Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

NSL_KiwY 07-04-07 22:04

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

Florica & Sebi multa bafta in ceea ce faceti sa dezvoltati cat de mult posibil acest fenomen al CURSELOR LEGALE...

Ps: PASTE FERICIT TUTUROR...

SEBASTIAN 07-04-07 22:43

Sarbatori fericite!

GolfuletzS 08-04-07 00:37

sarbatori fericite sebi ;) si tuturor membrilor NSl.. ;) si nu numai

NightClubRacer 08-04-07 02:28

Paste Fericit!!! ;)

MARI_NSL 08-04-07 02:36

paste fericit tuturor membrilor nsl...si membrilor celeorlalte cluburi ;)

F_L_R 08-04-07 11:18

-Iepuroiul sa va aduca numai bucurii....Paste Fericit Nsl/ Vroom / Racing Team !!!!!

kezz 11-04-07 17:04

2 Attachment(s)
salut baieti..am urmarit thread`ul si as vrea sa ma inscriu si eu.sper sa nu ma bag aiurea!mai e loc pt un tigan?bafta..

GolfuletzS 11-04-07 18:52

kez... am mai vb .... p net.. ;)

si iti zic eu .... pe privat.. unde sa vii ;)

ps: e fostu bbn

Lucian_GXZ 11-04-07 23:40

Am auzit numai lucruri frumoase despre masina aia (bbn) Poate :rolleyes2 :twisted:

F_L_R 11-04-07 23:45

-Da o masina la care am lucrat f mult........esti binevenit!!!!

dima_versace_VROOOM 12-04-07 01:17

aaaa pai daca e tigan trebuie sal lasati maa oameni buni ca e de al meu :)))) :P bescate mandro brother :)) i tu san romm so son san ? :)) nu ma luati in seama asa scrie pe motor la mine :)) =))

dima_versace_VROOOM 12-04-07 01:27

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 772814)
:arrow:

Sti cate curse am organizat?
Cateva zeci chiar cu Florica in echipa si sa-ti spun ceva in peste 50 au fost 2-3 evenimente si vina a fost a participantlor pe propie raspundere.
Cei care au gresit au uitat ce le-a spus Andrei, Florica, Sei eu si altii au fost mai destepti si atunci eram pregatiti, salvare, [pmpieri descarcerare.
Haosul a apartinut celor de tip gura casca.
Ciar daca a fost accident noi am gestionat cu profesionalism si calm situatia.
Iti multumim pentru aprecieri insa sa nu te superi ca te cred doar un mic carcotas.

La dragonu rosu se stiee a cui a fost vina a celui care a intrat in tovarasul meu ;) a lui WSN-ul cel cu bmw seria 5 aia a fost vina atunci de nervi ca la facu un alfaromeo...a accelerat dupa finish si ghici ce a iesit haos pe tovarasu meu de la vrooom...la operat in spital.. CONCLUZIA..... sa nu se mai accelereze dupa 400 de m...oricum e in trecut asta e a trecut si asta ;) pe vitor o sa fie mai bine speram cu toti si asa va trebuii sa fie sa urcam cat mai sus ;)

kezz 12-04-07 02:25

sal again..dima eu ma refeream la masina ca e neagra..tigan nu sunt si sper sa nu te superi:) lucian mersi mult..eu am incercat sa am grija de ea pt ca e o masina buna..florica numai respect pt munca depusa,se vede!sper sa ajut si sa merg cu voi si sa reprezentam nsl peste tot!numai bine..!

alexblondul 14-06-07 09:29

salut nsl_florica .... am si eu o rugaminte ... vreau si eu id-ul tau de mess ... astept PM ... mersi mult si respect

andrey17 14-06-07 11:40

Pay tocmai tu l-ai scris ;);).....

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning