![]() |
Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a
dragos lasa-mi tel ca nu merge sa o bag nu stiu ce are
|
da nu are nimeni filmulete calumea cu toate liniutele ?
pana aku am vazut dct 3-4 filmulete calumea ... restu filmat mai mult pe camp si pe jos :-) |
|
Quote:
|
Quote:
|
@Insanity: Si cielo ar fi vrut sa se dea cu tine, dar asa a fost sa fie. Poate data viitoare ... :D
|
Quote:
|
DPMDV v-a lipsit o statie de amplificare cu niste boxe meseriase si un microfon... la expo am stat cu ochii in soare din cauza ca nu stii ce si cum se intampla... voi ati avut un program dar cand vii la distractie parca uiti de program si ai nevoie sa-ti reaminteasca organizatorul ce si cum, iar la accelerare s-ar fii dat lumea altfel la o parte cand tipa unu in micron plus ca daca stateai la start nu vedeai cine castiga, frumos era sa se anunte in boxe sa stie tot poporu ce si cum... in rest cu plusuri si minusuri ca in orice domeniu dar sigur voi participa si data viitoare, cu aceeasi masina dar si mai puternica... asta e rostul tuningului sa participi cu masini din clasa ta (aia de pe talon) si sa nu stii daca o sa castigi sau nu... doar cei cu stock pot sa se planga pe asta... cum zicea un baiat intr-o semnatura stock e naspa... asa ca nu vad rostul sa va atacati...
|
Quote:
Vezi ca sunt cateva erori ... La B1 ( tractiune fata nu avea cum sa castige un BMW ) La B2 nu a castigat Seatul Ibiza ci un BMW 330Xd ... nu 320Xd ... La C2 nu stiu ce BMW a fost 318 ... Quote:
|
Eu as fi adus o armata de biciclisti si puneam fiecare masina sa se dea cu cate o bicicleta.
Asa castiga toata lumea si toata lumea era fericita si traiam fericiti pana la adanci batraneti. Oricum ai face grupele tot vor exista nemultumiti. Ba de greutate ca au picat cu aia mici si usori, ba de putere ca ce cauta ala cu masina modificata la el in grupa, ba de turbo ca el nu se da decat cu aspirate, ba de tractiune. Eu ma dadeam cu omu cu Nissanul Gti-r daca nu avea cu cine sa se dea dar s-au bagat astia in fata repede. Data viitoare imi aduc un biciclist al meu in portbagaj pentru carcotasi :D |
vezi ca trebuie sa dai dulapul jos din porbagaj pentru asta :)
|
Quote:
|
Quote:
Eu spun ca a fost binisor dar haide sa nu mai fim carcotasi ca pana la urma totul a fost bine si sa terminat cu bine. Pentru cei ofensati imi cer scuze! |
da, sunt ceva greseli in rezultatele postate :
A3 - Castigator Zyx VW Polo - Insomnia - nu Doru B1 - Seat Ibiza - Insomnia B2 - Bmw 330xd - Insomnia Cu toate ca am castigat sunt destul de nemultumit ! - zona de inceput - primii 30m aveam om la 10 cm de oglinda masinii - la start numai cocalari care ba stateau pe masina, ba se apasau pe ea sa vada suspensii, ba iti bateau in geam cu intrebarea aia grea : Cati cai ai frate? etc. Cine s-a dat stie despre ce vorbesc. Felicitari organizatorilor ! avem nevoie de cat mai multe evenimente - doar asa putem invata - din greseli ! p.s. am vazut la buzau o masina care o sa faca multi furori in viitor! |
S-au rezolvat si erorile din clasament. Castigatorii, pe site-ul nostru. Lista cu toti participantii e in lucru. Incerc sa scot si un grafic al curselor dar mai dureaza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning