Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NEED FOR SPEED Most Wanted 15 noiembrie (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/8677-need-for-speed-most-wanted-15-noiembrie.html)

Skillzu 18-11-05 13:48

alxutz..nush....eu abia sutn locul 13....ma joc linistit..cate 1-2 locuri in blacklist pe seara.....nu ma grabesc....

santos/ono/speeder.....cd-urile sunt si testate deja...merg 100% :P

Kolegosu' 18-11-05 14:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
daca nu ai rezolvat use this...cand deschizi ai intructiunile acolo...super simplu.....

(thx to maskt)

are un Jeefo pe acolo 8)

andrey2003 18-11-05 14:37

gata fratilor... l-am luat si eu. e belea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

c i k y 18-11-05 15:53

cum vi se misca? :( io am un amd 2000+ gf4 mx 440 la 64MB 256 RAM... :( il tin in 640 rezolutia si detaliile la minim si tot prost imi merge... :(

PYT 18-11-05 15:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
cum vi se misca? :( io am un amd 2000+ gf4 mx 440 la 64MB 256 RAM... :( il tin in 640 rezolutia si detaliile la minim si tot prost imi merge... :(

mai umbla tata la video si ram :lol: mai adicatelea, skimba-le!!

SpeedeR 18-11-05 16:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
e super josuletul
pentru cei carora nu le merge jocul .. adica primesc the almighty \"Insert CD intro Drive x:\" deci e bagata imaginea in daemon va recomand calduros sa faceti urmatoarele :
1)Instalati daca nu aveti instalat pana acum Daemon , montati imaginea.
2)Instalati Antiblaxx si setati acolo calea spre daemon c:\\progr...\\d-tools\\daemon.exe
&
calea catre joc d:\\games\\NFSMW\\speed.exe
iar la protectie introduceti Safedisc sau Sercurom 7... nu mai stiu exact care este din cele 2

ENJOY

esti un mare ZEU
cinste tie!!!! :D :D :D

acum urmeaza un mare BRB pt mine...beep if u need my help :twisted: :D

Toto - BOD 18-11-05 18:16

am luat si eu jocul! e super marfa realizat! imi place ca are renault clio... :twisted:

poate facem un online o data... :twisted: (sa vedem care e jmecheria) A incercat careva online?

c i k y 18-11-05 19:27

da am incercat eu dar versiunea demo ca la asta full cere un cd-key...nasol...online e mijto ca te intreci cu aia din alte tari :wink:

SpeedeR 18-11-05 19:31

am GTI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kolegosu' 18-11-05 21:38

1 Attachment(s)
Cred k toata lumea are GTi :lol: GTi RULZ .... Yup l-am luat si eu si este belea eu deja imi facusem o parere despre el din varianta demo dar acum parca imi vine sa ma duc sa-l cumpar cand apare si la noi :lol: k sa pot juca online :D
@ Maskt mie imi merge bine pe 800x600 totul High si nu face fitze daca schimb pe 1024x768 tre sa mai umblu la detalii dar ce nevoie mai am ....de 1024 ... :)

LKS 18-11-05 22:41

nu crezi prea bine :D io am 1 bucata Fiat Punto. 1 Bucata mitsubishi eclipse shi 1 bucata Mazda RX-8 ...toate tunate :D acum am pe lista de ashteptare un Evo 8 ....da tre sa mai starng nishte bani in plus sa il shi modific....sunt locu` 11 pe BlackList ...25% din joc..la mai mare :D

Skillzu 19-11-05 01:12

cum puteti mah sa jucati cu tractiune fata?sucks!!!.....am inceput cu lexus...am continuat cu supra....momentan e cam grava masina..sunt locul 12....am si un rx8....alah al tipei..izzy....sa vad paote bag ceva bani in el k asa e cam varza.....daca doamne fereste imi iau astia supra?ajunsesem heat level 3 si ceva... :D

remember!:: RWD!

shadowro 19-11-05 08:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
e super josuletul
pentru cei carora nu le merge jocul .. adica primesc the almighty \"Insert CD intro Drive x:\" deci e bagata imaginea in daemon va recomand calduros sa faceti urmatoarele :
1)Instalati daca nu aveti instalat pana acum Daemon , montati imaginea.
2)Instalati Antiblaxx si setati acolo calea spre daemon c:\\progr...\\d-tools\\daemon.exe
&
calea catre joc d:\\games\\NFSMW\\speed.exe
iar la protectie introduceti Safedisc sau Sercurom 7... nu mai stiu exact care este din cele 2

ENJOY

esti un mare ZEU
cinste tie!!!! :D :D :D

acum urmeaza un mare BRB pt mine...beep if u need my help :twisted: :D

pai cinste cinste ca tot sunt in bucuresti :P
Cand o sa citesti mesajul asta cel mai probabil voi fi in galati asa ca , chill :lol:

Zerofast 19-11-05 11:57

sunt la 21% super jocu---- a depasit cineva 50% :D

EvLSant0S 19-11-05 12:05

am luat s4hide ala si tot nu merge .
madskilz ?

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning