![]() |
Re: E36 - 318i .
3 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi mersi !
|
Mama ce bine ii sta asa lasata :D:D:D, buna si combinatia de culori , bafta pe viitor
|
Mersi RickO :lol::lol: .
P.S. Mai dati si la mine stelutze dalea :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Quote:
frumos lucrat si frumos rezultat ! like ! |
2 Attachment(s)
......paparatzii ;)
|
sunt urmarit :lol:
|
arata foarte bine 8) eu zic sa te gandesti la niste elemente m pana la alt motor ( inafara de oglinzi/bandouri ), parca nu e terminata sau "goala", just my 2 cents, stiu pentru ca si eu am avut aceeasi problema :lol:
p.s. i like teh sticker |
nu ma face acum sa ma sucesc iar . Am zis ca urmatoare investitie o sa fie motor , am stat ceva pe ganduri pana mam hotarat , dar pana la urma cred ca mai bine e sa ii dau putina vlaga si cu M-pack vedem dupa !
|
1 Attachment(s)
daca ti-ai stabilit prioritatile .. :twisted:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ai si tu dreptate . |
1 Attachment(s)
Attachment 2140912:evil_laug:peace::yikes:
|
1 Attachment(s)
Dragutz tare pisoiu :D. Am si eu aceeasi suspensie "Ta" reglabila si am observat ca la tine,pe spate chestia aceea reglabila care am incercuit o pe imagine se afla deasupra arcului. La mine e sub arc... cred ca nenorocitii de mecanici unde am dus masina au montat o aiurea. Totusi la tine sub arc ai vreo piesa care tine arcul sau pur si simplu este pus normal in oala aceea?
|
Quote:
1. Incercuit intr-un dreptunghi! 2. Da! "Nenorocitii aia" de mecanici au gresit! 3. Da! Mai este "o piesa" sub arc! ON-TOPIC: Mare schimbare! Si cand ma gandesc la faptul ca nu ai de gand sa te opresti... sunt bucuros ca mai exista pasiune! Numai bine! :paper: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning