![]() |
******* serios acum... eu am scris aici doar lucruri pe care le-am experimentat... si tu vii acum sa-mi spui ca ori nu vad bine.... ori imi indica gresit.. poate imi indica eronat.. poate nu.. dar in mod cert.. **********
Atentie la limbaj ca te trezesti fara posturi si nu o sa stii de ce. nu acept jigniri de nici un fel :evil: - COObra |
Nu iau partea nimanui, dar cine incepe in a 4-a cu 80? a 1-a 50 , a 2-a 90, a 3-a 130, si in a 4-a n-am reusit sa ajung in forja ca nu am destui calutzi :cry: . Nu spun ca e posibil sa ajungi la 180 in a 4-a, dar foarte putine masini indica bine viteza pe ceas. Stiu ca masinile din grupul VW cu o combinatie de butoane la computerul de bord indica viteza pe computer dar nici aceea nu e exacta... Asa ca nu va certati degeaba mai copii :D
|
si eu iam dat la fordu meu 120 cu a-3a :) (motor 1.6l 75cp,4trepte) :)
|
Azi am scos catalizatorul. Si n-am pus nimic in loc :D ... sound? ceva de nesuportat.. maine rezolv problema :twisted:
|
TheSinner2 ia spune-mi si mie ce modificari ai pe Cielo???
Ca si eu am tot Cielo, si sunt curios ce rezultate ai avut??? |
poti sa renunti la 2 din nick.. 1 tot eu sunt :P
modificari nu prea am... grila sport.... ceva vopsea neagra la interior... urmeaza retapitzari and sheetz... azi am dat jos catalizatorul.. sper sa rezolv maine cu tzeava de inlocuire... abia de acum inainte cu modificarile :) === cat despre rezultate.. 11.8 minimul cronometrat de mine panla 100km'h... pe 400m un 19 si ceva... nu stiu exact cat pt ca nu mai exista foile de la curse :).. poate vede zoliat timpii pe caseta lui... |
catalizatorul a fost inlocuit cu o tzeava goala... azi fac un 0-100 sa vad daca e vreo schimbare
|
de 2 ori 11.7 si o data 11.3 .. pana la 100km/h
|
Vreau sa fac si eu niste mici precizari din cunostintele mele:
-legat de evacuare: o evacuare completa acordata la un model anume, scoate la un motor de 400CP vreo 15CP. Oricum scopul evacuarii nu este sa scoata cai in plus, ci sa creasca elasticitatea motorului, prin evacuarea gazelor arse mai rapid; -legat de viteza maxima: sunt multe masini care ating viteza maxima in penultima viteza pentru ca ultima este pentru consum si are o demultiplicare mare, din care cauza motorul nu mai reuseste sa invinga rezistenta aerului. Asa cum a mai precizat cineva eroarea indicatoarelor exista si creste proportional cu viteza. Legat de motoare cel mai simplu este sa schimbi motorul. Satisfactia insa vine de la un motor preparat pt. ca 1.5 preparat poate face 2.0 stock. Inca un lucru o masina pe care o modifici tehnic, mai mult sta pentru ca vrei sa te bucuri cat mai mult de ea in timp plus ca nu sunt tocmai practice. Un motor preparat in general se conduce foarte greu in trafic pt. ca deobicei la ture mici n-are nici un pic de forta sau elasticitate. Parerea mea! |
intr`adevar...cielo nu trage mai sus de 6.000 rpm...ii dai da degeaba ca nu trage motorul de nici o culoare :evil: ... testat :twisted: !
|
Re:
Quote:
|
da draga domnule...fii sigur de asta...si fii sigur ca am facut mai multe cu masina...care nu trage la <6000 rpm
|
Re:
Quote:
|
In ce viteza nu trece de 6000rpm??? Pt ca iti garantez eu ca trage si chiar f bine peste 6000rpm, testata de mine!!!!
Daca te referea in a 5, este o alta discutie!!! |
de urcat urca pana in 7100-7200... trage saraca si acolo... da deja scade curba puterii... cea a cuplului e bleaga de ceva timp.. :).. si eu mai schimb la 7000 cand e cazu... toata discutia de aici despre cielo a luat'o aiurea din cauza catorva carcotasi care au comentat si \"citat\" de aiurea... nu se mai intelege mare lucru... pacat... s-au spus si lucruri interesante pt multi in astea 10 pagini
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning