![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
de multe ori piesele de la dealer sunt mult mai scumpe decat cele aftermarket
ai planuri pt dragracing cu masina sau nu te tenteaza asa ceva? |
poti sa-mi comanzi si mie un set
vezi la mine ca am pus pozele cu plasmele |
Quote:
Pentru drag-racing e putin cam greu sa-mi fac planuri... masina are 1300 kg si nu prea am multe upgrade-uri disponibile, am vrut ambreiaj, mai vreau niste jante mai usoare, o evacuare mai libera si un filtru in carcasa originala... si bineinteles suspensie sport. Altceva nu prea am ce sa-i fac, in conditiile in care nu vreau sa fac improvizatii si inginerii kamikaze (gen turbo cu interne stock etc). In clasa ei, dupa cum am mai spus (175 CP) nu prea am sanse sa fac mare lucru, la curse legale cad in grupe numai cu GTI, Cupra, RS, Bertone (LET) cu care evident ca pierd la modul rusinos. Quote:
Cat priveste discul si rulmentul, s-au potrivit cu placa de presiune originala si acum masina merge o.k., dupa "rodaj" poate voi veni si cu niste rezultate. Oricum, e mare diferenta, m-am trezit ca derapeaza pe asfalt uscat cu a doua, la turatie mica, fara sa vreau :rolleyes2 acum ma plang de cauciucuri ca n-au aderenta :lol: |
Japo raman Japo, da Japo costa...
|
si eu am avut aceeasi problema cu ambreajul l-am comandat de 3 ori pana a venit bun,,trebuie sa te obisnuiesti cu japonezele si la piese si la bani
|
Mai bine mai scump dar de calitate decat ieftin si prost ( Dacia ) cam asta cauta romanul
|
la 14 mil al dracu de ieftin
|
3 Attachment(s)
Mi-a venit si farul in sfarsit :D
Mii de multumiri lui celicagtfour pentru codurile pieselor! O sa pun o poza comparativa cu farul vechi si cel nou. Nu le voi monta unul cate unul, asa cum le cumpar, ci la final cand le voi avea pe toate. Deci, sa fie CLAR :lol: : |
man o sa montezi scaunele dupa tico pe ea?
sau doar au intrat in poza din gresala :D spor cu proiectul in contiunare |
foarte frumoasa masina ! felicitari pentru proiect si la mai mare ! daca te hotarasti pentru modificari interne am ceva documentatie despre turbo ! spor la treaba !
|
Quote:
Scaunele sunt bine-merci la mine in birou, s-ar putea sa le fac SCAUNE DE BIROU :lol: Quote:
Turbo nu vreau sa pun pe acest motor, insa ma gandesc cat se poate de serios la achizitionarea motorului turbo de pe 4x4, fara cutie... Inca o data multumesc! |
ar fi ceva deosebit ! din cate am vazut acel motor turbo se tine la mustata cu subaru impreza wrx sti ! daca tii minte a fost la una din cursele de 402m o celica turbo alba cu doua dungi albastre daca nu ma insel ! si chiar se tinea foarte bine de un impreza care sigur nu era stock !
|
Aia de care spui tu ( cea cu nr de REP MOLDOVA) era un GT4
|
Quote:
Era cu faruri rotunde sau escamotabile? |
Rotunde.....a fost in...2006 pe aeroport.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning