![]() |
Re: galati - braila
Galati...........
|
Quote:
|
Quote:
eu cu motocicleta de 1000 cmc nu am reusit decat 292 km/h (si asta ptr cateva secunde) |
Quote:
|
cred ca vrea nfs:)) nu FIA GT
|
nu e vb de asta s-a dat cu un slr pana la 300,nu o sa se dea cu evo pana la a3-a ,are tractiune spate si e prea puternica ,in viuteza a3-a la 3000 rtm daca o calca ii fuge fundu.
|
lasa adi ca la masini de 200 de cai fuge curu cand schimbi treapta a-3a, si la tractiune fata cu 150 de cai fuge fata, iar noi , astia de pe aici ne dam pe 400 de metri nu pana la 330km/h , cu toate ca sunt masini pe aici care merg si cu 330km/h.....daca vrei sa te dai pana la 330 dute la fia gt vb lui yknot , noi ne pregatim masinile pt 400 de metri aici
|
Quote:
repet intrebarea - unde vrei tu sa te dai cu 300+ km/h in zona braila - galati ? |
Quote:
|
lasa-ma in pace sobolane:)))))))))))))))))) ce tare a fost asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Daca aveti treaba cum masina prin Braila mai bine stati acasa ca-i la fel ca in Bucuresti...
|
Presupun ca majoritatea dintre braileni ati aflat deja: Politistul Grama, mort intr-un accident teribil
|
Da... Dumnezeu sa-i ierte! Cu Grama am dat si eu traseul. Super om, super caracter! Asta e... viata merge inainte! Conduceti cu prudenta baieti!
|
trist , rip
|
RIP:sad: mare pacat
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning