Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual tuning in Photoshop si Photo Canvas (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/876-virtual-tuning-photoshop-photo-canvas.html)

CostyN 01-10-04 09:24

1 Attachment(s)
TheSinner2, daca vrei pot sa iti fac un tutorial ca sa vezi pe faze cum am ajuns la poza aia . Si chiar nu ma dau mare designer ......poate tu poti sa faci mai multe !
Si apropo , poza cu dacia aia e facuta anu trecut, si e prima incercare a mea de a modifica o poza pe calculator.

Uite si poza originala de la care am plecat cu loganu.

CostyN 01-10-04 09:27

TheSinner2, nu vrei sa imi dai tu o poza sa incerc io sa ii fac ceva ? poate asa o sa ma crezi ca sunt facute de mine si nu de altii.

xxdadixx 02-10-04 16:07

Fratilor ce va certati asa. Jantele si discurile sunt facute de mine si daca nu ma insel si stopurile lexus style pe loganul ala preparat nici nu stiu daca l-am pus aici. Iar cand am pus poza cu masina mea prep de mine am pus aceleasi jante oz antera cu frane brembo. Eu nu sunt in Ro acum dar miam luat un cpu si binenteles am adobe-ul cu mine. Problema e ca am un hard jaf samsung de 6 g care intra in conflicte cu un maxtor model nou si nu am cum sa imi iau de acolo masinile preparate ca aici ma plictisesc de mor si va preparam eu masinile. Oricum eu incerc. Poate stie careva cum se pune Maxtoru ala pe Master ca nu indica nimic si chestia aia de selectat se pune si pe orizontala si pe verticala! :)

CostyN 03-10-04 19:26

Asa e jantele si discurile sunt luate de pe un model facut de xxdadixx, dar restul e facut de mine. Scuze ca ti-am furat rotile , dar nu am gasit niste poze cu jenti pe nicaieri :lol:
Offtopic: Maxtoru parca se pune pe Master legand primii pini din stanga (cel de sus si cu cel de jos) ...
si pe Slave , scoti \"chestia aia de selectat\" :)

BIZ 03-10-04 19:56

cine are sa imi dea si mie un link unde sa imi arate cum sa fac si eu o masina in photoshop :?: dar sa imi arate pas cu pas si o descrieire amanuntita :!: ms :P :D

yamahaer1cip 03-10-04 23:44

ad si pe mine mar anteresa un program poate sa-mi raspnda cineva unu mai usurel nu asa greu mersi respect

xxdadixx 09-10-04 17:32

1 Attachment(s)
Sal. Nu ma supar deloc. E treaba ta de unde le ei. Eu am modele multe de jante din profil. Hammer tziam lucrat eu ceva la dacia ta. Sper sa-ti placa. Mai mult nu se poate tzinand cont ca nu am materiale aici.
PS. Tziam spalat si masina cu ocazia asta :))

HAMMER 12-10-04 09:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Sal. Nu ma supar deloc. E treaba ta de unde le ei. Eu am modele multe de jante din profil. Hammer tziam lucrat eu ceva la dacia ta. Sper sa-ti placa. Mai mult nu se poate tzinand cont ca nu am materiale aici.
PS. Tziam spalat si masina cu ocazia asta :))

xxxdadixxx, m-ai spart frate. Sa mor de nu o sa folosesc poza ca model de aplicat si in realitate.
Cand ai timp fa ceva si cu spatele, te rog.
Si sa nu uit, multumesc ca ai si spalat-o, esti boier. :D :peace:

baghy 12-10-04 21:48

1 Attachment(s)
frate vad ca te pricepi aranjeaza si mie putin corrado asta plz

baghy 12-10-04 21:57

1 Attachment(s)
uite si a 2-a poza vezi si tu care e mai buna ...... ca sa poti tu sa ii faci tuningul . nu te chinui cu amandoua doar una plz :lol:

XTACY 14-10-04 02:51

....

2 Attachment(s)
:lol:

ESPinoza 14-10-04 11:14

1 Attachment(s)
nu`i facuta de mine da e misto :)

Gabi_323i 14-10-04 12:05

care are chef sa se joace cu un rechin?
poze gasiti aici ... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0 pagina 1 si 2
mersi

xxdadixx 14-10-04 21:44

1 Attachment(s)
Salut. Mersi dai berea aia. Sunt curios sa vad cum itzi iasa dacia poate ma pui si pe nime in legatura cu vreun meserias care sa lucreze iaftin :)
Nu promit la nimeni nimic. Nu sunt acasa dupa cum am mai spus iat timp liber am cam 3 ore pe zi ( naspa nu! ) dar in 2 sapt sunt acasa
Uite si Opelul care era pe forum. Acelasi lucru ( BEREA )! :) Animatia!

xxdadixx 14-10-04 21:48

1 Attachment(s)
si poza pt proprietar.

All times are GMT +2. The time now is 17:18.

- Copyright 2026 4Tuning