![]() |
Re: Luni - members meet
nu scuipa nici unu niste poze:lol::lol:
|
Quote:
|
ce poze vreti ? ... te intalnesti ... stai in povesti ... te duci acasa :D
|
Quote:
|
se iese diseara sa mai scoatem burtzile la aer? :P
|
se mai tine ? apare cineva azi (11.05.2009) ?
|
da. io :P
|
pai mai nou aproape in fiecare seara se aduna lume pe acolo acuma ca o dat caldura:D
|
azi 29.06 se anunta cineva ? si pe la ce ora ?
|
Intalniri ale userilor de pe 4tuning din cluj
am vazut pe sectiuni la alte orase ca se practica lucrul acesta si mi se pare o idee destul de buna...ar fi ceva sa putem sa ne strangem si noi intr-o seara sa scoatem masinile afara mai ales ca acum vine vara si o sa fie tot mai cald plus ca avem ocazia sa ne cunoastem toti mai bine,sa mai schimbam pareri,idei,despre masini,tuning si nu numai...daca suntem peste 10 care sa fim de acord sa ne intalnim am putea incepe asa incet sa stabilim o zi si pe parcurs o sa ne inmultim sigur...
|
Re: Intalniri ale userilor de pe 4tuning din cluj
A mai fost un topic de genul aici https://forum.4tuning.ro/37-cluj/8920...t/page-10.html
|
stiu da e vechi imediat implineste un an de cand lumea nu l-a mai accesat si nu cred ca eram eu luat in seama,mai ales in serios daca puneam inca un reply la toate care erau acolo...
|
Pai no, propune o zi si ora si eu in principiu vin ;)
|
se pare ca nu sunt prea multi useri care vor sa facem ceva frumos pentru cluj si pentru locul nostru in comunitatea 4tuning din romania...astept in continuare doritori si fixam toti o zi convenabila pentru fiecare
|
eu as veni numai sa se termine sesiunea si imi scot racheta rosie asa o alint eu la plimbare
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning