![]() |
Re: CT 46 ACVila
prea ridicata de bot...noaptea ii orbesti si pe aia din fata si nici tu nu vezi nimic...
In rest imi place ca este ingrijita. |
Daca sunt reglate farurile cum trebuie nu orbeste pe nimeni si vede si bine pe sosea
|
este ridicata....peste tot:D farurile sunt obsesia mea, deci n-au scapat fara un reglaj bine facut. faza lunga as mai umbla un pic la ea ca vrea sa bata un pic mai mult spre laterale. dar cu faza scurta nu-s probleme, bate cat trebuie fara sa orbeasca pe altii.
|
Quote:
|
Sa o stapanesti fara probleme si multa bafta la noi inventii
|
bafta in continuare kara...sa iti traiasca batranica... si sa stii ca nu eu ti-am luat testoasa...:P
vrei un capac de ulei cu ELF...e nou mi se pare il am de la alpine... |
ms:)) de curand am pus mana pe niste proiectoare "mai mari"....dupa ce ma joc un pic la ele...pun poze dupa ce gasesc o metoda de a le monta:D
|
4 Attachment(s)
cateva poze de dupa ploaie...editate doar la capitolul lumina/contrast
|
nu multi pot sa faca poze asa frumoase :D
|
frumoasa.si proiectoarele alea ce zic?
|
bune poze ... frumoasa masina .. ;)
|
Asta nu are rabdare sa ne adunam toti, se intalneste singur :D :D
|
pai daca esteti ocupati:D azi n-aveam ce face in casa, afara urat...vreme de facut copii, si poze. locu e bun de o adunare de dacii. poate la ploaia viitoare ne strangem mai multi si punem fotografii adivarati la treaba.
|
haideti baieti nu sambata asta,da urmatoarea pote ne intalnim.kara am vazut ca esti nervos cu ea de la un timp.
|
are toba sport si ii da sa zaca ca are vana in motor...e racer omu'...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning