Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico de Braila! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/87678-tico-braila.html)

CosminCB 25-04-09 19:35

Re: Un Tico de braila!

sal cum ai vopsit bordul l-ai dat jos?

TheEnZo 26-04-09 19:22

Re: Un Tico de Braila!

Momentan eu nu am tot bordul vopsit , va veni si vremea lui !
Tot ce se vede vopsit la bord, da este demontat si apoi vopsit !

La maşina sa munceşte cu pasi marunti ...

Ca noutati, mi s'a blocat un pistonas pe spate si cu ocazia asta a ajuns masina din nou in service pt schimbare pistonaselor spate pt ca eu efectiv nu am reusit sa desfac conductele din pistonas.
S'a stricat si cd-playeru Clarion si l'am inlocuit cu un Sony CDX-A250 nou.
In scurt timp masina va revenii la arcuri normale si amortizoare fata - spate pe gaz un pic intarite.

ciponne 27-04-09 02:52

salut
imi cer scuze daca ma bag si eu aiurea
ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu carburatorul ???

TheEnZo 30-04-09 17:53

2 Attachment(s)
Azi am decis sa ma joc putin cu photoshopu lucru care nu il mai facusem de mult !
Si cam asta a iesit !
P.S. Cine are nevoie de mici modificarii la masina in photoshop, ii pot da o mana de ajutor.

chelloo83 10-05-09 20:43

spor la munca!!!

CosminCB 10-05-09 21:32

mmmda....

TheEnZo 10-05-09 21:36

Mersi!
Momentan l'am cam neglija ca mi'am luat si un Matiz cu ajutoru bunicului meu, '04 AC, ALB
care a mai necesitat mici schimbari , un cap planetara, un brat stanga, si cel mai scump a fost delcou, da la bani care l'am luat e beton. Oricum acela momentan ramane stoc momentan si il tin aicea in craiova la bloc la bunicu meu, ca mai merge si el cu el adika max 100km pe luna face el.

In caz ca ia prietena carnetu matizu va fi roz sau mov si cateva mici ajustari.

Urmeaza Poze!

CosminCB 10-05-09 21:56

cat a costat capacul de delcou si pt ce motiv ai fost nevoit sa il schimbi ca m-ar bate si pe mine gandul ca are 150.000Km si e cel original!fura cumva curent?

TheEnZo 11-05-09 01:08

Quote:

Originally Posted by CosminCB (Post 2305997)
cat a costat capacul de delcou si pt ce motiv ai fost nevoit sa il schimbi ca m-ar bate si pe mine gandul ca are 150.000Km si e cel original!fura cumva curent?

Am schimbat delcou cu totu ... 415 ron la service daewoo doar piesa, intrerupea in sarcina la turatii mici intre 1200-2500 rpm nu puteai urca un damb.

CosminCB 12-05-09 00:47

inteleg...a mea pleaca cam greu zic eu de pe loc... si nici nu merge perfect rotund ori cate reglaje i-as face...ori sunt invatat cu alta masina...ms oricum de informatie!

TheEnZo 12-05-09 10:09

Quote:

Originally Posted by CosminCB (Post 2310229)
inteleg...a mea pleaca cam greu zic eu de pe loc... si nici nu merge perfect rotund ori cate reglaje i-as face...ori sunt invatat cu alta masina...ms oricum de informatie!

Pai perfect perfect rotund la un motor in 3 cilindri e cam greu mai ales la relanti ... nu prea se poate ... daca pleaca greu de pe loc , nu e neaparat de vina motorul, cu discu de ambreiaj cum stai ?

CosminCB 12-05-09 14:35

motorul e refacut ca am avut placerea sa il sparg cutia si ambreiajul idem e aproape totul nou! e uzata doar cand te uiti in bord si vezi cati km are masina dar in rest tot ce a fost stricat am schimbat e ca noua dar tot nu sunt multumit de ea! vorba aceea ce are mtizul de merge asa? merge in 3 pistoane...
Oricum e pusa in vanzare...tre sa lipesc anunturile pe ea!

BR-03-PMP 12-05-09 16:06

felicitari pentru noua achzitie sami dai si mie poze cu ea:D

P.S. Sa nu ai parte de evenimente rutiere nefericite cu ea:P:D

TheEnZo 17-06-09 01:08

4 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult si m'am gandit sa mai scriu si eu aicea cate ceva:

Masina a primit:
- suport custom pt 2 ceasuri pe stalp, vopsit alb.
- ceas voltmetru anolog, marca: BMW motorsport :P.
- ceas vaccum de la autogauge, tot analog.
- bobina noua.
- capac nou la delcou.
- fise noi.
- bujii Champion normale noi.
- filtru aer, benzina nou.
- am achizitionat chiar azi un nou set de jante pe 14" 7j , prindere 4*114.3 :D (acuma e treaba ca trebuie sa fac iar trecerea la o garda la sol mult mai inalta decat ce'a actuala, din 2 motive, in principam m'am saturat de strazile din romania si 2 ma dor rinichi si coloana de la suspensia asta, si sa incapa cat de cat jantele :P )

altceva la masina nu s'a mai facut doar s'a mai lucrat la:
- triple custom pe led , mai dureaza ceva ca mi le fac singur si e cam greu.
- tripla mansalier si ceata tot asa se lucreaza la ceva custom pe ledurii.
- faruri cu lupa ca proiect
- kit'ul de impamantare este aproape gata.
- si in rest planurii sunt multe , doar ca inca nu am gasit nimic despre cum sa imi reconditionez mocheta.

P.S. si cateva poze proaspete cu jantele care asteapta sa fie curatate si vopsite :P .

TM32CIP 17-06-09 02:35

baga mare la lego ! Bravo
de pe ce toyota sunt jantele ? par foaaarte late :shock:

vad ca mergi pe show&shine decat pe ce am recomandat eu, sau :?:

multa bafta

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning