najpa...si vor ca tu sa iti dai seama ce au..ashea ca te porti normal...sau ejti f vesel :lol: :lol: :lol: pana explodeaza :lol: :lol: :lol: si dupa aia face faze:
EA:\" da de ce ejti ashea vesel?\"
EL:\"de ce nu ash fi?\"
EA\"oare?\"
Ea: \"nu vezi ce mi-ai facut animalule,si acum te porti de parca nu shtii nimic....ma mir ca nu mi-ai zis sa mergem in parcul de distractii....\"
.....moment de reculegere...
Ea: \"Ce stai si te uiti ca boul?...dupa ce ca mi-ai rupt unghia..mai stai si te holbezi ca prostu'...\"
El: \" AAAAAA...da unghia.. scuze iubire nu am vrut shtii ca te iubesc numai pe tine......\"
El: \"uite ashteapta-ma aici putin,am o surpriza ptr tine :wink: \"
Ea: \"serios? ar fi bine sa nu o dai in bara..\"
si de aici e evident ce o sa faceti nu? gg home ... sa ne jucam sau sa facem diferite activitati.... enterteiment :P

si inchideti si telefonul..sa nu poata sa da de voi....sau daca sunteti mai sadici :P :twisted: :twisted: cand va suna si va intreaba unde sunteti ..puteti sa raspundeti..\"acasa\"... :twisted: :twisted:

BlueEyes 18-05-05 13:55

moaaaaa...ce s-a degenerat aici topicul.....am mers cu bicla pana la fac (care intradevar este pe la vreo3-4 km departare ..-cei care stiu unde satu s m corecteze- ptr k aveam sportul...mi-am parcat-o frumos langa terenul d bascket .. si cand am ajuns ma pus profu s mai fac ink 10 ture de teren ... ptr 2 prezente ...imi venea sa- rup gatu` pe la a 5a tura se mai gaseste un dobitoc sa vina chipurile sa alerge cu mine ....\"-hehehe-Ce faci ???\" am bagat o viteza si am decolat d langa el ....l-am facut d cco in fata tuturor colegilor ...chiar n-aveam chef d el... si apoi am mers l o terasa tot cu bicla :)) lolz ... cosecinta .. imi place mult sportul si urasc suncile...
...acum raspuns .... ptr edd ... nu nu sunt asa ...cand am ceva d zis o spun ....cand suspectez ceva tac ....si incerc sami dau seama daca gresesc ... daca nu ..iar comentez.. dar in general....spun verde in fata

aleks 25-08-05 14:02

da da da, cred ca toate au raspunsul asta cu \"nimic\", il au pregatit din nastere, e inscris in codul lor genetic, nu? :lol: :lol:

EvLSant0S 25-08-05 18:18

e...
fac si ele pe interesantele...
sa stai ca fatalau ..
ca ..
\"ce-ai patit iubita mea ... .ca ... ce s-a intamplat .. cine te-a suparat\" :)
ca deh .. daca-i zici ... \" a ... NIMIC ? bine .. \" si o lasi ..
iar cauta sa se bage in seama si face un cacat de scandal ..
cand de fapt ea se suparase.. ca ... a intepat-o un tzantar in .... degetu mic .. :roll:
offf... ce fiintze...

needBrain 25-08-05 22:40

sunt \"fragile\" dar au gura mare

Mustang 27-09-05 19:49

aoleo santos...esti trecut prin ele :)
ca mine de altfel :)

ONTOPIC: nu exista tipa ideala decat in vise...daca e ideala la fizic, e distrusa la bibilica sau viceversa...

tipa ideala : e cea cu care te intelegi super bine si cu care sa nu fie un chin langa ea (chin = plictiseala, cearta, mute ON...etc)

Edd 09-10-05 10:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
sunt \"fragile\" dar au gura mare

nu toate au gura mare.... dar majoritatea .. \"hai gura mare ca vine trenu .. ciu ciu ciu ciu\" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orlando 09-10-05 12:30

nu ca nu exista fata perfecta...
da o potzi modela dupa un timp de stat impreuna :wink: ...
daca e arfista ii mai scotzi arfele din cap cu fel de fel de comentarii si isi da ea singura seama...
daca nu o duce mansarda da-i grupa mare o noapte si isi va da seama ca e proasta....
daca nu are fizic...ca nu toate au...gandeshte-te ca are suflet kiar daca noi vedem femeile ca pe nishte monstruletzi...
si daca fata are si mansarda si corp nu o scapa :wink:
sunt multzi care isi bat joc de prietenele lor si ele sufera in tacere...si ma gandesc aici deja intervine tzarania din uni baietzi care nu stiu sa aprecieze ce inseamna o fata...mai ales frumoasa...dehh asta e...si dupa aia baiatu daca se desparte de ea incepe sa regrete...asa suntem noi baietzi :wink:

Mustang 09-10-05 14:27

las' ca asa fac si ele, orlando :)

Edd 09-10-05 18:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
las' ca asa fac si ele, orlando :)

corect nu le mai compatimi atat .. ca si ele idem... si tine minte un lucru de la nenea edd \"ciu ciu ciu ciu\" ai sa iti aduci aminte si osa zici .. bha cata dreptate a avut ala.... dar io nu o sa mai fiu aici.. o sa fiu in vila playboy :shock: :wink:

aleks 11-10-05 10:54

vila playboy... edd tata ti-e rau? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning