![]() |
Re: Gradinita 4tuning
bai, voi sunteti doua persoane pe id ENE'ANDREI.
ce faceti scrieti cu randul? e criza mare daca nici un id gratis pe forum nu iti mai poti face! |
nu ma tot eu eram...faceam caterinca :))))
zi tazule...ce masina zici ? |
nu cred ca iti vei lua nici una dintre ele. nu vreau sa te jignesc , dar asta cred eu!
Supra MK4, o stii din jocuri sau filme , nu? |
mk4..cam rar
|
nici una nici alta...prima oara am vazuto in film dar nu am bagat de seama..abia dupa am inceput sa ma uit pe youtube la ea...si mi-a placut cel mai mult cum canta bovul...bine in afara ca e puternica :)
PS: ma cam iei asa de copil mic, adic la misto unde am vazuto in filme sau nfs?...nu e cool din partea ta :) |
intrebare capcana...5 supercar-uri de marci diferite
Audi R8, un Ferrari F430, un Lamborghini Gallardo LP-560, un Maserati Gran Turismo si un Mercedes Mclaren SLR Coupe. Cine castiga cursa de drag? |
slr..
|
daca era f430 scuderia, castiga..
|
Quote:
|
Broo' :) stai calm cu Supra MK4 :) Sunt oameni care au avut clar posibilitati de achizitionare insa nu are absolut nici un rost ;) crede-ma ...
|
poi zi-mi de ce...sa nu fac o greseala
|
Quote:
|
aham bun de stiut gata ramai aici posteaza aici nu mai intra pe threadul ala
PS: nu m-am luat cu tine atunci la intrecere.....nu am curaj nu ma bag la masini cu putere mare intrebare capcana...5 supercar-uri de marci diferite Audi R8, un Ferrari F430, un Lamborghini Gallardo LP-560, un Maserati Gran Turismo si un Mercedes Mclaren SLR Coupe. Cine castiga cursa de drag? |
sunt de acord cu sedici....
slr-ul |
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning