Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 335 vs nitro expres (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/90466-e30-335-vs-nitro-expres.html)

D G H 19-04-09 15:30

Re: E30 - 335 vs nitro expres

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2248867)
Nasi ma faci sa rad=)) De cate ori ai luat bataie de la 2,5 turbo? sa aud;) Nu vreau sa stricam topicul omului....dar nu te mai lua de altii ca stii ce ai facut cand te-ai dat cu 2,5 turbo;) sa stii ca si un 2,5 preparat cum trebuie ca la carte se joaca cu un 3,5 turbo, 3,6 turbo, 3,8 turbo....si nu vb din burta mea asta este dovedita...esti un tip super OK singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu stii sa recunosti ceva ce este adevarat... asa ca numai bine si bafta!

PS:Respect pentru aceasta masina dar consider ca nu e rau daca fiecare isi da o parere!

vb cu iulian noul propietar de la wpp si cu catalin vechiul propietar si vezi de cate ori mi-am luat bataie acum o sapt,un 2.5turbo e inferior mult unui M5turbo sau 3.5turbo,nu mai vb de masini,am recunoscut tot timpul cand am luat bataie,scuze de offtopic

Alfa_band 19-04-09 20:59

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2249291)
eu nu inteleg de ce sariti cu gura..de ce a mai facut topic la masina...nu am zis k masina nu trage bine sau nush ce...doar ca nasi a spus ca un 2,5 nu e bun...Respect orice munca depusa la masina...dar asta nu inseamna ca nu am voie sa imi dau cu parerea;) Hai bafta

PS: Sa stii k dak nu am inca permis nu e nevoie sa faci misto... toti plecam de jos nimeni nu pleaca din varf decat daca se bazeaza pe banii lu taticu;) asa ca nu mai fii asa k nu am omorat pe nimeni...Orice munca trebuie respectata...ROG UN MODERATOR SA STEARGA POSTURILE DEOARECE II STRICAM TOPICUL....

Asta nu are permis si da sfaturi :))) doamne unde sa ajuns :)))

CJ-86-FSK 07-05-09 01:51

baieti...eu,cu rusine va spun nu am avut net 4 luni de zile si nici nu ma interrest desprte el pana nu mi-a fost gata masina
am intrat pe topicul meu si am vaz ce s-a scris
va spun eu ca masina merge mai bine decat ma asteptam eu
iar despre cei ce vorbesc aiurea nu au decat sa ISI FACA SI EI UN PROIECT SI SA VADA CE SE INTAMPLA PE PARCURS, MAI ALES CAND O IEI DE LA ZERO.

CJ-86-FSK 07-05-09 01:53

am sa postez niste filmulete sa isi faca fiecare o parere despre masina , cei pe care chiar ii intereseaza:)
in rest despre performante aia se vede cand le pui 2 masini langa olalta la start:))

RideTheRiddle 07-05-09 02:19

nu am ce reprosa la masina asta a ta. arata superb si banuiesc ca iti rupe si gatul cand pleci de pe loc. multa bafta in continuare si poate vedem pe viitor si o confruntare intre tine si DGH sau mai bine intre tine si un 2.5 t ca sa se calmeze spiritele pe aici. desi ma indoiesc ca 2.5 ar castiga cu atat mai mult in fata lui nasi.

CJ-86-FSK 07-05-09 02:35

cat despre catigat nu sta numai din motor, mai conteaza si din transmisie si din gume si multe altele,soi cel mai important din piesa dintre colan si pedale:))
o sa se vada rezultatele, doar ca masina mea deocamdata nu este gata, mai ales pt linii cu altii care se dau ceva de ceva vreme
o sa vedem daka apuc vara asta sa ma dau cu cativa dintre oponentii de valoare din rom si sa vedem ce mi-a iesit
\

RideTheRiddle 07-05-09 02:38

Quote:

Originally Posted by CJ-86-FSK (Post 2295848)
cat despre catigat nu sta numai din motor, mai conteaza si din transmisie si din gume si multe altele,soi cel mai important din piesa dintre colan si pedale:))
o sa se vada rezultatele, doar ca masina mea deocamdata nu este gata, mai ales pt linii cu altii care se dau ceva de ceva vreme
o sa vedem daka apuc vara asta sa ma dau cu cativa dintre oponentii de valoare din rom si sa vedem ce mi-a iesit
\

stii cum e aia ? nu beau nu fumez ma culc devreme dar si cand voi iesi de la puscarie, asa o sa faci tu :D multa bafta in continuare si respectele mele pentru proiectul tau.

Hexer 07-05-09 10:52

Quote:

Originally Posted by CJ-86-FSK (Post 2295848)
\

Hai sa vedem masina...sta prea ascuns :)

Mircea-Finutz 07-05-09 12:11

am citit tot threadul. foarte misto proiectul, asteptam totusi niste poze, filmulete, detalii in ce stadiu este acum. cat despre cei care vb....lasati-i sa vb. doar atat pot face....nu va mai consumati nervii degeaba. bafta in continuare!

Razvan_MFV 07-05-09 12:13

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2248867)
sa stii ca si un 2,5 preparat cum trebuie ca la carte se joaca cu un 3,5 turbo, 3,6 turbo, 3,8 turbo....

Se vede ca omu e expert in ursuri, nu va mai luati de el..
Vezi Nasi, daca stiai mai demult iti luai 2.5, M-urile astea e naspa rau..
scz de off

dautopor 07-05-09 16:26

6 Attachment(s)
iata cateva poze facute azi la atelier..e criminala masina :P

E30_Power 07-05-09 20:31

Ne face cu ochiul:) Bafta cu proiectul:)

powered 08-05-09 20:46

http://www.n1racing.net/eshop/prod_i...e9ccf33c78.jpg
Did you get the packet?

CJ-86-FSK 09-05-09 00:02

not yet.i called gls and they said only monday will arrive!
does this air filter have 100mm intake?
and is it big enough for the gt turbine?
how about that raid hp is it very expensive?
thank you very very much .will talk

BULLDOG 09-05-09 14:54

Te vedem azi la dezmir?

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning