![]() |
Re: Megane II Bicorp
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata si cu stopurile, sunt montate!
|
Mai vrei sa-i faci ceva? :)
|
De facut eu vreau multe...
Am in plan sa ii schimb franele cu unele mai mari(discuri fata-spate de grand scenic si etrieri pe spate de scenic si in fata de fiat coupe 20vt au 4 pistonase si sunt brembo) oricum trebuie sa ii schimb discurile ca au ceva uzura. Se potrivesc perfect si au diametre 300/280 fata de 280/240 Iar la exterior eleron de r26r, jante min 17 si poate o suspensie... Prioritare acum sunt franele, dar nu imediat. |
3 Attachment(s)
A venit si eleronul, nu cel asteptat de R26r dar este bun si asta. Deocamdata verde, sper sa il innegresc repede:D
|
mai vecine lasa-l asa verde mai faci si buza de la bara fata acelasi verde, si ai facut contrast :lol:
|
Vopseste-l ca nu arata bine asa.
|
Quote:
O sa-l fac negru dar cand vopsesc si bara fata |
Quote:
si neaparat capota alba! |
bravo, am vazut azi masina pe ghica chiar ma intrebam ce naiba e ala verde. Eram in trecere si ma grabeam n-am fost prea atent.
Intrebare: cand deschizi portbagajul nu loveste in antena? eleronul meu are pe mijloc o adancitura ca sa vina antena perfect acolo. Bine oricum am antena mica de design. :) |
Atinge in antena, cred ca o sa renunt la ea. O fi fost beat inginerul de la renault cand a proiectat modelul asta de eleron:)) Este stantat renault
Quote:
|
Bravo cat a costat eleronu? eu ma pregatesc de un alt look la al meu. Stiu masina d p care provine era la dezm:twisted:
|
300 ron de pe cel 1.6 16v. L-am gasit in anuntul lui dancva.
|
3 Attachment(s)
Cum s-a mai incalzit putin pot sa ma ocup iar de masina.
Maine sper sa fie gata sistemul de franare fata. Discuri Φ300mm |
Bre cum ai iesit azi de la Afi de la subteran .Pe putin ziceai ca e delta evo2 d raliu . Frumos cum da cu eleronu' verde :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning