Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

teddy 01-12-05 00:17

din ce spuneai tu ca speri de la masina ta presupun ca pe 400 de metri lamborghini n-ar trebui sa iti puna probleme...

SEBASTIAN 01-12-05 06:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
din ce spuneai tu ca speri de la masina ta presupun ca pe 400 de metri lamborghini n-ar trebui sa iti puna probleme...

:lol: :lol: :lol:
Probabil la prima etapa se va da cu Andrei, pentru ca mie imi e frica sa nu mi-o fur. :D

Calimero2003 01-12-05 20:58

Sebastia exista vre-o sansa sa te dai acuma la legale la Bucuresti...pt ca daca te dai vin si eu ,daca nu nu vin...pe bune tare vreau sa-ti vad masina. :wink:
P.S- parca spuneai ca ai mai facut lamborghini de ce te temi de ONO?sau totul e o mare mistocareala si nu m-am prins eu :?:

xulescu 03-12-05 11:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"teddy\"

:lol: :lol: :lol:
Probabil la prima etapa se va da cu Andrei, pentru ca mie imi e frica sa nu mi-o fur. :D

|Ce trebuie sa intelegem din treaba asta, ca Andrei iti pune probleme pe 400 de metrii? (din cate am auzit ai facut subarul tau mai tare decat al lui Andrei...)

SEBASTIAN 05-12-05 07:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
Sebastia exista vre-o sansa sa te dai acuma la legale la Bucuresti...pt ca daca te dai vin si eu ,daca nu nu vin...pe bune tare vreau sa-ti vad masina. :wink:
P.S- parca spuneai ca ai mai facut lamborghini de ce te temi de ONO?sau totul e o mare mistocareala si nu m-am prins eu :?:

Un Lambo e foarte tare mereu mai ales ca Ono il conduce bine, iar la prima etapa voi fi invins prin neprezentare. :lol:
Cursele astea pe net cine bate, daca bate ... sunt ieftine rau si nu-mi plac, asa ca faptle or sa vorbeasca in favoarea unuia dintre noi.

SEBASTIAN 07-12-05 17:26

Datorita furnizorului local de accesorii pentru tuning nu voi fi gata cu masina la etapa programata in data de 18.
Masina are transmisia desfacuta.

cioli17 07-12-05 20:13

ai spart SI cutia ? buun ..incet asa mai cumperi 2 motoare :)

georgeb 07-12-05 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"

si tu trebuia neaparat sa te bagi in seama

SEBASTIAN 07-12-05 21:00

Re:

Quote:

Nu s-a spart patineaza ceva la un diferential!
Daca ai avea si un ton mai civilizat ar fi mai frumos.
Era programat sa-i fac cateva interventii, se schimba mult in ea, era serie-serie. oricum o dadeam jos sa pin ambreiajul de lupta.

buricu 07-12-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
Quote:

si tu trebuia neaparat sa te bagi in seama

Mai stii tu ce stie Cioli :?:

georgeb 07-12-05 21:29

ce stie ? sa se bage in seama neinvitat ? :twisted:

tonul deranjeaza ...

buricu 07-12-05 21:56

Tonul... poate da, insa continutul nu neaparat :wink:

andreitentean 08-12-05 21:37

Re:

Quote:

Datorita furnizorului local de accesorii pentru tuning nu voi fi gata cu masina la etapa programata in data de 18.

din acelas motiv, si cu acelas furnizor, am fost si eu pe bara toata VARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEBASTIAN 08-12-05 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
Quote:

din acelas motiv, si cu acelas furnizor, am fost si eu pe bara toata VARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nicule, nicule...

SEBASTIAN 09-12-05 07:13

Din pacate una din provocarile serioase la adresa mea a cazut.
Oare de ce ma mir si ma asteptam sa fie adevarat?
Pacat, dupa atata zarva, mult zgomot pentru nimic!

All times are GMT +2. The time now is 00:50.

- Copyright 2026 4Tuning