Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Darius (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/87294-machete-lucru-darius.html)

Darius DMS 16-02-11 18:48

Re: Machete in lucru - Darius

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 4090902)
Daca nu mai stii ce faci, uite 250LM-ul pozat de tine cu ceva timp in urma... jantele nu prea seamana... sau nu vedem noi bine?

ahhh sincere scuzee:(:(...am crezut ca va referiti la ferrari 550 maranello:(:(...imi pare isncer rau dark side...eugen,tot cu pica pusa pe mine si nu stiu de ce da nah:???::???: inteleg ca am gresit dar comentarii rautacioase:???:..inca odata scuze,am crezut ca face-ti referire la 550 Maranello...cat d ejantele de 250lm,le-am pus de forma,caci as vrea sa le schimb cu unele "originale",cum avea in fabrica,dar am cautat si cautat si nu am gasit:(..asa ca le-am pus pe astea...

FED,alinex timitza:stati linistiti ca e pusa doar de proba:lol::lol:...sa vad cum ar arata...de vopsea voi fi foarte grijuliu cu treaba asta,daca nu voi aplica metoda "fainei":lol:...

timitza09 22-02-11 20:17

hmmm...metoda ''fainei''... e una destul de complicata pentru mochetatul machetelor...Acel ''praf'' nu prea il gasesti in Romania,si il timpul in care cerni prin strcuratoare,poti aplica ne-uniform...Tot mai bine este cu material textil:-P

FED express 22-02-11 20:19

Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 4111039)
hmmm...metoda ''fainei''... e una destul de complicata pentru mochetatul machetelor...Acel ''praf'' nu prea il gasesti in Romania,si il timpul in care cerni prin strcuratoare,poti aplica ne-uniform...Tot mai bine este cu material textil:-P

cum adica acel praf nu prea il gasesti? ce? tu n-ai faina in camara?
de ce crezi ca se numeste "metoda fainei"? ca se foloseste chiar faina...
cu aplicatul neuniform este adevarat, e nevoie de putina experienta.

timitza09 22-02-11 20:26

Stiu eu de faina,dar mai este si un praf special pentru chestia asta...cu mai multe lucruri in el ca sa imite exact acel material textil...Nu neg ca faina nu ar face asta:lol:...Si sa stai sa colorezi faina pe negru:o...

bmwh548 22-02-11 20:32

Cred ca unora le trebuie desene... Crezi ca eu dupa ce am mochetat interiorul la E46 Coupe am stat sa "colorez" faina fir cu fir sau cum? Scuturi surplusul (iti garantez eu ca ramane un strat perfect daca nu ai lasat vopseaua sa se acumuleze in anumite zone) si apoi mai dai unul-doua straturi de vopsea.

Darius DMS 23-02-11 19:42

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4111119)
Cred ca unora le trebuie desene... Crezi ca eu dupa ce am mochetat interiorul la E46 Coupe am stat sa "colorez" faina fir cu fir sau cum? Scuturi surplusul (iti garantez eu ca ramane un strat perfect daca nu ai lasat vopseaua sa se acumuleze in anumite zone) si apoi mai dai unul-doua straturi de vopsea.

exact...am vazut la blue macca aceasta metoda(de la el am si invatat)...si am facut poze:D:D..prima incercare:D:D...maine sau poimaine pun pozele:D>..pot spune ca sunt super multumit si va recomand si ovoua aceasta metoda:D...bafta tuturor

Darius DMS 01-03-11 20:58

14 Attachment(s)
pozele....

2010 01-03-11 21:12

Parerea mea e ca faina nu are ce cauta in/pe machete..a iesit oribil!
Aveam si eu o boala inainte cu vopsitul machetelor dar de ceva vreme am zis pas mai bine am o macheta invechita decat sa o stric si mai tare!!!

Darius DMS 01-03-11 21:33

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4133819)
Parerea mea e ca faina nu are ce cauta in/pe machete..a iesit oribil!
Aveam si eu o boala inainte cu vopsitul machetelor dar de ceva vreme am zis pas mai bine am o macheta invechita decat sa o stric si mai tare!!!

oribilul a iesit la camaro deoarece a fost prima icercare...dar nu cred eu ca la audi si la lamborghini e oribil...acolo a iesit bine,nu foarte bine,dar bine si sunt multumit(nu ca ma laud)...

bmwh548 01-03-11 21:42

In functie de indemanarea si rabdarea "aplicatorului" rezultatul poate fi unul bun sau unul mai putin stralucit. Personal nu-mi place cum au iesit interioarele lui Darius pentru ca nu a scuturat suficient excesul de faina si s-a acumulat la imbinari (si nu numai). Posibil sa fi fost si stratul de vopsea prea gros si a favorizat acumularile, asta nu stiu.
Cu exercitiu vei descoperi singur care e metoda optima de aplicare in functie de piese. Avantajul la metoda asta e ca interiorul poate fi curatat foarte repede (lichid de frana timp de 24 de ore si totul e ok, mai ales daca e un interior inchis la culoare).

timitza09 02-03-11 09:45

Nu cred ca e super rau ....da nici bine nu e in niciun caz!...Metoda ''fainei'' este o metoda din punct de vedere estetic destul de buna,dar trebuie multa rabdare!Eu tot pe ''textil'' raman,consider ca e mult mai rezistent,chiar daca nu poate''patrunde'' pe toate formele interiorului!....

Numai bine ,Darius!Succes in continuare!

Darius DMS 04-06-11 15:13

4 Attachment(s)
salutari....prezint 2 proiecte incepute mai demult....

-chryslerul l-am luat la un schimb cu aokimare,vrand sa il reconditionez.astefel,a ajuns cabrio.urmeaza sa fie vopsita cat de curand si sper sa arate bine:D
-bugatti e prima macheta luata de pe internet:D,bineinteles,tot in stare jalnica....acum,va fi "Barchetta"....dupa ce voi termina sistemul de la usi si capoota spate,o voi revopsi....

2010 06-06-11 04:45

ai de bagat munca la astea nu gluma...
sunt curios cum o sa iasa 300c

Darius DMS 07-06-11 16:24

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4376872)
ai de bagat munca la astea nu gluma...
sunt curios cum o sa iasa 300c

:???::???:....ma bucur ca sarcasmul tau e valabil numai la mine:???:ca eu ai pata pe mine,.din ce cauza?/nu voi sti niciodata:???:......

SCUZATI OFF-TOPIC!!

2010 07-06-11 19:04

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 4380628)
:???::???:....ma bucur ca sarcasmul tau e valabil numai la mine:???:ca eu ai pata pe mine,.din ce cauza?/nu voi sti niciodata:???:......

SCUZATI OFF-TOPIC!!

am vorbit cat se poate de serios!!!
stiu ce inseamna cand vad o macheta in stadiul asta si eram curios de ce o sa iasa din ea...

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning