![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Ceasu in jur la 150 lei , iar de montat ia ghiceste cine il monteaza :). De ce nu ma intrebi toate astea live ? :))
|
Tocmai ce am fost sunat de electricianul meu. Gata si cu incarcarea
Am schimbat cablurile de curent care pleaca de la alternator si alea de + si de - , am pus cabluri noi de 10mm si papuci. Alternatorul a fost la verificat si cica ii slabit statorul si rotorul , dar de la firma la care a fost la proba ma astept la orice. Mi-au cerut pe reparatie ceva in jur la 600 lei. Dupa ce au zis ei alternatorul ii varza si nu o sa incarce niciodata Cu cablurile schimbate la relanti cu farurile Xenon 55W imi incarca 14.3 . Super asa :) |
pai incarcarea ta ii beton :)
ce sa repari la el??? |
Alex vezi ca ai fire de 12mm......................... sunt cat o zi de post dar isi fac treaba :)
|
de 12 atunci :)
|
cu toate discutiile astea de aici despre electrica, mi se face pofta sa-mi mai aranjez si eu firele pe la motor. In plus o sa mai trag si cateva fire de masa pe ici pe colo, asa, preventiv :D
|
Radu stii tu , ce-i sigur ii just :D
|
Apropo ultimele vesti.
- De 3 zile stau inchis in casa , in pat , racit cobza. - Luni am fost la politie si mi-am recuperat si cele 2 stickuri USB - Daca tot am stat in casa am zis sa mai fac ceva cumparaturi de pe ebay: Un ceas pentru AFR http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...#ht_819wt_1165 Un ceas pentru temperatura Ulei http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...#ht_500wt_1182 - Masina mi tot la electrician , mi-a rezolvat incarcarea dar am primit si o veste proasta. Am aflat de ce nu mai imi mergea kilometrajul. Am cumparat cablu nou dar tot degeaba nu mergea. Pana la urma ii dusa roata dintata din cutia de viteze. Au dat roata dintata jos de pe cutia veche care a fost pe C20NE , iar maine sper sa reuseasca sa o dea si de pe SFI si sa o schimbe si sa scap si de problema asta odata. Urmeaza comandate: - capc pentru admisia de aer , sa scap de acel capac de plastic cu SFI - ceas pentru vacum - alta sonda pentru presiune ulei ca asta care o am acuma nu mai functioneaza. |
inseamna ca ar trebui sa stai mai des in casa, in pat, sa...iti mai comanzi una-alta :))
|
Quote:
Ca is tare tentat si eu de AFR, numa te les pe tine sa-mi zici cat de bine functioneaza... Eu deocamdata am ramas cu gandul la alea de la RAID HP, electronice, am mai multa incredere decat in astea cu motoras... Si eu maine merg sa-mi dea 06XPT roata dintata de la cablu de kilometraj Hai, bafta si fa-te bine |
Ceasurile o sa vina pe la mijlocul lui februarie. Dar cine stie cand vor fi montate. Nu ii timp si anotimp pentru asa ceva. Tot cumpar pe piese si la vara cand ma apuc atunci fac tot :D. Sa stiu ca o mai desfac odata si gata ca deja mi so acrit de cate ori am desfacut-o saraca
|
AFR-ul il poti monta lejer, nu ai de desfacut nimic.
La cel de temperatura ulei ai comandat si sonda??? ca la cele 2 lire cat am vazut ca costa, presupun ca vine fara sonda :( |
Radu, 2 lire + vreo 20 transportul :) ehh asa fac ei bani , iti zic ca ii ieftin ceasul dar te taxeaza la transport si el plateste mult mai putin.
Sa stii ca vine cu sonda cu tot , chiar mi-a trimis omu poze cu tot ce are , si are fire , sonda , tot ce trebuie. Radule , mi groaza pe cancerul asta sa desfac iar bord sa trag fire , sa schimb stalpul ca momentan il am pe ala cu 2. Ma gandesc unde o sa le pun pe toate. Pe stalp o sa vina un suport cu 3 , iar ma gandesc sa pun si pe mijlocul bordului altul cu 3. Dar sa vad pe unde pot sa trag firele pentru el sa nu fie inestetic. |
vrei tu neaparat 6 ceasuri?
adica fiind motor aspirat, nu prea vad ce sa monitorizezi cu ele.. de fire nu-ti face griji, ca si prin stalp se mascheaza usor, si pe bord, nu-i problema :) |
pai nu vor fi 6. Voltmetru , Presiune Ulei , Temperatura Ulei , AFR , Vacuum. Doar 5 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning