![]() |
bai esti nebun ? kitana n-a mai intrat pe forum de un an de zile .. or so ..
marfa de femeie oricum :D loved those lips :oops: :D |
nu am citit decat pana la fila 5 :D
|
:paper: shadowro citind topicul
:tears: incep sa-l doara ochii :omfg: i-a crescut barba de cand citeste :pelvic_th pe la pagina 5 a zis k se fwte in el de topic, ii ajunge :blahblah: isi scrie mesajul repede :drunk: si se duce la o bere, ca-i mai interesant :lol: |
:roll: shadowro se intreaba cum de aleks gandeste exact ca el
:shock: revelatie , si el e barbat :lol: se amuza copios si da Back |
:D aleks se bucura k shadowro s-a prins din prima
:wink: esti de-al lui, isi spune el :idea: si-a dat seama :drunk: tre' sa dea o bere pt asta :lol: |
ma tu cred ca vrei sa ma inviti la un suc ceva .. vezi ca dai de banuit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:bat: o sa ma iau d tine
:blahblah: daca mai vorbesti fara face-uri :bong: eu voiam sa dau o bere :woowoo: si tu vorbesti de avioane :lol: :wave: da te iert k esti baiat bun :drunk: numai k acum u dai prima bere :lol: :suspiciou apropo, ajung under cover la galati in cateva sapt :) |
:shock: vii in galati ?
:D happy :boogy: ma duc sa itzi caut adversar :shock: sper placut uimit de competitie :workout: dar lasa ca mai faci tu muschi ( flash ) 8) si vii smecher si ii faci :drunk: oricum te astept la un suc/bere :dribble: deja mi s-a facut pofta |
:dance: aveti un club tare acolo
:chick: prietena mea e la power horse :headfones si are promotie in clubul ala... :2gun: si evident k vin si eu, s-o pazesc :lol: |
:weirdface power horse ?
:paper: ma mai informez :blink: nu stiu nici un club sub acest nume :) paote se intalneste cu un :baby: facarel :lol: :bat: trebuie sa fii acolo sa il :headache: dupa ce il :chainsaw: eu o sa itzi dau o :chillpill sa te cooldown (nfsMW ) dupa care mergem la o :drunk: :dribble: hai ca iar mi s-a facut pofta |
:shock: :writers_b :paper: Luni(rupt de somn,munca ,citesc forum)
:writers_b :paper: Marti(munca ,citesc forum) :writers_b :paper: Miercuri(munca ,citesc forum) :writers_b :paper: Joi(munca ,citesc forum) :writers_b :paper: Vineri(munca ,citesc forum) :help: :joy: :dance: :woowoo: :drunk: :chick: :chick: :pelvic_th :chick: :pelvic_th :shock: :peace: vineri dupa ce es de la munca(happy,bautura,fete,PARTY,somn ioca) :joy: :dance: :woowoo: :drunk: :chick: :chick: :pelvic_th :chick: :pelvic_th :shock: :peace: Sambata(happy,bautura,fete,PARTY,somn ioca) :joy: :dance: :woowoo: :drunk: :chick: :chick: :pelvic_th :chick: :pelvic_th :shock: :peace: Duminica(happy,bautura,fete,PARTY,somn ioca) |
Re:
Quote:
:drunk: power horse e bautura pe care o promoveaza :headfones clubul e unul facut intr-o casa veche... :flamed: :blahblah: o sa iti spun cum se numeste :yikes: cand o sa-l vad :wink: |
:rolleyes2 am ajuns acasa
:paper: citesc p`aici siņ revista.. :tears: :cry2: de cateva zile in coace.. :( :sniff: nu-mi trece raceala asta :no: :anger: vreau la munte.. :yes: |
:lol: si eu vreau la munte mai minime 8) ia vezi nu ai un loc liber acolo ? 8)
:shock: ooops my bad aleks 8) lasa ca orbu nu le vede da le potriveste :P Oltimer cumva ? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning