![]() |
Re: Daciotu` NT 22 TGR
flansele au fost ale mele si le-am dat impreuna cu jantele respective cu 350 ron parca sau 4 ... nici nu mai stiu
|
Flansele au costat 400 de lei toate 4 iar jantele actuale au venit la pachet, bineinteles ca a mai trebuit sa caut prezoane si jantele au trebuit reconditionate, dar atunci cand le-am luat am considerat ca jantele au fost bonus 8). Apropo, nenea Golidix, jantele sunt ok, doar ca o sa le mai iau odata la reconditionat, posibil si o indreptare , roluire, sau cum i se zice, ca pentru drumurile noastre sunt bune tablele da eu ma incapatanez sa rulez cu aliajele astea :D.
|
Kit-ul de reparatii pentru pistonase il gasesc la orice magazin de piese auto?
Sabotii noi , trebuie sa fie de Renault 18, sau se potrivesc si cei de Dacia?[/QUOTE] sabotii se potrivesc cei de dacie cu tambur masit doar ca trebuie mai inconvoiati,dar la gauri iti vin.si eu am avut punte de aia pa reno si asa am schimbat,iar garnituri parca tot de acelasi model da nu stiu sigur ca am schimbat demult si nu mai stiu exact,dar stiu ca nu prea am gasit si asa am pus |
1 Attachment(s)
plictiseala pe la facultate ....cadou :D
|
Quote:
Te asteptam prin PN sa vedem cum facem si cu colegu MAD, poate intra la o restilizare?:-P cine stie? |
2 Attachment(s)
nea Tryfy iar m-am plictisit prin camin ......
|
nea Tryfy ne pregateste o surpriza in materie de interior.I`am investigat daciotu azi:twisted:il lasam pe el sa ne spuna mai multe.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
nenea pUmA ai oleaca de dreptate, am dat un pic jos ceasurile si le-am luat la intrebari.. nu prea a iesit cine stie ce.. inca mai e de lucru la el, mai sunt multe de facut, dar pun si cateva poze sa vedeti ce si cum. Culorile din bord sunt provizorii pana gasesc o modalitate de a ilumina ceasurile din spatele gradatiilor. Attachment 1747511Attachment 1747512 Attachment 1747513Attachment 1747514 Attachment 1747515Attachment 1747516 |
1 Attachment(s)
interesante ceasurile alea ..... bv tryfy
bara fata e de pe : |
De ce nu ai lasat cadranele negre? Albul ala parca prea incarca ceasurile.... Doae o parere, desenele sunt foarte misto, chit ca eu nu as fi optat pt nr de imatriculare pe ceasuri, dar asta este doar o parere pesonala si tine de gusturile fiecaruia:-P incearca sa faci ceva cu albul ala, ca in fond nu prea ai alb pe masina si nu merge cu nimica
Bafta;) |
Salut, am schimbat deja cadranul alb cu unul negru si x-ul de la cele 4 indicatoare (benzina, ulei, apa, baterie) acum e tot negru .
Numerele de inmatriculare le-am facut pentru a da un aer mai "custom" , cu toate ca e posibil sa o dau intr-un kitsch, asta sa fie ultima problema:lol: oricum nu stiu daca vor fi si numerele iluminate. O sa revin mai tarziu in cursul zilei de azi cu niste poze in care veti vedea cum arata in acest moment bordul de pe Daciot. Cat despre iluminarea din spatele ceasurilor.. o idee, cineva? Ceasurile astea le am inca de mai demult dar nu le-am pus pana acum ca mi-a fost un pic cam greu sa dau ceasurile jos, dar acum le dau jos de 2-3 ori pe zi daca e nevoie:rolleyes2 Asadar azi o sa fac niste poze si poate pana atunci aflu si cum ar trebui sa procedez sa fac iluminare din spate:oops: Apropo.. in ultima poza de mai sus se observa cat de cat faptul ca acel cadran e negru :D |
ca sa luminezi cifrele smd-uri sau banda de led.
|
Quote:
|
asta chiar nu o mais stiu , citisem si eu daciaclub. cauta pe acolo si sigur gasesti
|
20 Attachment(s)
Craciun Fericit , tot ce va doriti sa va aduca Mosu, daca nu v-a adus deja...:lol:
Sanatate, si bani de tuning si de piese si de benzina.. si .. ceva poze de la ultimul eveniment local la care am participat. Attachment 1794552Attachment 1794553 Attachment 1794554Attachment 1794555 Attachment 1794556Attachment 1794557 Attachment 1794558Attachment 1794559 Attachment 1794560Attachment 1794561 Un link cu actiunea de la Poligon de saptamana trecuta: https://www.youtube.com/watch?v=emHW0...eature=related O iesire pana la partia locala am transformat-o ,sper, cu succes, intr-un exercitiu de snow drifting. cateva poze..si va urma si un filmulet.8) Attachment 1794575Attachment 1794576 Attachment 1794577Attachment 1794578 Attachment 1794579Attachment 1794580 Attachment 1794581Attachment 1794582 Attachment 1794583Attachment 1794584 Inca o data va urez Sarbatori Fericite si toate cele bune! sa ne auzim cu bine in Noul An! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning