![]() |
Re: Colt 1.3 vs. ...?
Quote:
|
:)) in toate filmarile cu camera pe masina minim 2 masini dar sti cum e nu e bine sa vb de rau mortii u nu mai ai motoru ala...bafta la 1.8 T. nu ma va batea nici o data un 1.8 16v aspirat NEVER poate sa aiba si compresie 14. o sa zic ce am pe ea...lista e lunga...
si cand plecam prost treceam pe a 3-a....si puneam macar 2 masini...oricum jma de masina cum zici tu:lol::lol: te astept cand e gata a ta cu ce jucarie imi iau...numai ca nu o sa ma axez cu aia pe linii ci mai mult pe drift... |
Sa tii minte fraza asta cu 1,8 16v aspirat si NEVER-ul ala :)
|
prieteni reveniti-va traiti in alta lume... nu am zis ca nu e un motor bun si potent dar trezirea....
|
Ce e rau in ce am zis eu? Doar am zis sa retii anumite cuvine.....care la un moment dat sa vina ca un argument la un anumit rezultat. Desi cursa e greu de facut.....tu poate dai masina.......dacia are probleme mari la transmisie din cauza celor 139 de cai si tot asa.
|
nu uita ca e un 16valve aspirat cu care inca nu te-ai dat ;).
poate facem ceva in weekend ca sa fi sigur ca faci toate 16v provocarea e bineinteles pentru VR. |
da tati sti ca noi am incercat sa ne dam de cateva ori si din anumite circumstante s-a ales prafu placerea e a mea...oricand...vineri o sa fiu cu coltu pe strazi , fac reglje pt tulcea. daca vrei pana atunci....
bobby pana dau masina....sunt disponibil... masina e mai rea ca niciodata... |
Nu contest faptul ca masina nu e rea....insa nu ar fi corect ca vr-ul sa fie in mintile lui si dacia sa fie doar in doua trepte.
|
n-am zis asta...cand o fi cu calutii hraniti..ma anunti
|
Off blondo.....caluti este toti la locul lor....transmisia e problema :)
|
Ma bag si eu cu 110 , se poate?
|
kiki: se poate dar sunt 110 cum erau 140 pe seat:P??
|
Quote:
|
so...ma anuntati PM ceva cand vrei sa iesim
|
sa mai aduc la viata acest post..masina nu a murit ba chiar a mai "tras putin de fiare" so ceva provocari pana in 130 cai??
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning