![]() |
Re: E30 - 335 vs nitro expres
Quote:
|
Quote:
Asta nu are permis si da sfaturi :))) doamne unde sa ajuns :))) |
baieti...eu,cu rusine va spun nu am avut net 4 luni de zile si nici nu ma interrest desprte el pana nu mi-a fost gata masina
am intrat pe topicul meu si am vaz ce s-a scris va spun eu ca masina merge mai bine decat ma asteptam eu iar despre cei ce vorbesc aiurea nu au decat sa ISI FACA SI EI UN PROIECT SI SA VADA CE SE INTAMPLA PE PARCURS, MAI ALES CAND O IEI DE LA ZERO. |
am sa postez niste filmulete sa isi faca fiecare o parere despre masina , cei pe care chiar ii intereseaza:)
in rest despre performante aia se vede cand le pui 2 masini langa olalta la start:)) |
nu am ce reprosa la masina asta a ta. arata superb si banuiesc ca iti rupe si gatul cand pleci de pe loc. multa bafta in continuare si poate vedem pe viitor si o confruntare intre tine si DGH sau mai bine intre tine si un 2.5 t ca sa se calmeze spiritele pe aici. desi ma indoiesc ca 2.5 ar castiga cu atat mai mult in fata lui nasi.
|
cat despre catigat nu sta numai din motor, mai conteaza si din transmisie si din gume si multe altele,soi cel mai important din piesa dintre colan si pedale:))
o sa se vada rezultatele, doar ca masina mea deocamdata nu este gata, mai ales pt linii cu altii care se dau ceva de ceva vreme o sa vedem daka apuc vara asta sa ma dau cu cativa dintre oponentii de valoare din rom si sa vedem ce mi-a iesit \ |
Quote:
|
Quote:
|
am citit tot threadul. foarte misto proiectul, asteptam totusi niste poze, filmulete, detalii in ce stadiu este acum. cat despre cei care vb....lasati-i sa vb. doar atat pot face....nu va mai consumati nervii degeaba. bafta in continuare!
|
Quote:
Vezi Nasi, daca stiai mai demult iti luai 2.5, M-urile astea e naspa rau.. scz de off |
6 Attachment(s)
iata cateva poze facute azi la atelier..e criminala masina :P
|
Ne face cu ochiul:) Bafta cu proiectul:)
|
http://www.n1racing.net/eshop/prod_i...e9ccf33c78.jpg
Did you get the packet? |
not yet.i called gls and they said only monday will arrive!
does this air filter have 100mm intake? and is it big enough for the gt turbine? how about that raid hp is it very expensive? thank you very very much .will talk |
Te vedem azi la dezmir?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning