![]() |
Re: E36 - coupe BYE (ex NIZ)
10 Attachment(s)
merci alex.. o sa tin cont.. si sa o vezi ca o sa fie ceva un pik mai diferit.. si la inteiror.. si pe afara.. chiar imi place pt ce ai optat.. aripile umflate.. ceva mai unic pe la noi.. aduse din franta.. de catre cei de la c&C.. s-a latit toata masina..o sa mai pun si eu niste poze.. si in curand va fi si interioru si turbo gata.si alta bara pe spate.. si portbgaj de CSL.
am pus si un filmuletz.. cu un e39 530d turbo.. 240cp cu tot cu soft. nu prea a avut treaba.. |
Frumos l-ai mai ars si pe-ala cu 5-ul :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
o sa revin cu poze cu noua bara pe spate.. si vopsita.. + portbgaj vopsit..
|
salut,unde imi fac si eu porbagaj CSL?
cat te a costat?ma intereseaza pt un e46,daca ai un nr de tel.. |
fa ceva cu jantele ... :)
mai vino pe la intalniri dak mai vrei .. |
Salut, ti-am urmarit thread-ul si am vazut munca depusa de NIZ si de tine ... probabil ca sunt printre putinii care nu au nimic de obiectat, fatza de voi nici macar nu cunosc notiunea de invidie, nu exista asa ceva, respect, respect, respect. Multa bafta si felicitari... sunt sigur ca o sa ai foarte mare grija de ea, nu ai o masina oarecare, ai o bijuterie.
Bafta.;) |
te-ai gandit bine la portbagaj...arata bine masina...
|
merci. o sa se vada mult mai bine cand o sa fie vopsit..:) acum vraeu si eu un sfat.. bara dupa spate o sa aiba deflectorul de jos demontabil care o sa il fac negru sau carbon.. sa pun si emblema micutza de carbon? sau sa o astup de tot.. cum era pana acum.. ca nici pe fatza nu am..
|
bara spate nu se potriveste cu portbagajul csl...opteaza pentru bara spate e46 m3 daca vrei sa faci o treaba
|
pai tocmai asta am zis.. ca o sa pun o bara gen M3.. cu deflector demontabil etc..
|
Super tare, sa o stapanesti sanatos (cam tarziu dar asta e...)
Masina asta are ceva...are istorie, a fost si inca mai e! Multi sunt ividiosi, multi nu...multi o stiu, s-au dat cu ea, multi vorbesc doar din poze si din auzite...multi insa nu stiu ca masina asta pe langa alte 3-4, acum 12 ani era deschizatoarea curselor din Romania...si exemplele pot continua... Bafta tie! ...si nu uita, masina asta are o istorie...ai grija de ea! |
B-14-BYE 2.5 24v LSD 18inci wheels.. Ate sport brake. Unique body kit
e INCH nu inci:lol::lol::lol:...asta daca nu o dai intr-o romano-englezeasca |
Quote:
masina e unicata. e prima data cand o vad. ce imi place.. imi place aproape totul.. un lucru ca e exagerat , sunt preturile afisate in revista.Ce mi-a sarit in ochi la prima vedere au fost stopurile (205 euro) care cred ca sunt cel mai ieftin model de stopuri tuning pentru e36 care se pot gasi pe piata. eu altele nu am gasit , iar lucrul asta il stiu pentru ca am cautat pentru mine alte stopuri si astea erau la mai bine de sfert de pret fata de cat scria in revista. Nu stiu cine a facut estimarile investitiei, poate editorul de la revista a cautat pe situri din romania preturi,ceea ce nici macar in romania nu sunt preturile alea la stopurile alea.Lasana la o parte revista, masina arata ca un bibelou de pus in casa. Arata prea frumos sa te urci in ea sa mergi pe drumuri sa stai in fundul la vre-un frate cu logan , solenza , sa iei acnee de bucuresti gropi fara fund. Unele chestii ar trebui schimbate , partea buna e ca 90% din masina e de vis. Si ce ar mai fi necesar e sa pui un scut sub motor sau sa improvizezi ceva sa nu se mai vada prin plasa de la bara. succes cu ea si sper sa gasesti niste stopuri mai simple si mai originale, pe leduri m ar fi ceva deosebit . |
1 Attachment(s)
pai nu mai sunt stopurile alea.. uite ce stopuri are.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning