![]() |
din ce spuneai tu ca speri de la masina ta presupun ca pe 400 de metri lamborghini n-ar trebui sa iti puna probleme...
|
Re:
Quote:
Probabil la prima etapa se va da cu Andrei, pentru ca mie imi e frica sa nu mi-o fur. :D |
Sebastia exista vre-o sansa sa te dai acuma la legale la Bucuresti...pt ca daca te dai vin si eu ,daca nu nu vin...pe bune tare vreau sa-ti vad masina. :wink:
P.S- parca spuneai ca ai mai facut lamborghini de ce te temi de ONO?sau totul e o mare mistocareala si nu m-am prins eu :?: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cursele astea pe net cine bate, daca bate ... sunt ieftine rau si nu-mi plac, asa ca faptle or sa vorbeasca in favoarea unuia dintre noi. |
Datorita furnizorului local de accesorii pentru tuning nu voi fi gata cu masina la etapa programata in data de 18.
Masina are transmisia desfacuta. |
ai spart SI cutia ? buun ..incet asa mai cumperi 2 motoare :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca ai avea si un ton mai civilizat ar fi mai frumos. Era programat sa-i fac cateva interventii, se schimba mult in ea, era serie-serie. oricum o dadeam jos sa pin ambreiajul de lupta. |
Re:
Quote:
|
ce stie ? sa se bage in seama neinvitat ? :twisted:
tonul deranjeaza ... |
Tonul... poate da, insa continutul nu neaparat :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Din pacate una din provocarile serioase la adresa mea a cazut.
Oare de ce ma mir si ma asteptam sa fie adevarat? Pacat, dupa atata zarva, mult zgomot pentru nimic! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning