![]() |
Re: lastun tuning
He he he :) tre sa'mi trag si eu niste poze d'astea smechere cu bestia :))
|
Stie cineva de unde pot lua si eu un laspun astept raspuns pe e-mail asta [email protected]
|
chiar nu ai ce improvizatie sa faci la farurile alea si la semnalizatoare ? strica tot farmecul si e pacat de munca ta .... bafta in continuare cu proiectul
|
4 Attachment(s)
salutare proiectul lastun continua..acuma este intr-o stare avansata:chainsaw::chainsaw: am atins o vitea de 120 km/h cu segmentii terminatzi..deci se poate si mai mult:pistoles::pistoles:
|
cea mai simpatica si sraguta masinuta facuta de DACIA:D...si cu modificarile aduse de tine, ai o masina unicat:)
|
ce capacitate are motorul? ..punei ceva de motocicleta vezi ce fuge :P ...just a joke :)
|
Quote:
Succes cu bondaru bree!!! Hai mai baga ceva nou prin ea, pe ea...ceva ceva...ai somat vara asta? P.S. stii cumva ceva de 2 195/45/14??? |
iti dai seama ca ar fi nebunie sa puna un motor de hayabusa:D...
raportul putere-greutate ar fi incredibil:D...pacat ca nu i-ar omologa-o nimeni:( |
da nu trebuie neaparat de hayabusa,,,1 ar fi scump 2 prea puternic ..si ceva de 600 cmc cred ca ar merge ca e mica ..sar duce 150 lejer
|
morpheusmaster am eu 4 cauciuce:drunk::peace: si inca ceva pun turbo pe lastun:lemon::lemon: poze voi pune maine cand v-a fi gata:yikes::yikes:
|
Ai 4 195/45/14? sunama pe nr de la PM
|
4 Attachment(s)
poze...:drunk::drunk:
|
sa nu spui ca pui turbo ;)) astept finalul :D
|